Progesoft CAD-ohjelmistot

PROGESOFT CAD-OHJELMISTOT

PROGESOFT CAD-OHJELMISTOT

Progesoft on johtava edullisten CAD-ohjelmistojen tuottaja, jolla on pitkä historia suunnitteluohjelmien parissa aina siitä asti, kun se on 1985 perustettu. Progesoft tarjoaa DWG-natiivit 2D- ja 3D CAD-ohjelmistot Macille ja PC:lle. Tämän lisäksi Progesoft tarjoaa ohjelmistoihinsa kattavat sovellukset, kirjastot ja palvelut huomattavasti edullisemmin kuin tunnetut kilpailijansa, jotka painivat täysin eri hintaluokassa. ProgeCAD ja iCADMac ohjelmat ovat hyvin yhteensopivia mm. AutoCAD:n kanssa (mm. DWG-tiedostomuodon ansiosta), sekä käyttöliittymä on muokattavissa AutoCAD-käyttäjille tutuksi.

Progesoft tarjoaa ohjelmistoilleen aina täyden 30 päivän kokeilujakson jonka aikana voit tutustua ohjelmistojen täysversioihin. Löydät ladattavat kokeiluversiot täältä.

progeCAD Pro 2025 uudet ominaisuudet

Progesoft progeCAD

Progesoft progeCAD on monipuolinen ja edullinen AutoCAD yhteensopiva ohjelmisto 2D/3D-suunnitteluun. Kun haluat AutoCAD yhteensopivan CAD-ohjelmiston edullisesti, niin tässä on 3D-asiantuntijan suosittelema vaihtoehto. Progesoftin progeCAD ohjelmassa on monia mielenkiintoisia työkaluja, joita ei monesta muusta CAD-ohjelmistosta löydy, ei ainakaan tällä hinnalla. Löydät Progecad-lisenssit verkkokaupastamme.

Tutustu suomenkielisiin Progecad-sovelluksiin

Progecadille on tarjolla myös suomenkielisiä sovelluksia mm. arkkitehti-, mekaniikka-, HVAC- ja sähköalalle. Löydät CADProfi:n sovellukset verkkokaupastamme.

Arkkitehtuurinen 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmisto

progeCAD Arhitecture on 3D- ja 2D-arkkitehtuurinen ohjelmisto, joka käyttää DWG:tä alkuperäisenä tiedostoformaattinaan. Hyvin intuitiivinen, Architecturen tehokas BIM-teknologia auttaa sinua piirtämään nopeasti ja helposti 3D- ja 2D-näkymässä.

iCare tarjoaa tuki- ja päivityspalvelut

iCARE on erikseen tilattava ylläpito- ja tukiohjelma, joka tarjoaa muunnoksia hyötyihin auttaakseen asiakkaita saamaan mahdollisimman paljon irti heidän progeCAD® ohjelmistaan. Yhden vuoden tilauspohjainen ylläpito- ja tukiohjelma saatavilla. iCaren avulla vähennät parannuksista syntyviä kuluja, sekä saat paljon muuta lisäarvoa. Vuositilaajan palkkiona, iCARE-tilaajana pääset hyödyntämään mm. seuraavia etuja:

Saat käyttöösi kaikki progeCAD päivitykset ja versiot (mm. iCARE:n tilaajat saavat aina uusimman progeCAD-version käyttöönsä ilman lisäkuluja).

Saat käyttöösi kattavan käytön- ja teknisen tuen helpdesk-palvelut sähköpostin, live chatin ja etätuen välityksellä.

Ostaessasi Progecadin iCARE-palvelun pakettina progeCAD lisenssin kanssa säästät 18% iCARE:n hinnasta!

Hyvä tietää ennen tilaamista

Kun haluat tilata Progecad-sovellukset laskulla, pyydämme toimittamaan tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeen kautta.

3D-Cadsolutions tarjoaa myös monia vaihtoehtoja Progecadin yrityskäyttöön. Voit kysyä meiltä tarjousta useammasta Progecad lisenssistä, yritys- tai konsernikohtaisesta lisenssistä tai verkkolisenssistä. Kerro tarjouksessa teidän tarpeistanne niin katsotaan yhdessä teidän yrityksellenne parhaiten sopiva ratkaisu.

Verkkokaupasta tilattavat lisenssit toimitetaan  ladattavana tiedostona.

Osto/tilaus on sitova, emme hyvitä, tai vaihda lisenssiä. Ilmaiseksi ladattavalla täysversiolla voit tutustua Progecadin ohjelmistoihin veloituksetta 30 päivän ajan. Ennen ostoa, lataa ja testaa ohjelmisto. Lataus valmistajan sivuilta

Oppilaitokset, opettajat ja opiskelijat voivat saada progeCAD Pro-version käyttöönsä veloituksetta. Progecad otetaan ensin oppilaitoksella käyttöön, jonka jälkeen se on opettajien ja opiskelijoiden otettavissa käyttöön. Kysy lisää!

ProgeCAD tukee kaikkia tärkeitä AutoCAD-tiedostotyyppejä, mukaan lukien AutoCAD-piirustukset (2.5:stä 2022:aan). AutoCAD-menut (.MNU), AutoCAD-komentosarja (.SCR), AutoCAD AutoLISP rutiinit (.LSP), AutoCAD Drawing Exchange Format (DXF), AutoCAD ADS-yhteensopivat ohjelmat (SDS, Solutions Development System), Windows TrueType ja AutoCAD SHP/SHX fontit, AutoCAD-diagrammitaulukot (.CTB), AutoCAD Hatch Patterms AutoCAD palat, AutoCAD Linetypes jne.