Verkkokauppa

VisualARQ for Rhino ja Savanna3D yrityslisenssi

1 090,00  879,03  (alv.0%)

VisualARQ for Rhino ja Savanna3D yrityslisenssi

Kuvaus

VisualARQ for Rhino ja Savanna3D yrityslisenssi

VisualARQ for Rhino ja Savanna3D yrityslisenssi

VisualARQ arkkitehtuuri suunnittelun työkalut Rhinoceros 3D-mallinnusohjelmistolle sekä Savanna3D blokki kirjasto, joka sisältää yli 1000 3dm-tiedostoa.

 

Miksi valita VisualARQ for Rhino ja Savanna3D yrityslisenssi?

Helppoa mallinnusta vapaamuotoiseen arkkitehtuuriin.
Käy läpi arkkitehtuuristen projektien suunnittelu prosessit intuitiivisella, helpolla ja tehokkaalla työnkululla. Kaarretut seinät, vapaamuotoiset pinnat ja rungot… kaikki monimutkainen arkkitehtuuri suunnittelu on mahdollista. VisualARQ on todellakin built in Rhino liitäntä: Rhino-like menu, työkaluvalikoimat ja toimintojen käyttäytyminen. Se on tehokas toimintopohjainen editori parametristen objektien luomiseen ja muokkaamiseen.

Hanki kaikki projektien dokumentaatiot automaattisesti.
Leikkaa osioita, tee suunnitelmia. Ei ole väliä kuinka monimutkainen designisi on. Säästä aikaa hankkimalla kaikki projektin dokumentaatiot automaattisesti 3D mallista. Lattia suunnitelmat, osiot, korkeudet, pinnat, mittasuhteet ja kaikki objektien informaatiot ovat linkitetty ja luotu 3D mallista. VisualARQ luo dokumentteja jotka yhdistävät piirrustus suunnitelmat, 3D-mallin ja datan. Näyttää Top-ikkunassa 3D mallista 2D arkkitektuurisen esityksen reaaliajassa. Kaikki piirrokset päivitetään automaattisesti jokaisen muutoksen jälkeen.

Mallit älykkäillä 3D arkkitehtuuri odjekteilla
VisualARQ:lla on kirjasto parametrisille arkkitehtuuri objekteille kuten: seinät, palkit, pylväät, ikkunat, ovet, laatat, portaat ja katot. Objektit on helpo luoda, muokata ja editoida koska vain. Automaattinen uudelleen laskenta mukauttaa ne muutoksiin. Toiminto jolla voit luoda kustomoituja objekteja, tyylejä ja objekti kirjastoja.

Luo 2D piirroksesta 3D malli
Vastaanottaa AutoCAD 2D tiedostosi, tai luo ne Rhinossa. VisualARQ:ssa voit muuttaa linjat 3D seinissä, katoissa, laatoissa jne. vain muutamalla klikkauksella.

Realiaikaiset projektitien 3D leikkaukset
VisualARQ lisää dynaamisen leikkaus työkalun, jolla voit katsella projektiasi leikattuna realiajassa. Työskentele leikatuilla malleilla, luo piirrustuksia osioista ja visualisoi näkymiä nykyisestä ikkunasta. Tason hallinta antaa sinun katsella vaakasuoria leikkauksia mallistasi.

BIM ohjelma Rhinocerolle
VisualARQ lisää BIM (Building Information Modeling) toiminnon Rhinocerolle: geometria ja objekti data linkitetty, arkistoitu ja lähetetty .IFC tiedosto formaatissa. VisualARQ tukee vastaanottamista ja lähettämistä mihin ja mistä tahansa Rhinon tukemasta tiedosto formaatista.

Muut työkalun mukauttamis mahdollisuudet
VisualARQ voidaan yhdistää muiden Rhinon liitännäisten kanssa kun halutaan laajentaa mallinnuksen, tarkastelun ja designin mahdollisuuksia. VisualARQ tukee vastaanottamista ja lähettämistä mihin ja mistä tahansa Rhinon tukemasta tiedosto formaatista. Mahdollisuus mukauttaa muitten Rhino liitännäisten kanssa, kuten Grasshopper, Dynamic Display, Paneling tools, Savanna 3D jne. Jatkuva kehitys työkalujen yhdistämiseksi: RhinoBim, Evolute Tools jne…

Visualisointi ohjelmistot
VisualARQ materiaalin hallinta tukee materiaaleja kaikista Rhinon tukemista visualisointi ohjelmistoista. Luo valoja ja määritä materiaaleja objekteille saadaksesi korkealaatuisia kuvia sisäisestä ja ulkoisesta arkkitektuurista. VisualARQ objektien materiaalin määrittäminen kaimii samalla tavalla kuin Rhinossa.

Edulinen hinta
VisualARQ on johtava arkkitehtuurinen liitännäinen Rhinocerolle ja sillä on hyvin kilpailukykyinen hinta huomioonottaen sen laajan valikoiman toimintoja ja verrattaessa astaaviin ohjelmien sovelluksiin. Savanna 3D sisältyy paketti vaihtoehtoon. Savanna 3D on erä 3dm objekti kirjastoja.