Mecsoft Visualmill CAM-ohjelmisto

MECSOFT VISUALMILL CAM-OHJELMISTO

MECSOFT VISUALMILL CAM-OHJELMISTO

VisualCAD/CAM-ohjelmisto
Mecsoft Visualmill CAM-ohjelmisto on ihanteellinen muottien ja valumallien valmistukseen, puuntyöstöön, prototyyppeihin ja yleisiin koneistukseen. Tämä tuote sisältää 2½, 3, 4 ja 5 akseliset koneistus toiminnot. Sen mukana tulee satoja ilmaisia postprosessoreita ja postprosessori generaattori omien luomiseen. Hinnoiteltu oikein kustannustietoisille ostajille.

VisualMILL Standard (STD)
Tämä on yleisiin koneistuksiin tarkoitettu ohjelma. Tämä tuote on ihanteellinen prototyyppeihin, harrasteluun ja opetusmarkkinoille, jossa helppokäyttöisyys on tärkein vaatimus. Paketissa on riittävästi tehokkaita valmistus menetelmiä, ja tämä helppokäyttöinen paketti ei ole ainoastaan tehokas, vaan myös houkuttelevasti hinnoiteltu hintatietoisille tai lähtötason ostajille.

VisualMILL Expert (EXP)
Tämä kokoonpano sallii neljä akselisen indeksoidun ja jatkuvan rouhinnan ja viimeistely operaatiot VisualMILLssa. Kaariin perustuvat jatkuvat koneistukset, kuten 4 akselin viimeistely, taskutyöstö, profilointi ja kaiverrus, kuten myös pintoihin/täyttökuvioihin/verkkoihin perustuvat koneistukset, kuten rouhinta, viimeistely ja kaari laskelman koneistus ovat saatavilla. Tämä versio sisältää kaikki STD version toiminnot.

VisualMILL Professional (PRO)
Tämä tehokas paketti on ihanteellinen muottien koneistukseen, puutyöstöön, prototyyppien koneistukseen. Tämän tuotteen ylpeys ovat tehokkaat työstöradan luomistekniikat yhdistettyinä tehokkaisiin terän hallinta työkaluihin, yksityiskohtaistettuja koneistus mahdollisuuksia varten, tinkimättä silti helppokäyttöisyydestä. Soveltuu vaativille käyttäjille joilla on tarkkoja valmistus vaatimuksia. Tämä tuotteen kokoonpano sisältää kaikki toiminnot jotka löytyvät EXP versiosta.

VisualMILL Premium (PRE)
Tämä paketti sisältää uuden 5 akselisen jatkuvan koneistus toiminnon. Sopii hyvin korkean vaatimustason koneistuksiin, kuten ilmailuun, edistyneeseen muottien tekemiseen ja puualanteollisuuteen, tähän pakettiin kuuluu sellaisia koneistus menetelmiä kun pinnan normaali koneistus, lastu koneistus ja pinnan virtaus koneistus. Lisäksi tästä paketista löytyvät kaikki samat toiminnot kuin edellä kuvaillusta PRO versiosta.

Tukee: IGES, Parasolid (x_t), Solid-Edge (par), SolidWorks(sldprt), Stereo-lithography data (STL) files, RHINO (3dm) files, AutoCad(Dxf,Dwg), VRML (wrl) and RAW triangle files, HZS spaceE FF files(*.ff), HZS spaceE FX files(*.fx), TECHNO Optimet Scanner files (*.dat), A3DS Part files (*.a3mod).

VisualCAD/CAM on saatavissa viittä eri laajuutta:

Xpress (XPR): 2, 3-akseliset koneistukset. xPress sisältää myös ART ja NEST moduulit

Standard (STD): 2, 2.5, 3-akseliset peruskoneistukset
Expert (EXP): 2, 2.5, 3, 4-akseliset peruskoneistukset
Professional (PRO): 2, 2.5, 3, 4, 5-akseliset koneistukset (5-akselinen indeksoiva)
Premium (PRE): 2, 2.5, 3, 4, 5-akseliset koneistukset (5-akselinen jatkuva)

VisualCAD/CAM Standard, Expert, Professional ja Premium (sis. VisualMILL, VisualTURN, VisualNEST ja VisualART)

VisualART on VisualCAD/CAM lisämoduuli jota käytetään kuvamateriaalin muuttamiseksi geometriaksi sopivaksi koneistukseen. Tämä lisämoduuli esittelee mielenkiintoisia uusia mallinnus tekniikoita taiteellisten kuvioiden mallintamiseen käyttämällä rasteri bittikartta kuvia. Käytettäessä yhdessä VisualCAM:in 3D mallinnus työkalujen kanssa se tarjoaa täydentävän valikoiman mallinnus tekniikoita korujen suunnitteluun, kylttien ja mallien tekoon.

VisualMILL