Progesoft progeCAD

Progesoft progeCAD

Progesoft progeCAD

Progesoft progeCAD on monipuolinen ja edullinen AutoCAD yhteensopiva ohjelmisto 2D/3D-suunnitteluun. Kun haluat AutoCAD yhteensopivan CAD-ohjelmiston edullisesti, niin tässä on todellinen vaihtoehto. Progesoft progeCAD ohjelmassa on monia mielenkiintoisia työkaluja, mitä ei monesta muusta CAD-ohjelmistosta löydy, ei ainakaan tällä hinnalla. Progesoft progeCAD Pro toimii Windows 10 käyttöjärjestelmässä.

 

Aina päivitettynä iCARElla

iCARE tilattava ylläpito ja tuki ohjelma tarjoaa muunnoksia hyötyihin auttaakseen asiakkita saamaan mahdollisimman paljon irti heidän progeCAD® ohjelmistaan. Yhden vuoden tilauspohjainen ylläpito ja tuki ohjelma saatavilla, leikkaa parannusten kuluja ja saa lisää arvoa. Vuosittaiseksi palkkioiksi, iCAREn asikkaat pääsetvät kätevästi käsiksi seuraaviin etuuksiin:

Ohjelma- saat kaikki progeCAD päivitykset ja versiot (mm. iCARE:n tilaajat saavat aina uusimman progeCADin ilmaiseksi) Tuki- tekninen tuki netin kautta uudella helpdesk palvelulla sähköpostin, live chatin ja etätuen kautta. Osta iCARE nyt pakettina progeCAD lisenssin kanssa ja säästä 18% iCARE:n hinnasta.

progeCAD tilattavissa nyt myös verkkokaupastamme.

Suomenkieliset CADProfi sovellukset verkkokaupassa

  • CADProfi sovellukset: Arkkitehti, sähkö, mekaniikka, HVAC

progeCAD Pro demon lataus täältä

Laskulla maksettaessa tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeella, kiitos.
Lisenssit toimitetaan pääsääntöisesti ladattavana tiedostona, lisämaksusta toimitamme CDllä DVD-kotelossa.
Ennen hankintaa on hyvä ladata demo, niin näkee minkälainen softa on progeCAD.
Osto / tilaus on sitova, emmekä hyvitä, emmekä vaihda lisenssiä, koska demo versiolla saa testattua ohjelmistoa veloituksetta.

Kysy tarjousta useammasta lisenssistä, yritys kohtaisesta lisessistä, verkkolisessistä sekä konserni lisenssistä.
Progesoft on muuttanut lisenssiehtojaan ja nyt progeCAD Pro SL single lisenssin voi asentaa vain yhteen koneeseen kerrallaan, mutta on siirrettävissä koneesta toiseen.

Oppilaitoksille ja niiden opettajille sekä opiskelijoille progeCAD Pro käyttöön veloituksetta, eli progeCAD pitää ensin olla oppilaitoksella käytössä, ennenkuin opiskelijat ja opettajat saavat sen käyttöönsä.

Progesoft

DWG tuki
Windows® XP, Windows® Vista, Windows 7®, Windows 8®, Windows 8.1® or Windows 10®

ProgeCAD tukee kaikkia tärkeitä AutoCAD® tiedosto tyyppejä, mukaanlukien AutoCAD® piirrustukset (2.5:stä 2017:aan). AutoCAD® menut (.MNU), AutoCAD® komentosarja (.SCR), AutoCAD® AutoLISP rutiinit (.LSP), AutoCAD® Drawing Exchange Format (DXF), AutoCAD® ADS yhteensopivat ohjelmat (SDS, Solutions Development System), Windows TrueType ja AutoCAD® SHP/SHX fontit, AutoCAD® diagrammi taulukot (.CTB), AutoCAD® Hatch Patterms AutoCAD® palat, AutoCAD® Linetypes jne.