Verkkokauppa

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi

1 165,60  940,00  (alv.0%)

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi. Rhino 8 toimituksessa.

Ostettu tämän tuotteen kanssa

+
Hinta kahdelle: 1 952,60 

Kuvaus

 

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi

Nyt Rhino 8 toimituksessa, win/mac

Päivitä Rhino 8:n

Rhino 8 tuo uusia mallinnustyökaluja, kuten ShrinkWrapin, valtavan nopeuden lisäämisen Mac-käyttäjille, SubD Creases, PushPull-työnkulkuja, paremmat piirustustyökalut, mukautettavamman käyttöliittymän, nopeamman renderöintimoottorin, uudet Grasshopper-tietotyypit ja paljon muuta.

Yleiskatsaus

Rhino 8 on historiamme merkittävin päivitys. Voit luoda orgaanisia muotoja uusilla SubD-työkaluillamme. Suorita Rhino ja Grasshopper Revit®-lisäosana Rhino.Inside.Revit-sovelluksen kanssa. Käytä vankkaa QuadRemesh-algoritmia luodaksesi kaunis verkko NURBS-geometriasta. Tämän julkaisun myötä olemme avanneet täysin uudet mallinnuksen työnkulut ja tarkentaneet monia vakaita ominaisuuksia.

ShrinkWrap

ShrinkWrap luo vesitiiviin meshin avoimien tai suljettujen meshien ympärille,NURBS geometria, SubD ja pistepilvet.

ShrinkWrap on ideaalinen luomaan:

 • Meshit 3D-tulostamiselle
 • Kiinteä mesh verkko useista objekteista
 • Kiinteä mesh 3D-skannausdatafragmenteista
 • Meshit ilman sisäisiä itseleikkauksia
 • Offset meshit kuorimiseen
 • Meshit pistepilvistä käänteisessä suunnittelussa
 • Voimassa olevat suljetut meshit rikkinäisestä tai usein vaikeasti korjattavasta geometriasta.

Mallinnus yksinkertaistettu

Rhino 8 lisää uusia ominaisuuksia, jotka tekevät mallintamisesta leikkisämpää ja helpommin lähestyttävää. Näiden työkalujen yhdistäminen vähentää kitkaa tavallisiin solidien luomiseen ja muokkaamiseen liittyvissä tehtävissä. Näin voit pysyä yhden perspektiivin näkymässä mallinnuksen aikana.

PushPull

PushPull yksinkertaistaa ja nopeuttaa Solid-mallinnusta käyttämällä käyriä tilavuuksien lisäämiseen tai poistamiseen olemassa olevasta geometriasta.

SubD

Suunnittelijoille, jotka tarvitsevat tutkia orgaanisia muotoja nopeasti, SubD on uusi geometriatyyppi, joka voi luoda muokattavia, erittäin tarkkoja muotoja. Toisin kuin muut geometriatyypit, SubD yhdistää vapaamuotoisen tarkkuuden ja mahdollistaa samalla nopean muokkauksen.

SubD komennot

Valmistettu Macille; Metal

Rhino Macille on nyt nopeampi kuin koskaan ennen Intel- ja Apple Silicon -maceilla. Metal-grafiikkaliukuhihnalla varustettu uusi käyttöjärjestelmä tarjoaa laitteistokohtaisesti nopeutettua grafiikkaa korkeille kuvanopeuksille ja suurille resoluutioille.

Jopa monimutkaisissa, yksityiskohtaisissa malleissa – erityisesti niissä, joissa on paljon viivoja, käyriä, luukkuja ja merkintöjä – voit nyt panoroida, zoomata ja kiertää sujuvasti ilman, että ruutunopeus tippuu. Mallista riippuen nopeus voi kasvaa 24-kertaiseksi tai jopa suuremmaksi.

Päivitetty Cyclesin renderöintimoottori perustuu myös Metaliin, mikä nopeuttaa Raytraced-näyttötilaa ja Rhino Render -moottoria.

Metal on tuettu kaikissa näyttötiloissa.

Järjestelmävaatimukset
Metalin käyttäminen edellyttää Intel- tai Apple Silicon Mac -tietokonetta,
jossa on macOS Monterey 12.4 tai uudempi versio.

 

 

Testaa mallisi

Teimme valtavasti työtä Metal-grafiikkaliukuhihnan parissa. Toivomme, että se tuottaa nopeampia ja laadukkaampia kuvia useammalla Macilla, mutta emme voi taata suorituskyvyn paranemista kaikissa olosuhteissa. Paras tapa arvioida, miten se toimii laitteistossasi, on testata Rhino itse malleillasi. Ne, jotka kaipaavat neuvoja, voivat kysyä Rhino-yhteisöltä.

Lataa Rhino 8 Evaluation Macille.

Käyttämämme vertailuarvot

Seuraavassa kaaviossa ja taulukossa verrataan Rhino 7:n (OpenGL) ja Rhino 8:n (Metal) näyttösuorituskykyä. TestMaxSpeed-komento ajettiin kummassakin versiossa ja kullakin 3dm-tiedostolla identtisellä laitteistolla (katso huomautukset alla). Arvot on ilmoitettu kuvina sekunnissa (FPS): suuremmat luvut ovat nopeampia.

Mallikappale Olosuhteet Rhino 7 Rhino 8 Nopeutus
Test-Curves.3dm Paljon käyriä ja merkintöjä, testattu Wireframella. 6 fps 54 fps 11 x ↑
Test-Cubes.3dm 1000 kuutiota 3D-sarjassa, testattu Ghosted-tilassa. 5 fps 120 fps 24 x ↑
Test-Layouts.3dm Asettelu yksityiskohtineen, testattu Layout tilassa. 41 fps 120 fps 3 x ↑
Test-Holomark-2.3dm Auton malli Holomark 2:sta, testattu Rendered-tilassa. 5 fps 111 fps 22 x ↑
Test-Bus.zip Yllä esitetty väylä, testattu Rendered-tilassa. 4 fps 79 fps 20 x ↑

Testin muistiinpanot

TestMaxSpeed on Rhino-komento, joka raportoi, kuinka pitkään kestää (sekunteina) piirtää malli 100 kertaa. Perspektiiviä varten näkymiä varten komento kääntää näkymää 5 astetta. 2D-näkymissä (mukaan lukien layoutit) TestMaxSpeed kääntää koko näkymän vasemmalle ja oikealle 100 kertaa. Frame Per Second (FPS) = ruutujen määrä / aika sekunteina.

Kaikki yllä olevassa taulukossa olevat testitulokset ajettiin seuraavilla laitteilla:

 • Apple MacBookPro M1 Max – 2021-malli (MacBookPro18,2) – 32-ytiminen näytönohjain.
 • macOS Ventura 13.5
 • Sisäänrakennettu Liquid Retina XDR -näyttö: 16-tuumainen 3456 x 2234 resoluutiolla.
 • Maksimoitu, Perspective-näkymäikkuna asetettu 1600 x 900 -resoluutioon (-_ViewportProperties S 1600 900 enter).
 • Muita sovelluksia ei ollut käynnissä testauksen aikana.

Testauksen helpottamiseksi esimerkkimallit ovat V7 3dm -tiedostoja.

OpenGL-vertailumalleissa käytettiin Rhino 7:ää (7.33.23248.13002). Rhino 8:a (8.0.23257.08302) käytettiin Metal-vertailuarvoissa.

Rhino.Inside.Revit

Rhino.Inside.Revit tuo Rhino ja Grasshopperin voiman Autodesk Revit® -ympäristöön.

Rhino.Inside.Revit

QuadRemesh

Luo nopeasti verkko olemassa olevista pinnoista, solideista, mesheista tai SubD:sta – ihanteellinen renderointiin, animaatioon, CFD: hen, FEA: han ja käänteiseen suunnitteluun.

QuadRemesh

Esitys

Rhino 8: ssä olemme parantaneet esitystyökaluja ja virtaviivaistaneet työnkulkua Rhino Render -moottorin merkittävällä päivityksellä, joten sama ulkoasu, jonka saat Raytraced-näkymässäsi, voidaan tehdä ilman muutoksia. Olemme lisänneet tukea PBR-materiaaleille, LayerBook-komennolle ja muille …

Esitys

Puhdistettu Rhino

Rhino 8: ssä olemme korjanneet satoja vikoja, mutta olemme myös lisänneet työnkulun parannuksia, kuten Named Selections, Mold Making tools, Single-Line fontti kaiverrukseen ja parannettu yhteistyö kolmansien osapuolten tiedostomuotojen kanssa …

Näyttö

Tarkennamme aina Rhinoa pysyäksemme ajan tasalla nykyaikaisen grafiikkalaitteiston kanssa. Rhino 8:ssä jotkut mallit näkyvät huomattavasti nopeammin sekä Windowsissa että Macissa. Olemme myös tehneet useita parannuksia näyttötiloihin, jotta niistä tulee vielä silmiinpistävämpiä työskennellessäsi …

Näyttö

Dokumentointi

Mallinnus on vain yksi osa suunnitteluprosessia; sinun on myös näytettävä, miten rakennetaan mitä näytöllä on. Olemme parantaneet dokumentaation työnkulun monia osia ja keskittyneet myös graafisesti rikkaampiin kuvitustyökaluihin, kuten läpinäkyvyyteen ja täyttökuvioihin.

Grasshopper

Grasshopper näyttää olevan kaikkialla viime aikoina. Kuten tavallista, meillä on vaikea pysyä mukana (saatat jopa nähdä tuon tutun kankaan muissa sovelluksissa). Rhino 7:ssä olemme lisänneet joitain uusia komponentteja, mutta olemme myös helpottaneet ohjelmiesi muuttamista laajennuksiksi …

Kehitysalusta

Rhino 7 tuo merkittäviä parannuksia ilmaisiin SDK-tiedostoihimme API-tarkennuksilla, paremmalla dokumentaatiolla ja eräillä uusilla ominaisuuksilla, jotka laajentavat ja syventävät geometrian kehitysalustan perustaa…

Ja enemmän

Etsitkö täydellistä luetteloa uusista komennoista? Jos et näe etsimääsi yllä, tutustu täydelliseen luetteloon asiakirjoista Uusi Rhino 8: ssä … sekä uusista komentovaihtoehdoista.

 

lisätietoa Rhino 8 uusista ominaisuuksista valmistajan sivuilta

Haluatko päivittää uuteen Rhinoon, päivityslisenssi löytyy täältä

 

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelman laitteistovaatimukset