Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone

ROLAND METAZA MPX-95 METALLIKAIVERRUSKONE

ROLAND METAZA MPX-95 METALLIKAIVERRUSKONE

Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone kaivertaa valokuvia, grafiikkaa ja tekstiä suoraan metalliin.

Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone on työpöydälle sopiva metallikaiverrin työstää metallipintoja timanttikärkipiirtimen tarkkuudella kopioiden tasaisesti asteittain muuttuvia valokuvia, logoja ja tekstiaineistoa suurella nopeudella ja neulan tarkkuudella. Koneella voidaan luoda pysyvä jälki lahjatavaroihin kuten valokuvakehyksiin ja hopeisiin ruokailuvälineisiin.

Max. materiaalin koko: 200x100x40mm
Tulostusalue: 80x80mm.

Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone avulla voit tulostaa tekstiä, valokuvia, logoja ja kuvia erilaisiin esineisiin nopeasti ja helposti, esimerkiksi matkamuistoihin, nimikyltteihin, riipuksiin ja amuletteihin. Voit kaivertaa ongelmitta myös pyöreisiin esineisiin kuten kuulakärkikyniin. Kone kaivertaa hyvin erilaisiin materiaaleihin kuten platina, kulta, hopea, kupari, ruostumaton teräs, alumiini ja akryyli. Kone toimii hyvin nopeasti ja tarkasti ja sen lisäksi MPX-90 työskentelee myös hiljaisesti. Tästä syystä se sopii ihanteellisesti korukauppoihin, kioskeihin ja valokuvaliikkeisiin.

Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone toimitiloissamme esittelykoneena, tervetuloa tutustumaan ja testaamaan.

Riipukset, pedantit, kynät, zippot, taskumatit, metallilaatat kaiverrukseen nyt kauttamme.

Ainutlaatuinen tapa tulostaa metalliin ja läpinäkyvään akryyliin
Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone käyttää kestävää timanttiteräistä neulaa joka on ihanteellinen tulostettaessa koviin metalleihin, mukaanlukien rauta, titaani, ruostumaton teräs, kulta ja hopea. Voit käyttää konetta muoviin ja läpinäkyvään akryyliin tulostamiseen.

Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone on iskukirjoitin, mikä tarkoittaa että kone hakkaa tekstiä tai kuvia objektiin poistamatta kallisarvoista materiaalia. Koska MPX-90 ei tuota pölyä, sinun ei tarvitse puhdistaa sitä päivittäin.

Materiaalin HV kovuus täytyy olla 200 tai vähemmän. Joitakin muotoja ei voida painaa. Testaa materiaalit ennen tuotantoa.

Suuri, pieni, tasainen, kaareva…
Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone työskentelyalue on 80 x 80 mm (paksuus 40 mm), mutta työtaso on kehitetty kuormittamaan lähes minkä pituisia esineitä tahansa. Lisäksi koneen mukana tulee puristin suojaamaan kyniä ja muita kaarevia tai tasaisia objekteja.

Tulostetaan suurella nopeudella ja neulanterävällä tarkkuudella
Roland Metaza MPX-95 metallikaiverruskone on nopea ja tarkka. Kone on jopa 2.5 kertaa edeltäjäänsä nopeampi. Lisäksi voit valita neljän tulostus mallin väliltä: teksti-tila, kuva-tila, korkea tiheys-tila ja vektori-tila. Valitse oikea tila saavuttaaksesi täydellisen lopputuloksen jokaisella tulostustyöllä.

Roland Metaza MPX-90 mettallikaiverrin, Roland DGN sivut