Vectric photoVCarve CNC

VECTRIC PHOTOVCARVE CNC

VECTRIC PHOTOVCARVE CNC

Vectric photoVCarve CNC on kehitetty mahdollistamaan kaivertaminen CNC koneilla, tavalla johon ennen tätä on pystynyt vain kalliilla laser menetelmillä.

Vectric lisenssit verkkokaupassa

 

Mikä on PhotoVCarving?

Vectric PhotoVCarve muuttaa kuvat ja valokuvat välittömästi korkealaatuisiksi työstöradoiksi jotka voidaan ajaa lähestulkoon kaikilla CNC- ja kaiverruskoneilla

 

Mitä se voi tehdä?

Mahdollisuus pysyvästi CNC koneistaa kuvia töihin on ollut haasteellista monille koneiden käyttäjille, ja vaikka on olemassa ohjelmisto laitteita joiden pitäisi pystyä tähän, ne todellisuudessa usein epäonnistuvat. PhotoVCarve on myös täydellinen 3D lithophane kuvien koneistukseen suoraan valokuvasta. Tämä on loistava idea lahjoja, avaimenperiä ja muistoesineitä varten, jotka kestävät sukupolvien ajan. Vectric photoVCarve CNC mahdollisuudet ovat loputtomat ja sitä voivat käyttää kaikki CNC-koneiden käyttäjät. Harrastelijoista, jotka suunnittelevat ”kotikäyttöön”, ammatti kaivertajiin jotka käyttävät kalliita teollisuuskoneita, ohjelma tarjoaa kaikille jotain.

Vectric photoVCarve CNC toiminnot

Työstä kuvia 3 eri tavalla

V-Groove koneistus

PhotoVCarve luo uurteiden rajoja joiden syvyys ja leveys vaihtelevat toteuttaen kuvien ja valokuvien yksityiskohtia. Lopputuloksen laatu on hyvin riippuvainen työstettävän materiaalin pinnan ja koneistettujen uurteiden kontrastista. Tämä tieto on tärkeää muistaa leikatessasi designejä PhotoVCarve ohjelman avulla.
PhotoVCarve työstää valokuvien tummat kohdat leveillä uurteilla ja valoisat kohdat kapeilla. Ohjelma laskee automaattisesti työstöradan joka perustuu valittuihin leikkureihin ja uurteiden suurimpaan vaadittuun syvyyteen.

 

3D Lithophane koneistus

Lithophane kuvat ovat 3D kuvia jotka normaalivalossa näyttävät hieman sumealta ja elottomilta. Mutta liikuteltaessa valossa tulee esiin upeita 3D kuvia jossa on syvyyksiä ja yksityiskohtia joita ei voi nähdä littanassa 2D kuvassa.
Lithophane sai alkunsa 1800-luvun 3D kuvien massatuottamisesta posliiniin. 3D designi oli käsinkaiverrettu ohueen mehiläisvaha levyyn joka sijoitettiin kynttilän viereen näyttääkseen valon läpäisevän vahan ja sen aiheuttaman efektin. Tätä mestari designiä käytettiin sittemmin muottien tekoon joilla valetiin designejä posliiniin. Posliinin läpäisevän valon vaihtelevat tasot riippuvat paksuudesta.

 

3D mustavalko koneistus

PhotoVCarve automaattisesti muuntaa mustavalkokuvat 3D kartoiksi jotka voidaan kaivertaa.

photoVCarve sivut