Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi. Rhino 7 toimituksessa.

Tägit: , , , , ,

1 165,60  940,00  (alv.0%)

Kuvaus

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi

Nyt Rhino 7 toimituksessa, win/mac

Yleiskatsaus

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelma yrityslisenssi, Rhino 6 Windowsissa olemme täysin omaksuneet Grasshopperin – maagisesti suosittu visuaalinen ohjelmointikieli – ”leipomalla se sisään”. Grasshopper ei ole enää beeta vaiheessa, vaan nyt se on vakaa kehitysympäristö. Olemme myös uudelleen ohjelmoineet joitain ominaisuuksia ja uudelleen järjestimme sellaisia työnkulkua parantavia osia, jotka tarvitsivat kunnon huoltoa, jotta ne olisivat entistä tuottavia. Tässä uuden Rhino 6:n kohokohdat:

 

Grasshopper

Pitkä beeta-vaihe on vihdoin ohi: Grasshopper, maailman kaunein ohjelmointikieli, on nyt osa Rhinoa. Käytetty eräissä viime vuosikymmenen kunnianhimoisimmissa suunnitteluprojekteissa, Grasshopperista, kuten Rhinosta, on tullut vankka ja luotettava kehitysalusta. Grasshopper tarjoaa vankan perustan monille uskomattomille kolmannen osapuolen komponenteille, jotka vaihtelevat ympäristöanalyysistä robottiohjaukseen.

Esittely

Esittely on kaiken avain: lähes jokaisen suunnitteluvaiheen aikana sinun on kommunikoitava, vakuuttaa asiakkaita, yhteistyökumppanit tai suuri yleisö suunnitelmastasi. Olemme parantaneet Rhinoa, jonka tarkoituksena on auttaa sinua esittämään työsi: olkoon se ”nopea ja suttuinen” tai ”erittäin tarkka ja viimeistelty”. Suurten muutosten tekeminen renderöinti, materiaalien lisääminen tai vain kuvakaappauksen ottaminen ohjelman sisäisestä näkymästä, on nyt helpompaa ja voit nyt nopeammin esittää, keskustella, tehdä päätöksiä ja toistaa projekteja.

Näyttö

Rhino:n uusi näyttöputki on nopeampi, vakaampi ja käyttää moderneissa grafiikkalaitteista löytyviä ominaisuuksia, kuten GPU herkkiä varjostimia ja muistin optimointeja. Tämä johtaa harvempiin GPU-spesifisiin näyttöongelmiin ja entistä johdonmukaisempaan, kauniimpiin ja useampiin frameihin, jopa suurissa malleissa. Joissakin olosuhteissa näyttönopeus voi olla jopa 300% nopeampi kuin ennen.

 

Dokumentointi

Mallinnus on vain yksi osa suunnitteluprosessia; sinun on myös näytettävä, miten rakennat ruudulla näkyvät suunnitelmasi. Olemme parannelleet dokumentaation työnkulun monia osia täysin uudistetusta muistiinpano ja kommentti käyttöliittymästä parempaan DWG-tukeen ja RichText kaikkialle. Nyt on helpompi ilmaista täsmällisesti ja selkeästi, mitä ja miten suunnittelet.

 

Lisensointi ja hallinto

Olemme työskennelleet kovasti, jotta Rhino olisi helpompi asentaa, lisensoida ja konfiguroida. Nyt meillä hieno uusi vaihtoehto Rhinon lisenssille Cloud Zoo -palvelun avulla. Katsothan myös uudet järjestelmävaatimukset.

 

Make2D

Make2D on kokonaan uudelleen ohjelmoitu tarjoamaan nopeampia, parempia, puhtaampia ja muokattavampia tuloksia.

Rhino-viimeistelyjä

Pienet omituisuudet ja virheet mallissa lisäävät tuskallista kulmien ja reikien korjausta pitkittyneen mallintamisen aikana. Rhino 6:ssä olemme korjanneet satoja pienempiä vikoja ja yhdistelleet toisenlaisia, mutta samankaltaisia ominaisuuksia yksiksi komennoiksi, tehden Rhinosta on paljon kehittyneemmän suunnittelu ohjelman.

Kehitysalusta

Rhino ei ole vain mallinnusta varten. Rikas ekosysteemi lisäosien ja avoin joukko kehitystyökaluja apuna, Rhinosta on nopeasti tulossa kehityksen alusta niille, jotka haluavat lisätä kehityksen suunnittelua. Rhino 6 tuo suuria parannuksia maksuttomiin SDK-tiedostoihimme, API-tarkennuksiin, parempaan dokumentointiin ja Rhinon komentoihin Grasshopperissa.

 

lisätietoa Rhino 6 uusista ominaisuuksista valmistajan sivuilta

Haluatko päivittää uuteen Rhinoon, päivityslisenssi löytyy täältä

 

Rhinoceros 3D-mallinnusohjelman laitteistovaatimukset