progesoft iCADMac

progesoft iCADMac

progesoft iCADMac

Nyt saatavissa Maclle edullinen perus CAD-ohjelmisto progeCADin tekijöiltä, joka muistuttaa käyttöliittymältään AutoCAD-ohjelmistoa. iCADMac on käyttäjäystävällinen 2D/3D CAD ohjelmisto MAC:lle, joka lukee ja tallentaa DWG-tiedostoja. Ohjelmisto on helppokäyttöinen, kiitos laajan AutoCAD yhteensopivuuden. iCADMAC on yhteensopiva kaikkien Intel pohjaisten Apple Mac:n kanssa. iCADMAC:ssä on yhteensopivuus AutoCAD versioiden 2.5-2014 tiedostojen kanssa. ICADMAC:n ominaisuuksia mm. PDF tiedoston käänto DWG tiedostoksi, rasterointi (bitmap/raster). DWG- ja DXF-tiedostot voidaan avata iPAD, iPhone ja Android laitteissa AutoCAD 360-sovelluksella.

 

progeCAD tilattavissa nyt myös verkkokaupastamme.

iCADMac demon lataus täältä

Laskulla maksettaessa tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeella, kiitos.
Lisenssit toimitetaan pääsääntöisesti ladattavana tiedostona, lisämaksusta toimitamme CDllä DVD-kotelossa.
Ennen hankintaa on hyvä ladata demo, niin näkee minkälainen softa on progeCAD.
Osto / tilaus on sitova, emmekä hyvitä, emmekä vaihda lisenssiä, koska demo versiolla saa testattua ohjelmistoa veloituksetta.

 

Progesoft iCADMac sivut

 

 

iCADMac toiminnot

DWG yhteensopivuus
Alkuperäinen formaatti iCADMac®:lle on DWG, joka tarjoaa ylivertaisen yhteensopivuuden AutoCAD®:n kanssa ilman tiedostomuutoksia ja pelkoa tiedostojen menettämisestä. Lisäksi iCADMac antaa sinun lähettää piirrustus tiedostosi suurinpaan osaan edeltävistä AutoCAD® DWG ja DXF versioista. Se tukee AutoCAD® DWG/DXF:ää versiosta 2.5 2014:aan. Tämä on kätevin ja luotettavin formaatti piirrustusten katseluun Apple iPAD:llä.

3D PDF luonti

64-bittinen versio

Export-tiedostomuotoja: SAT, STL, EPS

PDF lähettäminen

PDF formaatti on mukava tapa julkaista dokumetnnejasi joita voidaan lukea Acrobat Readerilla. Acrobat Reader on ilmainen työkalu suurimmassa osassa tietokoneista, ja se on vapaasti saatavailla ladattavaksi internetistä. iCADMac luo PDF-tiedostoja jotka vastaavat tulostukseen valittua näkymää. Piirustuksesi voidaan lähettää asiakkaille ja toimittajille käyttämällä tätä helppoa ja luotettavaa formaattia.

PDF vastaanottaminen
Kiitos PDF2DWG moduulimme, voit luoda DWG tiedoston vastaanottamalla PDF vektori tiedoston ja käyttämällä sitä standardi iCADMac piirustuksena. iPAD:ssa luodut PDF tiedostot voidaan vastaanottaa ja muuntaa DWG formaattiin iCADMacia varten. Tämä on käytännöllinen, aikaa säästävä työkalu vastaanottaessasi PDF komponentti piirrustuksia. Löydät sen helposti internetistä.

iPad, iPhone ja iPod touch® tuki
iCADMac DWG piirrustukset voidaan tuoda Apple iPadiin, kiitos ilmaisen AutoCAD 360 sovelluksen. Piirrustukset on siirretty sähköpostin kautta iPadiin (iPhone, iPod), missä ne voidaan esittää editoituina lisäämällä eri huomautuksia määriteltyinä rakennustyömaalla, tuotantolaitoksessa, asiakastapaamiesi jne. aikana. Nämä piirrustuksen voidaan siirtää Mac:iin AutoCAD®WS internetsivuilta saatavan ilmaisen tilin avulla. Lisäksi, kiitos iCADMac PDF lähetys toiminnolle ja yhdelle monista sovelluksista lisätä huomautus iPAD:ssa saatavilla olevaan PDF:ään, voit käyttää tätä maailmanlaajuista formaattia jaksaaksesi ja editoidaksesi projektejasi. Nämä merkityt PDF tiedostot voidaan vastaanottaa takaisin iCADMac:iin muuntamalla PDF DWG:ksi pdf2DWG moduulin avulla.

Liukuväri varjostus (Granient Hatch)
iCADMac voi luoda luikuväri varjostuksia täsmentämällä varjostusta joka siirtyy pehmeästi yhdestä väristä toiseen tai saman värin tummemman ja vaaleamman sävyn välillä. Gradient Hatch toiminto luo piirrustus esityksiä suoraan iCADMac:iin ilman lisättäviä tiettyjä ohjelmia. Voit myös esittää AutoCAD:lla luotuja liukuvärivarjostukisa sisältäviä piirrustukisa.

Taulukko

Taulukko on joukko soluja jotka voivat sisältää erityyppisiä datoja huomautuksista lohkoihin. Taulukkoja voidaan käyttää osaluetteloina, komponentti listoina, muutoksina ja tekstinä järjestelläksesi ja hallitaksesi tietoa piirrustuksissasi. Taulukoissa data on järjestetty riveiksi ja sarakkeiksi. Käyttäjä voi valita ja räätälöidä taulukon näkymää määrittämällä tyylin jonka voi lisätä taulukkoon.

Kuvien lisääminen ja leikkaus
Voit lisätä, editoida ja poistaa Rasteri kuvia piirrustuksessa (skannatut kuvat, valokuvat, kuvat internetistä jne.). iCADMac sallii sinun myös esittää kuvia jpeb, bmp, gif ja png formaateissa kuten myös kuvia monikulmaisissa leikkaus alueissa.

Monikulmaiset näyttöikkunat
Pohjapiirroksessa voit luoda suorakulmaisen ja monikulmaisen näyttöikkunan. Tämä toiminto tarjoaa maksimaalista joustavuutta kun luodaan tulostettavaa taulukkoa.

Xref- ulkoiset viittaukset
XREF, tai ulkoiset viittaukset ovat .dwg piirrustustiedostoja jotka viittaavat nykyisiin piirrustiksiin. Jos XREF on liitetty nykyiseen piirrustukseen, kaikki XREF piirrustukseen tehdyt muutokset näkyvät kun XREF ladataan tai avataan uudelleen. Piirustus voidaan liittää XREF:nä useisiin piirrustuksiin, kuten myös useat piirustukset voidaan liittää XREF:nä samaan piirustukseen. XREF voidaan sijoittaa joko malliin tai tulostustilaan, niitä voidaan kiertää, mitoittaa tai sijoitella millä tahansa annetuilla koordinaateilla, sekä niiden tasoja voidaan näyttää tai piilottaa.

Peruskäyttöliittymä

iCADMac tarjoaa työympäristön jossa on CAD valikko ja työkalupalkki yhdistelmänä tunnistettavan Mac OS X sovelluksen käyttöliittymän kanssa.

Ominaisuuspalkki
ominaisuuspalkki mahdollistaa pääsyn kaikkiin yksikön ominaisuuksiin piirrustuksessa. Yksinkertaisen ja intutiivisen käyttöliittymän kautta voit editoida yksikön ominaisuukisa kuten väri, viivatyyppi, tasot, viitearvot, URL jne

Lisä täyttökuviot
erillään CAD-ohjelmassa normaalisti saatavillaolevista varjostuksista, voit löytää yli 300 lisävarjostuskuviota laatoille, seinille, lattioille, paneeleille, maalle, tiilille, lasille, puulle jne.

Visualisointi
iCADMac suosittelee perusvisualisointi moduulia monipuolisilla valo- ja varjo tuella. Kehittynyt Ray-tarcing moduuli materiaaleilla, heijastuksilla, läpinäkyvyydellä ja pehmeillä varjostuksilla on pian saatavilla valinnaiseksi moduuliksi.

Monilinjat (multilines) Multiline objektit voivat koostua jopa 16 rinnakkaisesta linjasta, niitä kutsutaan ”elementeiksi”. Multilinesillä voit luoda nopeasti seiniä, teitä, eristeitä jne. iCADMac tarjoaa täydellisen kokoonpano maskin joka on suunniteltu erityisesti määrittämään erilaisia multiline tyylejä.

ACIS® solidi
iCADMac lukee ja kirjoittaa 3D tilavuusmalli (solid) objekteja ACIS Solid Modeling kirjastojen kanssa (sama kuin AutoCAD®) Olennainen niille jotka työskentelevät teollisen muotoilun, muottien, monimutkaisten arkkithetuuristen elementtien tai ylipäätään minkä tahansa sovelluksen kanssa jossa tarvitsee luoda monimutkaisia kolmiulotteisia muotoja nopeasti ja helposti. ACIS solidit ovat saatavilla Spatialin kanssa tehdyn sopimuksen ansosta. Spatial on teknologian toimittaja kiintoaine mallinnusta varten monille maailman tärkeimmistä CAD ohjelmisto yrityksistä. CAD on toteuttanut täydellisen ACIS solidien hallinan mukaanlukien katselu, tulostus, luominen ja editointi. Vaihda CAD projektin tietoja toisen CAD ohjelman kanssa joka käyttää ACIS solideja (kuten AutoCAD®) se on hyvin yksinkertainen prosessi! Kolmiulotteisten muotojen luominen käyttämällä tilavuusmalleja on tehty helpoksi verrattuna perinteisempiin tekniikoihin.

ICADLib- kehittynyt blokki kirjasto

20 000 blokkia on valmiina käytettäväksi rakentamiseen, arkkitehtuuriin,, sisustukseen, 3D sisustukseen, mekaniikkaan, sähkö-, elektroniikka- ja teräs profiileihin ja monille muille teollisuuden aloille. Blokki kirjaston hallinta moduulin avulla on helppoa ja nopeaa löytää tarvitsemasi symboli. ICADLib:ä voidaan käyttää myös symboli kirjaston hallintaan tai personalisoida valmiina olevia symboleja.

Traceparts
iCADLib sisältää pääsyn Tracepartsiin ProgeCAD:ia varten: kehittynyt yhdistäminen ProgeCAD:n Traceparts web portaalin kanssa yli 100 miljoonan blokin helppo opasteista käyttöä varten. Ohjaa lisättävän blokin suoraan webistä piirrustukseesi vain yhdellä painalluksella.

Räätälöinti
iCADMac sallii helpon Menu räätälöinnin GUI:sta XML:ään. Lisp ja C++ (DRX) tuki. Helppo siirtyminen olemassaoleville AutoCAD® rutiineille ja sovelluksille.