Vectric Aspire 3D

VECTRIC ASPIRE 3D

VECTRIC ASPIRE 3D

Mikä on Vectric Aspire 3D?

Vectric Aspire 3D on helpoin tapa siirtyä 2D piirroksesta tai luonnoksesta 3D kuvaan ja CNC työstörataan.

Vectric lisenssit verkkokaupassa

Vectric Aspire 3D on 3D kuvien mallinnus ja koneistus ohjelma CNC jyrsintää ja kaiverrettavia projekteja varten, kuten kaiverrus, koristekaiverrus paneeleihin ja oviin, kustomoitu kaiverrustyö, arkkitehtuurin mallinnus, kolmiulotteiset kyltit, yritysten logon mittatilaustyöt, korujen muotoilu, kustomoidut lahjat ja palkinnot, sekä monia muita. Aspiren ainutlaatuiset 3D-komponenttien rakennus työkalut tekevät valmiiden 3D-mallien kanssa työskentelystä ja omien 3D-muotojen suunnittelusta helppoa. Vectric Aspire 3D perustuu maailmanluokan VCarve Pro designiin ja työstörata koneistoon ja käyttää samaa loogista ja helppokäyttöistä käyttöliittymää. Vectric

Aspire 3D avulla

käyttäjät voivat nopeasti ja helposti muuntaa 2D näkymät, kuvat, piirrokset ja graafiset designit ainutlaatuisiksi ja korkealaatuisiksi 3D kaiverruksiksi ja designeiksi. Kaikki uudet Aspiren 3D-mallinnus työkalut on kehitelty antamaan käyttäjälle joustavuutta ja hallintaa 3D CNC projekteja koneistettaessa. Käyttämällä aivan uutta joustavaa komponenttien hallinta logiikkaa, käyttäjä voi helposti ja interaktiivisesti muuttaa yksittäisten tai useitten komponenttien kokoa, sijaintia, orientaatiota ja materiaalin ominaisuuksia projektissa koska tahansa. Esimerkiksi, mallinnettaessa metsä näkymää kaarevaan peitteeseen tai ovipaneeliin, eläimet, puut ja tausta elementit voidaan valita erillisiksi komponenteiksi ja yksittäistä komponenttia tai komponentti ryhmää voidaan liikutella ja muokata koska tahansa- niitä ei ole ”lukittu kuvaan” mikä takaa huiman eron helppokäyttöisyydessä, ja varmistaa ettei projektissa käytettävien yksittäisten komponenttien laatu kärsi.

Vectric Aspire 3D vahvuudet

Vectric Aspire 3D yksittäiset käyttöliittymät 3D komponenttien suunnittelulle ja koneistukselle tekee 3D-mallien piirtämisestä ja rakentamisesta helppoa ja loogista. Lisäksi se laskee 2D ja 3D työstöratojen yhdistelmän korkealaatuisten projektien koneistamiseksi. Helppokäyttöisyyttä on korostettu harjoitusmateriaaleissa ja Aspiren toimituksissa yli 6 tunnin opasvideossa joka kattaa kaikki ohjelman käytön näkökulmat. Videot seuraavat liittyvien tiedostojen ja PDF dokumenttien mukana sallien käyttäjien selata harjoitusmateriaalit läpi omaan tahtiinsa.

 

Uusi ja ainutlaatuinen

Interaktiivinen lisäys 3D-mallien asemointiin fantastisten mallien tekemiseksi, jonka avulla on helppoa vaihtaa kokoa, korkeutta, sijaintia ja komponentti mallien orientaatiota milloin tahansa. 3D muotojen rakentaminen 2D vektoreista interaktiivisilla 3D-muotojen mallinnus työkaluilla tekee erilaisten muotojen ja asetusten kokeilemisesta helppoa. Muotojen, korkeuden ja kallistumien muutokset päivittyvät välittömästi 3D-näkymään osoittamaan miltä lopputulos tulisi näyttämään. Poistaa arvailun korkealaatuisten mallien luomisesta. Joustavat suunnittelutyökalut mahdollistavat yksittäisten komponenttien editoinnin- siirrä, muuta kokoa ja mittakaavaa, pyörittele, kääntele ja häivytä milloin vain, ilman että sinun täytyy luoda komponentti uudelleen. Klikkaa ja vedä 3D-komponenttia muuttaaksesi kokoa ja sijaintia projektia rakentaessasi. Korkealaatuinen 3D mallien esikatselu näyttää sinulle miltä mallisi näyttäisi eri materiaaleissa tai väreissä luodaksesi realistisia tuotoksia asiakkaita, internet sivuja tai katalogeja jne. varten. Muuttuva resoluutio komponentti verkko joka säilyttää laadun ja tarkkuuden huolimatta siitä onko sen kokoa muutettu, vai onko se yhdistetty muihin komponentteihin.

Välittää uusia Unique High Value & Quality 3D tuotteita ja palveluita jotka saavat yrityksesi erottumaan massasta.
Tarjoaa asiakkaille uusia ja paranneltuja muunnoksia tuotteista ja hinnoittelumahdollisuuksia.
Muuttaa asiakkaan pienen budjetin 2D designit korkealaatuisiksi ja arvokkaiksi 3D projekteiksi.
Sekoittele helposti 3D designejä luodaksesi uusia ja kiinnostavia lopputuloksia joista asiakkaasi voi valita.
Aspire tarjoaa ilmaisia Clipart malleja.
Muuntaa helposti olemassa olevat 3D-mallit ja designit myöhemmässä vaiheessa jäljelle jääneiden yksittäisten komponenttien kanssa joita voidaan editoida projektissa jonka kokoa voi muuttaa, ja jota voi liikuttaa, poistaa, käännellä ja häivyttää.
Säästä aikaa ja rahaa täydellisellä suunnittelu joustavuudella, jonka avulla voit uudelleen käyttää aiemmin luotuja 3D komponentteja ja malleja uusissa projekteissa missä tahansa koossa, sijainnissa tai orientaatiossa.
Nauti CNC koneella valmistetuista aikaansaannoksistasi!

Vectric Aspire 3D ominaisuudet

Uusi mallinnus välilehti jolla on helppo vaihtaa piirtämis- ja mallinnus työkalujen välillä. 2D ja 3D näkymät vaihtavat kuvaa käsiteltäessä automaattisesti koon samaksi kuin pääikkunalla. Uusi sijoittelu, korosta alueita työstöradalla ja mallinnuksella. Uusi veistelymuotti klikattavalla kuvakkeella ja työkaluvihjeellä helpottamaan veistely prosessia. Tiedostolistaus jolla pääset suoraan liittämistoimintoon ja yleisiin toimintoihin Työkaluvihje näyttämään työkalujen käyttöjärjestyksen. Sen avulla on helppo varmistaa mitä työkalua käytettiin, vaikka niitä olisi useita samannimisiä. Käyttäjän muokattavat tiedostot, kuten postprosessointi. Materiaalit ovat nyt helposti saatavilla Application Data Folder via Aspire menussa. Kaikki Aspiren numeraalisesti syötetyt kansiot sallivat nyt yksinkertaisten laskutoimituksien syöttämisen suoraan. Tarkkoja käskyjä PhotoVCareve ja Cut3D työkalupolkujen vastaanottamiseksi.

 

3D-komponettien luomiseen ja editointiin

3D-komponenttien valinta ja muuntelu suoraan 3D-näkymästä. Tehokas 3D-komponenttien ominaisuuksien päivitys. Enään ei tarvita working modelia muokkaukseen, vaan 3D komponentteja voi muokata suoraan ja intuitiivisesti.

Rakennepuu mallisi intuitiiviseen hallintaan
Näyttää kaikkien osiesi nimet, kokoamismallin, kokoamisjärjestyksen, ryhmittelyn ja näkyvyyden mukaan- kaikki yhdellä vilkaisulla. Muuttuva ruutu tiedostolistaukselle ja 3D-mallinnustyökaluille.

 

Leikekuva sivu

Uusi leikekuva välilehti tarjoaa nopean ja kätevän tavan päästä katselemaan Vectric Aspire 3D tiedostojesi sisältöä. Tämä tekee uudelleen käytettävien komponenttien selaamisesta helppoa muita töitä varten. Tämä nopeuttaa uusien piirustusten luomista, sekä lisää valinnanvaraa reaaliaikaisessa 3D suunnittelussa. Lisäykseksi tämän välilehden toinen sivu sallii sinun selata Vectricin laajaa kuvastoa VectorArt3D.com:ssa. Löydät sieltä satoja ammattituotteita komponenteista, jotka on luotu erityisesti CNC tuotantoon. Tämä välilehti näyttää automaattisesti esikatselun Aspire 3:lla luoduista malleista. Se voi sisältää Windowsin kirjastot jotka sallivat sinun nähdä nopeasti useiden kansioiden sisällön 3D komponenteista yhdessä paikassa. Leikekuva lehden voi löytää vasemmanpuoleiselta sivulta Aspiren pääikkunasta, piirustus- ja mallinnusvälilehtien vierestä.

Paikallinen tiedosto selain
Paikallinen tiedostoselain antaa sinun valita tiedostoa käyttävän kansion “Leikekuva” -sivulta. Kun kansio sisältää Vectric tiedostoja (*.crv3d, *.v3m tai *.3DClip), esikatselukuvat ilmestyvät sivun alalaitaan. Voit vetää ja tipauttaa esikatseltavan kuvan 2D näkymään ja valittu objekti siirtyy samalle kohdalle, johon esikatseltava kuva on tipautettu ja se tallentuu tiedosto listaukseen. Aspire mallisi suhteellisesta koosta ja vastaanotetusta tiedostosta riipuen tiedoston komponentin kokoa täytyy muuttaa.

 

VectorArt 3D selain

VectorArt3D.com on yhdyskäytävä Vectricin ammattimaisten 3D mallien kuvastoon, joka sisältää valtavan valikoiman erilaisia tyylejä ja designejä. Tämä yhdistetty sivu Aspiressa yksinkertaistaa ammattilaisten luomien valmis mallien etsimistä ja käyttämistä, auttaen täyttämään sinun (tai asiakkaasi) vaatimukset tehokkaasti ja taloudellisesti. Kirjoita vain hakusana ja paina ”etsi”- nappia. Aspire avaa automaattisesti nettiselain ikkunan jossa näkyy kaikki sanat jotka vastaavat hakuasi. Mallin ostaminen ja lataaminen tapahtuu normaalisti Vector 3D Art- sivulla. Kun olet hankkinut mallin Vector 3D Art- sivulta voit käyttää sitä 3D rakenneosana niin monessa omassa projektissasi kuin haluat.

Piirustus- ja suunnittelutyökalut
Vectric Aspire 3D sisältää kaikki tarvittavat piirustus- ja suunnittelutyökalut joita on saatavilla VCarve pro:ssa. Askellusverkko, viivaimet, suuntaviivat ja interaktiiviset piirustustyökalut tekevät projektin suunnittelusta ja editoinnista helppoa. Vastaanotettavat vektori tiedostojen formaatit- DFX, EPS, AI, PDF ja rasteri kuvan muokkaukset- bmp, tif, jpg, gif, png. Aspiren tehokas vectrozation/ tracing muuntaa välittömästi 2D kuvatiedostot vektori luonnoksiksi valmiiksi mallinnukseen ja koneistukseen. Luo tekstiä käyttämällä mitä tahansa koneeseen tallennettua True Type fonttia tai Vectric Single Line Engraving fonttia.

3D-mallinnus

Yleistä

Jaa 3D-malli itsenäisiin osiin editointia varten käyttämällä yksinkertaista avattua tai suljettua vektoria määrittääksesi osien rajat. Uusi osien luominen ja käsittely mallinnustyökalujen formaatissa. Two rail sweep- toiminto kuvioiden luomiseen yhdistämällä kontrolli pisteistä kaksi viivaa ja pursottamalla läpileikkaus kuvion niiden väliin. Yhdistää useita komponentteja yhdeksi komponentiksi käyttämällä uutta Bake toimintoa. Kasvanut nopeus, tehokkuus ja pinnan laatu 3D veistelyssä. Luo automaattisesti komponentista Vektori rajat. Sovittaa yhden rakenneosan toista vasten. Muokkaa laskelman algoritmin 4 kertaa nopeammaksi multi-core prosessorissa. Liikuta, muuta mittakaavaa ja kääntele vektoria asettaessasi muotoja, päivittääksesi sen 3D:ssä automaattisesti. Vastaanota/ lähetä 16 bittisiä mustavalkokuvia osina korkealaatuisempia tulosteita varten. Tiedosto vaihtuu kolmannen osapuolen paint- työkaluihin.

 

Interaktiivinen editointi live 3D päivityksen kanssa

Korkeuden interaktiivinen 3D hienosäätö muotoillessa. Interaktiivinen korkeuden ja peruskorkeuden kontrollointi käyttämällä uutta Component Propertiesia. 3D komponenttien interaktiivinen jousto, taivutus ja vääntäminen käyttämällä uutta Distort Objects työkalua.

 

Jaa vastaanotettu 3D malli

Toisella mallinnusohjelmistolla valmistettuja kokonaisia 3D malleja vastaanotettaessa, on nyt mahdollista jakaa ne kahteen osaan jotka sopivat 3-akseliseen CNC työstöön. Orientate 3D mallinnus-sivuilla (joka aukeaa automaattisesti kun vastaanotat 3D mallin) aseta Zero Plane Position Model Slideriin valitaksesi koneen jota käytät jakaaksesi mallin. Tarkista luonnoksen molempien puolien valinnat ja paina OK. Kaksi komponenttia on nyt tallennettu tiedosto listaukseesi- yksi mallisi yläosasta ja yksi mallisi alaosasta. Yhdistettäessä olemassa oleviin toimiviin koneistuksiin tämä tekee tarvittavien elementtien luomisesta entistä helpompaa paloina olevia 3D malleja varten, jotka voidaan yhdistää kokonaisiksi.

 

Rakenna 3D muodot Vector Outlinesta

Lisää välittömästi 3D muotoja täydentääksesi vektorin muotoja, vaihtoehtoina Curved, Angular, ja Flat Planes. Lisää Subtract tai Merge paikat rakentaaksesi nopeasti 3D muotoja. Muuta 3D paikka komponentiksi jota voi muokata itsenäisesti- liikuttaa, käännellä, porrastaa, venyttää ja häivyttää milloin vain. Luo realistisia 3D muotoja käyttämällä interaktiivista Tilt And Fade työkalua joka tekee helpoksi kokeilla erilaisia muoto ja kulma yhdistelmiä projektia tehdessä, jonka lopputulos tallentuu automaattisesti 3D näkymään. 3D suunnittelun esikatselu päivittää mallin automaattisesti, samalla kun kokeilet erilaisia muotoja, korkeuksia, kulmia, häivytyksiä, kuvakulmia ja yhdistelmiä. Näyttää selvästi miltä lopputulos näyttäisi, ilman että tarvitsee arvailla ja tekee interaktiivisia muutoksia.

 

Interaktiivista veistelyä ja kokeilua

Aspiren tehokkaat veistely työkalut tarjoavat todellista joustavuutta mallia muokatessa. Malleja voi muovata ihan kuin virtuaali savea pehmentääksesi kulmia ja rajoja, joka auttaa luomaan mallista aidon ja käsin veistetyn näköisen, kuten myös omien yksityiskohtien lisääminen. Interaktiivinen 3D mallien muokkaaminen käyttämällä veistely työkaluja säätämällä sudin kokoa ja vahvuutta, mahdollistaa Pehmeä, suttuinen, poisto, pyyhkiminen. Mahdollisuus kohottaa, madaltaa tai sekoittaa. Preserve Transparency toiminto rajaa veistoksen muutoksen vain 3D mallin pintaan, eivätkä ne näin ollen pääse vuotamaan käsiteltävän kohdan ympärille. Interactive Undo mahdollistaa muutosten palauttamisen pikkuhiljaa alkuperäiseen tilaan. Sallii muutosten peruuttamisen vain tietystä osasta, ilman että muutoksen poistuvat koko mallista.

 

3D pintakuviointi kuvasta

Vastaanottaa 2D (värilliset ja mustavalkoiset) kuvatiedostot- BMP, JPG, TIF, GIF ja muuttaa ne välittömästi 3D komponentti tekstuureiksi jotka voidaan lisätä 3D malleihin ja työstöön. Apirea voidaan käyttää jatkuvan 3D tektuurien muutostilan luomiseen vastaanotetun bittikartan kuvista. Tekstuureja voi sijoittaa mihin tahansa tarpeelliseen kohtaan mallissa. Interaktiivinen valikoima kaiken kokoisia ja korkuisia 3D tekstuureja. Muokkaa ja työstä kuvia luodaksesi korkealaatuisia lithophane- kuvia.

 

3D komponenttien hallinta

Ainutlaatuinen komponentin mallinnus lähestymistapa antaa valtavan joustavuuden monimutkaisissa suunnitteluissa. Komponentit voivat olla kopioituja, venytettyjä, käänneltyjä, vinoja tai häivytettyjä ilman että se vaikuttaa mitenkään laatuun. Muuta komponentin näkyvyyttä ja niiden tapaa vuorovaikuttaa muiden projektien kanssa, tai muokkaa komponentin tai useiden komponenttien tarpeistoa- häivytys, vinous, Combine toiminto tai Material Type ohjelma 3D co lour varjostukseen. Kerää komponentteja ja lisää muutoksia kuten koko, korkeus, vinous, häivytys, peruskorkeus. Muuta myös komponenttien tapaa vuorovaikuttaa muiden komponenttien kanssa- lisää, vähennä, yhdistä, heijasta, kopio, kääntele, häivytä, liuta, muuta korkeutta. Runsaat Block Copy & Paste 3D komponentit käyttävät interaktiivisesti näppäimistön pikakuvakkeita ja vectoreita pitkin/ niiden ympäriltä. Välittömästi päivittyvä 2D mustavalkoinen esikatselukuva kuvastamaan miten komponentti vuorovaikuttaa muiden komponenttien kanssa.

 

Täyteläiset 3D kuviot

Extude 1, 2 tai 3 eri läpileikkauksen välillä, kahden radan mukaan 3D kuvion mallinnukseen, vaihtoehtoja: Kontrolloi ajoradan suuntaa varmistaaksesi oikean lopputuloksen. Aseta yläraja käsiteltävän kuvion alku- tai loppupäähän. Jättää 3D extruusion laskettuun korkeuteen tai muuttaa kokoa tarkkaan Z:n korkeuteen. Levitä pehmeästi tai suoraviivaisesti läpileikkausten välillä. Yhdistä vastaavat kontrolli pisteet läpileikkausten välillä hallitaksesi paremmin käsiteltävää kuviota.

 

3D koneistus työstörata

Nopea ja tehokas 3D mallin rouhinta työstörata poistaa ei-halutut pinnat mahdollisimman nopeasti. Täydellinen koneistussuunnitelman hallinta mahdollistaa monipuolisen käytön ja jättää varaa työn viimeistelyä varten. Rouhintakoneistus mahdollisuudella Z Leveliin tai 3D-rasteri koneistukseen. 3D Viimeistely koneistus koneistaa työn oikeaan kokoon, kontrolloiden pinnan viimeistelyn parametrien laatua, kuten nopeutta ja syöttönopeutta. Viimeistelykoneistus mahdollisuudella rasteri ja offset leikkaussuunnitelmaan.

Yksityiskohtaiset kohdat voidaan koneistaa valikoivasti käyttämällä pienempää terää varmistaakseen tarkimmat mahdolliset yksityiskohdat joita 3D projektissa on mahdollista koneistaa. Kaikki työstöradat on laskelmoitu valitun käyttäjän mukaan mahdollistaakseen vektorin rajan tai rajat. Tavallinen 2D/ 2.5D työstörata suunnitelma voi olla toteutettu perustana olevan 3D mallin pinnassa. Kaiverrus 3D mallin pinnassa. Tasku, profiili, poraus ja tekstuuri 3D mallissa. Käyttäjän määriteltävä tekstuuri työstöradan suunnitelma profiloi vektorin mukaan, ramppaamalla aluksi edestakaisin, ja lopuksi valitulla vektoreilla. Lähes kaikkia standardi terämuotoja ja -tyyppejä voidaan käyttää yhtä hyvin kuin voidaan määrittää muototeriä. Työkalut on tallennettu käyttäjän teräkirjastoon, joka tekee suosikki terien valinnasta helppoa ja nopeaa. Realistinen 3D työstöradan esikatselu näyttää miltä tulokset laskelmoidusta työstöradasta tulevat näyttämään kun työ on koneistettu. Postprosessori lähestulkoon kaikille kaupallisesti saataville CNC koneille ja automaattinen työkalunvaihto.

Muut toiminnot

Vastaanotettavat 3D Clipart ja Mesh mallit

Yhtä lailla kuin ohjelmisto mahdollistaa käyttäjän rakentavan oman 3D-leikekuva kirjastonsa, se sisältää 50 ilmaista 3D-leikekuvaa. Vastaanottaa eri CAD ohjelmissa luotuja 3D Mesh tiedostoja, kuten: Rhino, SolidWorks, AutoCAD, Silo, MOI, STL, 3D DXF, OBJ, 3Ds, VRML Interaktiivisesti muuttaa vastaanotetun 3D-mallin koon ja orientaation. Helppokäyttöiset interaktiiviset kuljeta ja tipauta, koko, heijastus, kääntämis- ja vääristelytyökalut sallivat 3D clipart designit ja mallinnus komponentit editoitavaksi välittömästi toteutettaviksi rajattomiksi design muutoksiksi. Interaktiiviset käänneltävät 3D Mesh tiedostot tarpeelliseen orientoitumiseen lisättäväksi designiin. Välittömästi muunnellut designit kohotettuihin malleihin piilotettaviksi mallin syventeisiin.

 

Windows Explorer esikatselukuva tuki

Aspire 3.5:stä lähtien, CRV3D tiedostot automaattisesti sisältävät tallennetun kuvan esikatselun. Windows Explorer näyttää sinulle esikatselukuvan kaikista tiedostoista kun selaat kansioita. Vectric Aspire 3D tukee myös kuljeta ja tipauta toimintoa, jolla lisäät nopeasti osia 3D cliparteista valmiisiin malleihin Windows Explorerista. Kun Windows Explorer ja Aspire ovat molemmat auki, yksinkertaisesti vedä ja tipauta 3D clipart esikatselukuva haluamastasi kansiosta Explorerin ikkunasta Aspiren 2D näkymä ikkunaan. Valittu 3D tiedosto tallentuu automaattisesti ja se lisätään mallisi rakenneosalistaan. Muistutus:

Näet vain Aspiren 3.5 tai myöhempään versioon tallennetut CRV3D tiedostot. Intelligent Clipart tiedosto formaatti Aspiren stannardi CRV3D tiedosto säilyttää kaikki tiedoston muodot, mutta vastaanotettaessa 3D malleja CRV3D tiedostoista toisiin töihin, se ei tallenna componentissa käytettyjä rakenteita- se yksinkertaisesti vastaanottaa valmiin työn yksittäisenä komponenttina. Uusi 3DCLIP tiedosto antaa sinun säilyttää mallin 3D komponentit jolloin tiedoston luomiseen käytetyt yksittäiset komponentit säilyvät. Sinulla saattaa esimerkiksi olla designi jota käytät usein taustatekstuurien ja pääteemojen kanssa tai ilman. Sen sijaan että tallentaisit useita yksittäisiä tiedostoja jotka vievät kaiken tilan, nyt on mahdollista lähettää yksittäinen clipart tiedosto joka säilyttää komponentin rakenteen.

Yksittäisen komponentin näkyvyys saattaa olla sen jälkeen muuttunut, vaikka se olisi sen jälkeen vastaanotettu toisessa mallissa. Tätä kutsutaan ”Intelligent Clipart” luomiseksi. Lähettääksesi 3DClip tiedoston, kerää ensin yhteen kaikki komponentit jotka haluat sisältyvän clipart suunnitelmaasi. Klikkaa oikealla uutta komponenttiryhmää tiedosto listauksessasi ja valitse pop-up menusta ”lähetä 3DClipartina”. Vastaanottaaksesi 3DClip tiedoston, käytä Clipart Local Files täppiä selataksesi kansiota jossa 3DClip tiedostosi ovat. Vedä ja tipauta 3DClip esikatselukuva selaimestasi 2D näkymään.

 

Kiertävä malli ja pyörivä koneistus

Aspirella on mahdollisuus piirtää kiertyvä malli 3D näkymään, nähdäksesi miltä valmis kiertyvä designi näyttäisi. Käyttäjä voi myös suoristaa vastaanotetun 3D mallin, valmiiksi koneistukseen kokonaan käyttämällä Rotary työkalupolkua.

Spiraalissa kiertyvän työn visualisointiin
Aspire on nyt lisännyt 3D näkymään tuen spiraalissa kiertyvän työn visualisointiin.

 

Esikatselun tulostus

2D tai 3D näkymän hakemiston voi nyt tulostaa käyttämällä ”tulosta” nappia tiedosto menussa. Valitse vain näkymä jonka haluat tulostaa (2D tai 3D) ja paina sitten ”tulosta”. Normaali Windows printteri antaa sinun valita tulostimen ja säätää sen ominaisuuksia. Paina ”OK”näppäintä tulostaaksesi näkymän. Tulostuksen esikatselu toiminnon avulla voit tarkastaa sivun asettelun ennen tulostamista. Jos olet tyytyväinen näkymään, paina ”tulosta”. Tulostettu näkymä on aina mukautettu valitsemasi paperin kokoon. Kuvat eivät ole tulostettu oikeassa koossa, eikä niitä ole jaettu useille sivuille.

 

Suorituskyky ja tehokkuus

Vectric Aspire 3D käytettävä kehittynyt mallinnus kone saa virtaa useista nykypäivän tietokoneista löytyvistä prosessoreista, tarjoten nopeutta 3D mallinnus operaatioihin. Käyttäjä hyötyy kehittyneestä muoto laskelmointi algoritmista joka on 4 kertaa nopeampi multi-core prosessorilla. Yhteenpuristettu tiedosto data joka säästää 50% monimutkaisista malleista, ja AudioCAD 2010:n tukemat DXF & DWG tiedostot. Aspire DVD sisältää yli 30 tuntia opastusta, joka auttaa sinua askel askeleelta hyödyntämään CNC mallinnus ja koneistustekniikoita.

Vectric Aspire sivut