Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma

Rhinoceros 3D-mallinNusohjelma

RHINOCEROS 3D-MALLINNUSOHJELMA

Rhino3D on 3D-pintamallinnusohjelmistojen kärkikastia, joka on laajennettavissa useilla lisäsovelluksilla moneen käyttöön. Rhinolla voi mallintaa tarkasti mitoilla tai sitten muotoilla vapaasti. 

Rhino-lisenssit nyt verkkokaupassa!

Rhinoceros 3D-mallinnus Windows- ja Macbook-lisenssit nyt verkkokaupassa:

Rhino3D ja lisäsovellukset

Kauttamme on mahdollista hankkia useita eri sovelluksia Rhinoceros 3D-mallinnusohjelmalle. Tarjoamme myös valtuutettua Rhinoceros-sovelluksien koulutusta! Tässä muutamia esimerkkejä Rhinon ja lisäsovellusten mahdollisuuksista:

 • 3D-skannatun 3D-mallin jälkikäsittely Mecsoftin MESH sovelluksella.
 • Työstöradat CNC-koneelle RhinoCAM-ohjelmistoilla
 • Työkalut veneiden suunnitteluun tarjoaa Orca3D
 • Työkalut arkkitehtuuriseen suunnitteluun VisualARQ:lla

Sovelluksista meillä ovat edustuksessa muun muassa Mecsoft CAM-, ART-, MESH- ja NEST-sovelllukset, TheaRender rendaukseen,  VisualARQ arkkitehtuuriseen 3D-mallinnukseen.

Rhinoceros 3D-mallinnus − osallistu koulutukseen

Rhino3D- perus- ja jatkokurssit joko täällä Tampereella tai asiakkaan tiloissa. Tällä hetkellä vain asiakaskohtaisia koulutuksia. 

 

Lisätietoa Rhino 3D-mallinnuskoulutuksista löydät Rhino koulutussivuiltamme. Tarjoamme sekä alkeis, että jatkokursseja.

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelman ominaisuuksia

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma on erittäin monipuolinen, ja sillä on useita hyviä ominaisuuksia. Lisäsovelluksilla sen käyttöominaisuuksia voidaan laajentaa yhä edelleen. Tutustu perusominaisuuksiin, joista olemme kirjoittaneet seuraavat lyhyet esittelyt.

Mallinnus

Objektien luomista parannellaan edelleen. Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma lisää kymmeniä hienosäätöjä olemassa oleviin työkaluihin, joitakin uusia käskyjä ja uusia kevyitä pursotus objekteja.

Editointi

Monimutkaisten mallien editoiminen on nopeampaa ja helpompaa satojen uusien ja paranneltujen käskyjen ansiosta: Suora sub-objekti manipulaatio, ohutseinäinen shell, historia tukee enemmän käskyjä, kymmeniä uusia ja paranneltuja käskyjä.

Käyttöliittymä

Rhino 5 käyttöliittymä sisältää uusia työkaluja editointia ja objektien luomista varten, mukaan lukien: Gumball objekti manipulaatio vehje, objekti valikon parannukset, tartuntatyökalujen parannukset, työkalupalkki tabeilla, välilehtien telakointi paneelit.

Visualisointi

Korkealaatuinen esitys on kriittinen lähes kaikissa suunnittelu prosesseissa. Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma V5 on parantanut visualisointityökaluja sekä perus Rhino visualisoijassa sekä visualisointi lisämoduulien tuessa. Mukaan lukien merkittävät parannukset: Rhino Render, materiaalit, tekstuurit ja ympäristö, näkymät (kamerat), valaistukset, Meshien määritteet, Jälki visualisointi efekteille, animoinnille.

Yhteensopivuus

Yhdeksän uutta vastaanotto/lähetys tiedosto formaattia, yli 50 uutta yhteensopivuuden parannusta ja yli 150 pientä korjausta. Lisäksi, päivitetyt openNURBS kirjastot sallivat satojen muiden sovelluksien lukea ja kirjoittaa Rhinon alkuperäisiä 3DM tiedostoja.

Mesh työkalut

Vankka mallien vastaanottaminen, lähettäminen, luominen ja editointi työkalut ovat kriittisiä suunnittelun kaikissa vaiheissa, mukaan lukien: kaapatun 3D-datan siirtäminen digitalisoinnista ja skannauksesta Rhinoon mesh malleina, Mesh datan vaihtaminen monien sovellusten kanssa, kuten SketchUp ja Modo, Meshien lähettäminen analyyseihin ja visualisointiin, NURBS:en muuttaminen mesheiksi esitystä ja visualisointia varten, Meshien lähettäminen prototyyppien tekemistä ja valmistusta varten.

3D-kaappaus

Olemassa olevan 3D-datan kaappaus on usein yksi suunnittelu prosessin ensimmäisistä vaiheista. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma on aina tukenut suoraan sekä 3D-digitalisointi laitteistoa että 3D-skannattua pistepilvi dataa. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5:llä on paranneltu tuki: suurille pistepilville. 3D-skannereista on tullut nopeampia ja halvempia tehden valtavista 3D-skannaus tiedostoista yhä yleisempiä. Rhinon 64-bitin tuki ja paranneltu tuki graafisille co-prosessoreille on tehnyt työskentelystä näiden suurien pistepilvien kanssa mahdollista. LIDAR kaappaa 3D-maaston datan maan-, argeologian, luonnonsuojelun, geologian, maankäytön suunnittelun, maanmittauksen, kuljetuksen, tuulivoimalan, aurinkovoimalan ja matkapuhelintornien käyttöönoton optimointia varten. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 lisäsi vankan tuen lisämoduuleita varten , kuten RhinoTerrain joka tarjoaa erikoistuneita työkaluja näille uusille Rhinon käyttäjille.

Analyysit

Designien toteuttaminen vaatii korkealaatuisia 3D-malleja kaikissa suunnittelun, esityksen, analysoinnin ja valmistuksen vaiheissa. Rhino3D 3D-mallinnusohjelma V5 sisältää uusia työkaluja ja parannuksia jotka auttavan varmistamaan sen että 3D-mallisi joita käytetään kaikissa prosessisi vaiheissa ovat parasta mahdollista laatua.

Suuret projektit

Yli 25 uutta käskyä ja paljon parannuksia suurien ryhmien organisoinnin, hallinnan ja massiivisten hankkeiden ja suurien tiedostojen hallinnan kanssa työskntelyä varten, mukaan lukien: 64 bittinen Rhino3D 3D-mallinnusohjelma mahdollistaa työskentelyn suurten tiedostojen kanssa ilman muistin loppumista, uudet kevyet pursotus mallit tallentavat hämmästyttävää muistia ja parantavat esitys nopeutta, kaksoistarkat meshit esittävät tarkasti maa formaatit kuten suuren kaupungin 3D-topografia, esitysnopeutta on parannettu hyödyntämällä nopeampia näytönohjaimia, paljon parannuksia kerrosten, blokkien ja työsessioiden hallintaa.

Järjestelmän vaatimukset ja suositukset

Rhino V7 järjestelmävaatimukset

Rhino3D 3D-mallinnusohjelma toimii sekä Windows-pöytäkoneilla ja kannettavilla tietokoneilla, että Mac:lla.

Laitteisto:

 • Apple-laitteisto: Rhino for Mac
 • Suositellaan 8 GB RAM tai enemmän
 • Internet-yhteys asennukseen
 • 600 MB levytilaa
 • OpenGL 4.1 -yhteensopiva näytönohjain suositellaan

Käyttöjärjestelmät:

 • Windows 10 tai 8.1. macOS 11.3 (Big Sur), macOS 10.15.7 (Catalina), macOS 1.14.6 (Mojave)

Internet:

 • Palvelu julkaisee lataukset automaattisesti
 • Lisenssin validointia ja tuotteen rekisteröintiä on yksinkertaistettu

 

Rhino3D 3D-mallinnusohjelman lisenssin hallinta, jakaminen ja käyttöönotto

Zoo -lisenssin hallinta (ilmainen) on täysin uusi versio monilla uusilla versioilla. Huom: Rhino 5 ei toimi Zoo 4.0 kanssa, ja Rhino 4.0 ei toimi Zoo 5 kanssa. Mutta, Zoo 4.0 ja Zoo 5 voidaan suorittaa samalla verkolla. Molemmat voidaan asentaa samaan palvelimeen ilman konflikteja.

Tukee kolmannen osapuolen Rhino3D 3D-mallinnusohjelma lisämoduuleja. Toimii kuin palvelu – käynnistyy uudelleen kun palvelin käynnistyy uudelleen. Käyttää Standard Internet Protocol Supportia. Palomuuriystävällinen. Toimii nyt halki WAN:n, Routersin ja VPN:n tehden lisenssien jakamisesta työryhmän ja yhtiön kesken helpompaa. Lisenssi tarkistaa ajan hallinnan. Päivitetyt asennus- ja hallintayksityiskohdat. Uusi License Validation -järjestelmä tekee kadonneiden tai varastettujen lisenssitunnusten löytämisestä helppoa.

Zoo tietoa valmistajan sivuilta