Mecsoft CAD CAM 3D ohjelmat

MECSOFT CAD CAM 3D OHJELMAT

MECSOFT CAD CAM 3D OHJELMAT

MECSOFT CAD CAM 3D OHJELMAT

VisualMILL CAM-ohjelmisto

Mecsoft CAD CAM 3D ohjelmat ovat ihanteellisia muottien ja valumallien valmistukseen, puuntyöstöön, prototyyppeihin ja yleisiin koneistukseen. Tämä tuote sisältää 2½, 3, 4 ja 5 akseliset koneistus toiminnot. Sen mukana tulee satoja ilmaisia postprosessoreita ja postprosessori generaattori omien luomiseen. Hinnoiteltu oikein kustannustietoisille ostajille.

 

Mecsoft CAD CAM 3D ohjelmat versiosta on saatavissa viittä eri laajuutta, joista voi valita tarvetta vastaavan version.

Mecsoft CAM-ohjelmistot sisältävät myös MILL, NEST, ja ART moduulit

Mecsoft Suite CAM-ohjelmistot sisältävät MILL, TURN, NEST, ja ART moduulit

Xpress (XPR): 2, 3-akselisiin koneistuksiin harrastelijoille

Standard (STD): 2, 2.5, 3-akseliset peruskoneistukset
Expert (EXP): 2, 2.5, 3, 4-akseliset peruskoneistukset
Professional (PRO): 2, 2.5, 3, 4, 5-akseliset koneistukset (5-akselinen indeksoiva)
Premium (PRE): 2, 2.5, 3, 4, 5-akseliset koneistukset (5-akselinen jatkuva)

VisualMILL CAM-ohjelma saatavissa Rhinoceros 3D-mallinnusohjelmalle nimellä RhinoCAM sekä SolidWorks ohjelmistolle plug-in sovelluksena. VisualTURN ohjelmalla ohjataan CNC-sorvia. VisualNEST ohjelmistolla nestaukset. VisualART ohjelmalla tehdään reliefit (kohokuvat) suoraan kuvista sekä muutetaan kuvat vaikka viivoiksi koneistusta varten. Mecsoftilla on nyt Visual3DPrint sekä Rhino3DPrint, joilla saadaan helposti käsiteltyä esim. 3D-skannauksesta tullutta mesh pintaista 3D-mallia ja tehdä siihen korjauksia 3D-tulostusta tai jatkokäsittelyä varten.

 

Olemme käyttäneet RhinoCAM ohjelmaa Roland MDX-540 CNC-jyrsinkoneellamme aktiivisesti vuodesta 2007.

Mecsoft ohjelmistot verkkokaupassa

Mecsoft

Täältä voi tarkistaa, mitä valmiita postprosessoreja ohjelmiston mukana toimitetaan

Lataa ilmainen VisualCAD

Lataa ilmainen FreeMill CAM-ohjelma

VisualMILL moduulit

VisualMILL Xpress (XPR)

2 ja 3-akselisille koneistuksille harrastelijoille

VisualMILL Standard (STD)
Tämä on yleisiin koneistuksiin tarkoitettu ohjelma. Tämä tuote on ihanteellinen prototyyppeihin, harrasteluun ja opetusmarkkinoille, jossa helppokäyttöisyys on tärkein vaatimus. Paketissa on riittävästi tehokkaita valmistus menetelmiä, ja tämä helppokäyttöinen paketti ei ole ainoastaan tehokas, vaan myös houkuttelevasti hinnoiteltu hintatietoisille tai lähtötason ostajille.

VisualMILL Expert (EXP)
Tämä kokoonpano sallii neljä akselisen indeksoidun ja jatkuvan rouhinnan ja viimeistely operaatiot VisualMILLssa. Kaariin perustuvat jatkuvat koneistukset, kuten 4 akselin viimeistely, taskutyöstö, profilointi ja kaiverrus, kuten myös pintoihin/täyttökuvioihin/verkkoihin perustuvat koneistukset, kuten rouhinta, viimeistely ja kaari laskelman koneistus ovat saatavilla. Tämä versio sisältää kaikki STD version toiminnot.

VisualMILL Professional (PRO)
Tämä tehokas paketti on ihanteellinen muottien koneistukseen, puutyöstöön, prototyyppien koneistukseen. Tämän tuotteen ylpeys ovat tehokkaat työstöradan luomistekniikat yhdistettyinä tehokkaisiin terän hallinta työkaluihin, yksityiskohtaistettuja koneistus mahdollisuuksia varten, tinkimättä silti helppokäyttöisyydestä. Soveltuu vaativille käyttäjille joilla on tarkkoja valmistus vaatimuksia. Tämä tuotteen kokoonpano sisältää kaikki toiminnot jotka löytyvät EXP versiosta.

VisualMILL Premium (PRE)
Tämä paketti sisältää uuden 5 akselisen jatkuvan koneistus toiminnon. Sopii hyvin korkean vaatimustason koneistuksiin, kuten ilmailuun, edistyneeseen muottien tekemiseen ja puualanteollisuuteen, tähän pakettiin kuuluu sellaisia koneistus menetelmiä kun pinnan normaali koneistus, lastu koneistus ja pinnan virtaus koneistus. Lisäksi tästä paketista löytyvät kaikki samat toiminnot kuin edellä kuvaillusta PRO versiosta.