3D-laitteet ja materiaalit

3D-LAITTEET JA MATERIAALIT

Olemme keränneet yhteen paikkaan apua 3D-laitteiden hankintaan ja lisätietoa 3D-skannerien ja 3D-tulostinten

käyttötarkoituksista ja tulostusnauhojen (filamenttien) eri ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Laitteita saatavissa myös leasing:lla.

3D-Skannerit

Lyhyesti selitettynä 3D-skannerin tarkoitus on skannata kohde ja tuottaa dataa kohteen muodosta ja ulkonäöstä. Tutustu 3D-skannerin ostajan oppaaseen. Oppaaseen on kerätty myös paljon yleishyödyllistä tietoa 3D-skannaamisesta ja sen hyödyntämisessä 3D-mallintamisessa.

3D-tulostimet

3D-tulostus on 3D-mallin tuotteistamista esineeksi. Tulostusmateriaalina käytetään yleensä eri filamentteja. Olemme laatineet kätevän 3D-tulostimen ostajan oppaan jossa käydään läpi mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota 3D-tulostinta ostaessa. Olemme ottaneet oppaassa huomioon perusaloittelijan tarpeet, sekä kokeneemmat käyttäjät/ammattikäyttöön tarkoitetut 3D-tulostimet.

Filamentit

Filamentit tarkoittavat erilaisia 3D-tulostusmateriaaleja.  Kaikki filamentit voit tilata helposti verkkokaupastamme; mikäli tarvitset neuvoja, autamme erittäin mielellämme. Tähän oppaaseen olemme olemme keränneet lisätietoa eri filamenteista ja niiden ominaisuuksista.

Rolandin CNC-jyrsimet ja kaiverruskoneet

3D-Cadsolutions on valtuutettu Roland jyrsinkoneiden ja kaiverruskoneiden edustaja. Meiltä löydät Helppokäyttöiset ja hinta-laatu suhteeltaan ylivertaiset Rolandin tietokoneohjatut CNC- jyrsinkoneet, sekä Rolandin kaiverruskoneet.

Kysy lisää, me autamme!

Mikäli et saanut vielä vastausta kysymyksiisi lyhyiden opastustemme kautta, tai etsit 3D- tulostinta, skanneria tai tulostusnauhaa johonkin tiettyyn tarkoitukseen, älä epäröi laittaa meille viestiä. Autamme mielellämme kaikissa 3D-tulostamiseen ja mallintamiseen liittyvissä asioissa. 3D-Cadsolutionsilta löydät Suomen kattavimpia 3D-tulostinvalikoimia verkkokaupassamme, tämän lisäksi meillä on kokemusta alalta yli 15 vuotta.

Kysy meiltä lisää sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tutustu myös laajaan verkkokauppamme tarjontaan. Laitteita saatavissa myös leasing:lla.