Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma

 

 

Rhinoceros 3D-mallinnus win ja mac lisenssit nyt verkkokaupassa.

Rhinoceros commercial (kaupallinen) lisenssi

Rhinoceros commercial (kaupallinen) lisenssi päivitys

 Rhino3D on 3D-pintamallinnusohjelmistojen kärkikastia, joka on laajennettavissa useilla lisäsovelluksilla moneen käyttöön.

Mainittakoon muutamia……..3D-skannatun 3D-mallin jälkikäsittely Mecsoftin 3DPRINT sovelluksella, muutos NURBS pinnaksi Clayoo sovelluksella. Työstöradat CNC-koneelle RhinoCAM tai MadCAM ohjelmistoilla. Työkalut veneiden suunnitteluun tarjoaa Orca3D. Työkalut Arkkitehtuuriseen suunnitteluun VisualARQ:lla.

Kauttamme useita sovelluksia Rhinoceros 3D-mallinnusohjelmalle, sekä valtuutettua koulutusta. Edustuksessa mm. Mecsoft CAM, ART, 3DPRINT ja NEST sovelllukset. TDMSolutionsin RhinoGold, Clayoo ja Nest. TheaRender rendaukseen, MadCAM CNC-koneistukseen, ChaosGroupin V-Ray. VisualARQ arkkitehtuuriseen 3D-mallinnukseen. Simlab Softin 3D PDF, millä on näppärä tehdä 3D PDF tiedostoja.

Rhinolla voi mallintaa tarkasti mitoilla tai sitten muotoilla vapaasti. Vapaaseen muotoiluun suositellaan TDM Solutionsin Clayoo sovellusta, joka on ainoa Rhinolle saatava vapaan mallinnuksen työkalu.

 

 

Rhinoceros 3D-mallinnus koulutus tiloissamme

 

 

Rhino koulutussivut

 

 

 

 

Rhino3D McNeel

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelman ominaisuuksia

 

Mallinnus

Objektien luomista parannellaan edelleen. Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma V5 lisää kymmeniä hienosäätöjä olemassaoleviin työkaluihin, joitakin uusia käskyjä ja uusia kevyitä pursotus objekteja.

 

Editointi

Monimutkaisten mallien editoiminen on nopeampaa ja helpompaa satojen uusien ja paranneltujen käskyjen ansiosta: Suora sub-objekti manipulaatio, ohutseinäinen shell, historia tukee enemmän käskyjä, kymmeniä uusia ja paranneltuja käskyjä.

 

Käyttöliittymä

Rhino 5 käyttöliittymä sisältää uusia työkaluja editointia ja objektien luomista varten, mukaanlukien: Gumball objekti manipulaatio vehje, objekti valikon parannukset, tartuntatyökalujen parannukset, työkalupalkki tabeilla, välilehtien telakointi paneelit.

 

Visualisointi

Korkealaatuinen esitys on kriittinen lähes kaikissa suunnittelu prosesseissa. Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma V5 on parantanut visualisointi työkaluja sekä perus Rhino visualisoijassa sekä visualisointi lisämodulien tuessa. Mukaanlukien merkittävät parannukset: Rhino Render, materiaalit, tekstuurit ja ympäristö, näkymät (kamerat), valaistukset, Meshien määritteet, Jälki visualisointi efekteille, animoinnille.

 

Yhteensopivuus

Yhdeksän uutta vastaanotto/lähetys tiedosto formaattia, yli 50 uutta yhteensopivuuden parannusta ja yli 150 pientä korjausta. Lisäksi, päivitetyt openNURBS kirjastot sallivat satojen muiden sovelluksien lukea ja kirjoittaa Rhinon alkuperäisiä 3DM tiedostoja.

Järjestelmän vaatimukset ja suositukset

Rhino V6 järjestelmävaatimukset

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma Windowsille toimii tavallisilla Windows pöytäkoneilla ja kannettavilla tietokoneilla, saatavilla myös mac:lle:
Laitteisto:
Huom. Apple laitteisto: Rhino for mac.
Suositellaan 1 GB RAM. 8 GB tai enemmän.
DVD lukija tai Internet yhteys asennukseen.
600 MB levy tilaa.
OpenGL 2 yhteensopiva näytönohjain suositellaan.
Käyttöjärjestelmät:
Huom. Sekä 32-, että 64- bitti versiot ovat asennettu 64- bitin Windows järjestelmään.
Windows 7 tai 8- suositellaan, Windows Vista, Windows XP (vain 32-bittinen) Service Pack 3.

Internet:
Palvelu julkaisee lataukset automaattisesti.
Lisenssin validointia ja tuotteen rekisteröintiä on yksinkertaistettu.

Ei-tuettua:
Linux.Windows NT, 95, 98, ME, tai 2000. Windows XP 64- bittiä. Mac OS X, mutta OS X versio on kehittelyssä. Virtualisointi järjestelmät OS X:llä, kuten VMWare ja Parallels.

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma lisenssin hallinta, jakaminen ja käyttöönotto
Zoo 5 lisenssin hallinta (ilmainen) on täysin uusi versio monilla uusilla versioilla: Huom: Rhino 5 ei toimi Zoo 4.0 kanssa, ja Rhino 4.0 ei toimi Zoo 5 kanssa. Mutta, Zoo 4.0 ja Zoo 5 voidaan suorittaa samalla verkolla. Molemmat voidaan asentaa samaan palvelimeen ilman konflikteja.

Tukee kolmannen osapuolen Rhino3D 3D-mallinnusohjelma lisämoduleja.
Toimii kuin palvelu – käynnistyy uudelleen kun palvelin käynnistyy uudelleen. Käyttää Standard Internet Protocol Suppotia. Palomuuri ystävällinen. Toimii nyt halki WAN:n, Routersin ja VPN:n, tehden lisenssien jakamisesta työryhmän ja yhtiön kesken helpompaa. Lisenssi tarkistaa ajan hallinnan. Päivitetyt asennus ja hallinta yksityiskohdat. Uusi License Validation järjestelmä tekee kadonneiden tai varastettujen lisenssitunnusten löytämisestä helppoa.