SketchUp Pro 3D-mallinnusohjelma

SKETCHUP PRO 3D-MALLINNUSOHJELMA

SKETCHUP PRO 3D-MALLINNUSOHJELMA

SketchUp Pro 3D-mallinnusohjelma on helppokäyttöinen ja intuitiivinen pintamallinnusohjelma, jolla suunnitelmien havainnollistaminen käy kolmiulotteisesti, helposti ja nopeasti. SketchUp soveltuu arkkitehtoniseen luonnosteluun, tilasuunnitteluun, tuotesuunnitteluun tai vaikka kolmiulotteisten kappaleiden tulostamiseen. Käyttökohteita on rajattomasti.

Kolmiulotteinen mallintaminen ja visualisointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Vain mielikuvitus on rajana!

SketchUp Pro 3D-mallinnusohjelma tuo lisää mahdollisuuksia työskentelyyn ja avaa SketchUp-maailman myös ammattilaisille. Se tukee muun muassa lukuisia eri tiedostomuotoja (vienti: 3DS, DWG, DXF, FBX, OBJ, VRML, XSI, PDF, EPS, EPIX; tuonti: DWG, DXF).

SketchUp Pro 3D-mallinnus ohjelman LayOut on oiva työkalu havainnollisten digitaalisten esitysten luontiin. Havainnekuvien, pohjapiirrosten ja detaljien avulla ideat heräävät eloon. Mallia ei tarvitse välttämättä viedä lainkaan toiseen ohjelmaan, vaan suunnitelmaa voi esitellä sujuvasti jo SketchUpilla. Tarvittaessa mallin voi viedä järeämpään mallinnusohjelmaan, visualisointiohjelmaan tai vaikkapa Google Earthiin.

SketchUp Pro 3D-mallinnusohjelma on helppokäyttöinen 3D-mallinnusohjelma, jolla voidaan luonnostella ja ideoida suoraan kolmiulotteisesti. SketchUp Pro tarjoaa laajat mahdollisuudet tuoda ja viedä 3D-malleja ohjelmasta toiseen. Uuteen lisenssiin pitää valita 1, 2 tai 3 -vuoden pituinen ylläpitokausi, jonka voimassaolon aikana kaikki versiopäivitykset ovat veloituksettomia.

SketchUp Pro 3D-mallinnusohjelma sisältää myös Style Builder -osan, jonka avulla luonnoksista saa omaperäisempiä.

Tilaukset joko sähköpostiimme, toimitukset myös laskulla tai voitte tehdä ostoksen verkkokaupassamme

Pro-versiolla SketchUpin käyttö on entistä sujuvampaa ja monipuolisempaa. Seuraavaksi esitellään muutamia uudistuksia.

Extensions Warehouse

Extension Warehousen avulla SketchUp-laajennuksia voi ladata yhtä helposti kuin sovelluksia älypuhelimeen. SketchUpin sisällä toimii eräänlainen sovelluspankki, josta laajennuksia voi etsiä ja ladata suoraan omaan käyttöön. Myös laajennusten asentaminen on helpottunut. Käyttäjä voi nyt entistä sujuvammin muokata SketchUpista omiin tarpeisiinsa istuvan suunnittelutyökalun. Extension Warehouse on beta-vaiheessa, eli se kehittyy ja kasvaa edelleen. Tällä hetkellä palvelusta on ladattavissa noin 100 erilaista ilmaista laajennusta.

Materiaalitäytteet

Nyt leikkauskuviin on helppo lisätä täytteitä, kuten rastereita, uudistuneen LayOut-työkalun avulla. Käyttäjä voi tehdä täytteitä itse tai valita laajasta valmiiden standarditäytteiden valikoimasta. Mukana on rakennusmateriaaleja, geometrisia kuvioita ja pisterastereita. Niitä voi myös käännellä, skaalata ja yhdistellä väritäytteiden kanssa.

Rivimonistus LayOutissa

Käyttäjät tietävät, kuinka helppoa SketchUpissa on kopioida loputtomasti elementtejä ja objekteja Array-komennolla. Nyt sama toimii myös LayOutissa. Siirrä kopiota haluttuun suuntaan, syötä haluttu kopioiden määrä, lisää kirjain x ja paina Enteriä. Kopiointi on kivaa!

Nopea vektorirenderointi

Kun piirustus pitää tulostaa suurena, on parasta käyttää SketchUpin vektorirenderointia. Sen avulla viivat toistuvat terävinä ilman pitkää odottamista. Uudessa LayOutissa vektorirenderointi on nopeampaa kuin koskaan.

Näkymän nopea piirtyminen

Aina näkymää lähennettäessä, loitonnettaessa, siirrettäessä tai käännettäessä LayOutin on piirrettävä se näytölle uudelleen. Nyt tämä käy huomattavasti rivakammin kuin ennen. LayOut tuntuu nyt sulavalta, mikä korostuu monimutkaisemmissa malleissa.

Paljon pikku uudistuksia

SketchUp Pro sisältää tukun pieniä, mutta työskentelyä paljon helpottavia parannuksia: LayOutin Pages-paneeli näyttää nyt sivujen numerot, mikä helpottaa tulostamista ja eksportointia. Käyrien seliteviivojen piirtäminen puolestaan on nopeutunut merkittävästi. Windows-version työkalupalkkeja on nyt helppo muokata ja räätälöidä tarpeen mukaan. Videon eksportoinnista ja asetusten muokkaamisesta on tehty yksinkertaista, ja valittavana on useita yleisiä videotiedostomuotoja. LayOutissa voi nyt zoomata 10 kertaa lähemmäksi kuin ennen.

SketchUp Pro 3D-mallinnusohjelma sivut