Vectric Cut2D CNC

VECTRIC CUT2D CNC

VECTRIC CUT2D CNC

Mikä on Cut2D?

Cut2D CNC on suunniteltu auttamaan harraste CNC koneen käyttäjiä muuttamaan CAD DXF graafiset designit GCode / CNC työstöradoiksi palojen ja komponenttien koneistusta varten.

Hinnoiteltu harraste käyttäjille, Cut2D on edullinen, helppokäyttöinen ohjelma jossa on paljon toimintoja ja joka luo korkealaatuisia CNC työstöratoja lähes kaikille CNC koneille.

Automaattinen terän halkaisijan kompensaatio koneistaa designin tarkalleen oikeaan kokoon ilman että sinun tarvitsee huolehtia käytettävän terän asetuksista manuaalisesti.

Fantastinen, korkealaatuisesti väritetty 3D esikatselu realistisilla materiaaleilla näyttää tarkalleen miltä työ näyttäisi koneistettuna.

Vectric lisenssit verkkokaupassa

Vectic Cut2D CNC ominaisuudet

Rajojen luominen ja vektori työkalut

Avaa tai vastaanota alan standardi tiedostoformaatteja. DXF, EPS, AI & PDF tiedostot.
Työskentele tuumissa tai metreissä.
Muokkaa avonaisia muotoja tehdäksesi niistä jatkuvia ja koneistettavia profiileja. Tämä on tyypillinen ongelma monissa DXF tiedostoissa, jotka koostuvat useista erillisistä viivoista.
Tunnistaa ja valitsee automaattisesti kopioidut muodot tiedostossa. Tämä on tyypillinen ongelma työstäessä designejä jotka ovat vanhemmista malleista.
Tekstin syöttö millä tahansa tietokoneeseen tallennetulla True Type tai Open type fontilla. Mahdollisuus valita myös Single Line fontteja.
Tekstin editointi yksittäisten merkkien rivivälien suurentamiseen tai pienentämiseen ja tekstin taivuttamiseen.
Piirustustyökalut peruskuvioihin- suorakulmiot, ympyrät ja ovaalit interaktiivisella koon, sijainnin ja murtoviivan säätämistyökaluilla.
Muokkaa ja siirtele käyttämällä hiirtä tai näppäilemällä.
Yhdistä kaksi päällekkäin olevaa kuviota yhdeksi yksittäiseksi kuvioksi.
Interaktiivinen, helppo ja nopea Node, Point ja Span editointi.
Mittaa etäisyyksiä, kulmia, säteitä ja objektien ominaisuuksia.
Lähetä 2D vektoreita DXF, EPS tai AI tiedostoina käytettäviksi toisilla ohjelmilla.

 

Vectric Cut2D CNC-toiminnot

Profiilikoneistus vektori kuvioiden ulkopuolelle, sisäpuolelle, tai suljettuun tai avoimeen muotoon. Kompensoi automaattisesti terän muodon ja halkaisijan, jopa käytettäessä kaiverrusterää.
Sillat voidaan lisätä interaktiivisesti profiili työkalupolkuun varmistaakseen että osat pysyvät paikallaan koneistuksen aikana. Sillat ovat välttämättömiä kun koneistetaan paloja irti aihiosta.
Kontrolloi mistä koneistus aloitetaan, sekä terän liikuttelu mahdollisuuksia, mikä on erittäin tärkeää koneistettaessa kovia materiaaleja.
Taskukoneistus jolla on mahdollista käyttää Offset tai rasteri toimintoa.
Nopea kaiverrus työstörata merkitäksesi kaiverrettavia tuotteita, kuten lahjoja, palkintoja, laattoja jne.
Kaikissa työstöradoissa on mahdollisuus monipuolisiin Z-syvyys ja ”ramppi” koneistuksiin.
3D Solid mallin työstöradan esikatselu, joka näyttää mitä materiaalia mikin työstörata poistaa, jolla voi näyttää esikatseltavaa kuvaa monenlaisissa eri materiaaleissa ja valinnanvaraisen värin merkitsemään kohdat joista materiaali on poistettu.
2D Wireframe esikatselu jokaisesta työstöradasta näyttää leikkauksen suunnan, mikä automaattisesti näyttää mitä kohtaa terä työstää.
Työkalu tietokantaohjelma helppoon ja nopeaan terän valintaan. Työkalu tietokantaohjelma myös säilyttää omat työstö tietosi ja terä parametrit- nopeuden, tiheyden, työkalun numeron, jne.
Postprosessori lähes kaikille alan standardi CNC-koneille.

Vectric Cut2D sivut