progesoft iCADMac

PROGESOFT ICADMAC

PROGESOFT ICADMAC

Nyt saatavissa Mac:lle edullinen perus CAD-ohjelmisto progeCADin tekijöiltä, joka muistuttaa käyttöliittymältään monelle tuttua AutoCAD-ohjelmistoa. iCADMac on käyttäjäystävällinen 2D/3D CAD-ohjelmisto Mac:lle, joka lukee ja tallentaa DWG-tiedostoja. Löydät iCADMac-lisenssit verkkokaupastamme.

Autocad yhteensopiva CAD-ohjelmisto Mac:lle

Ohjelmisto on helppokäyttöinen, kiitos laajan AutoCAD yhteensopivuuden. iCADMAC on yhteensopiva kaikkien Intel-pohjaisten Apple Mac:n kanssa. iCADMac:ssä on yhteensopivuus AutoCAD versioiden 2.5-2014 tiedostojen kanssa.

ICADMac:n perusominaisuuksiin kuuluvat mm. PDF-tiedoston käänto DWG-tiedostoksi, rasterointi (bitmap/raster). DWG- ja DXF-tiedostot voidaan avata myös Applen iPAD- ja iPhone-laitteilla, sekä Android-laitteissa AutoCAD 360-sovelluksen kautta.

Hyvä tietää ennen tilaamista

Kun haluat tilata iCADMac-sovellukset laskulla, pyydämme toimittamaan tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeen kautta.

3D-Cadsolutions tarjoaa myös monia vaihtoehtoja iCADMac:n yrityskäyttöön. Voit kysyä meiltä tarjousta useammasta Progecad lisenssistä, yritys- tai konsernikohtaisesta lisenssistä tai verkkolisenssistä. Kerro tarjouksessa teidän tarpeistanne niin katsotaan yhdessä teidän yrityksellenne parhaiten sopiva ratkaisu.

Verkkokaupasta tilattavat lisenssit toimitetaan  ladattavana tiedostona.

Osto/tilaus on sitova, emme hyvitä, tai vaihda lisenssiä. Ilmaiseksi ladattavalla täysversiolla voit tutustua Progecadin ohjelmistoihin veloituksetta 30 päivän ajan.

iCADMac toiminnot ja edut listattuna

Alkuperäinen formaatti iCADMac:lle on DWG, joka tarjoaa ylivertaisen yhteensopivuuden AutoCAD®:n kanssa ilman tiedostomuutoksia ja pelkoa tiedostojen menettämisestä. iCADMac tukee AutoCAD:n DWG/DXF-tiedostoja versioista 2.5 – 2014. Tämä on kätevin ja luotettavin tiedostoformaatti piirustusten katseluun Apple iPAD:llä.

3D PDF-tiedoston luontimahdollisuus

64-bittinen versio

Export-tiedostomuotoja: SAT, STL, EPS

PDF-formaatti on mukava tapa julkaista dokumenttejasi, joita voidaan lukea mm. Acrobat Readerilla. Acrobat Reader on ilmainen työkalu suurimmassa osassa tietokoneista, ja se on vapaasti ladattavissa Adoben kotisivuilta. iCADMac luo PDF-tiedostoja jotka vastaavat tulostukseen valittua näkymää. Piirustuksesi voidaan lähettää asiakkaille ja toimittajille käyttämällä tätä helppoa ja luotettavaa formaattia.

Kiitos ”PDF 2 DWG”-moduulin, voit luoda DWG-tiedoston vastaanottamalla PDF-vektoritiedoston ja käyttämällä sitä standardi iCADMac piirustuksena.
iPAD:ssä luodut PDF-tiedostot voidaan vastaanottaa ja muuntaa DWG-formaattiin iCADMacia varten. Tämä on käytännöllinen ja aikaa säästävä työkalu vastaanottaa PDF-komponenttipiirustuksia. Löydät sen helposti internetistä.

iPad-, iPhone- ja iPod touch-tuki

iCADMac DWG-piirustukset voidaan tuoda Apple iPadiin, kiitos ilmaisen AutoCAD 360-sovelluksen. Piirustukset on siirrettävissä sähköpostin kautta muihin Applen laitteisiin, joiden kautta ne voidaan esittää editoituina (lisäämällä eri huomautuksia) rakennustyömaalla, tuotantolaitoksessa ja asiakastapaamiesi aikana. Nämä piirustukset voidaan siirtää Maciin AutoCAD®WS internetsivuilta saatavan ilmaisen tilin avulla.

Liukuväri varjostus (Gradient Hatch)

iCADMac voi luoda liukuvärivarjostuksia täsmentämällä varjostusta, joka siirtyy pehmeästi yhdestä väristä toiseen tai saman värin tummemman ja vaaleamman sävyn välillä. Gradient Hatch toiminto luo piirustusesityksiä suoraan iCADMac:iin ilman lisättäviä erillisiä ohjelmia. Voit myös esittää AutoCAD:lla luotuja liukuvärivarjostuksia sisältäviä piirustuksia.

Taulukot helpottamaan organisoinnissa

Taulukko on joukko soluja jotka voivat sisältää erityyppisiä datoja huomautuksista lohkoihin. Taulukkoja voidaan käyttää osaluetteloina, komponenttilistoina, muutoksina ja tekstinä järjestelläksesi ja hallitaksesi tietoa piirustuksissasi. Taulukoissa data on järjestetty riveiksi ja sarakkeiksi. Käyttäjä voi valita ja räätälöidä taulukon näkymää määrittämällä tyylin jonka voi lisätä taulukkoon.

Kuvien lisääminen ja leikkaus

Voit lisätä, editoida ja poistaa Rasterikuvia piirustuksessa (skannatut kuvat, valokuvat, kuvat internetistä jne.). iCADMac sallii sinun myös esittää kuvia jpeb-, bmp-, gif- ja png-formaateissa. Voit myös esittää kuvia monikulmaisissa leikkausalueissa.

Pohjapiirroksessa voit luoda suorakulmaisen ja monikulmaisen näyttöikkunan. Tämä toiminto tarjoaa maksimaalista joustavuutta, kun luodaan tulostettavaa taulukkoa.

Xref-ulkoiset viittaukset

XREF-, tai ulkoiset viittaukset ovat dwg-piirustustiedostoja jotka viittaavat nykyisiin piirrustuksiin. Jos XREF on liitetty nykyiseen piirustukseen, kaikki XREF-piirustukseen tehdyt muutokset näkyvät, kun XREF ladataan tai avataan uudelleen.

Piirustus voidaan liittää XREF:nä useisiin piirustuksiin, sekä useat piirustukset voidaan liittää XREF:nä samaan piirustukseen. XREF voidaan sijoittaa joko malliin tai tulostustilaan, niitä voidaan kiertää, mitoittaa tai sijoitella millä tahansa annetuilla koordinaateilla, sekä niiden tasoja voidaan näyttää tai piilottaa.

Peruskäyttöliittymä

iCADMac tarjoaa työympäristön jossa CAD-valikko ja työkalupalkki ovat yhdistettynä tunnistettavan Mac OS X-sovelluksen käyttöliittymän kanssa.

Ominaisuuspalkki mahdollistaa pääsyn kaikkiin yksikön ominaisuuksiin piirustuksessa. Yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta voit editoida yksikön ominaisuuksia kuten väri, viivatyyppi, tasot, viitearvot, url jne.

Visualisointi

iCADMac suosittelee perusvisualisointimoduulia monipuolisilla valo- ja varjotuilla. Kehittynyt Ray-tracing-moduuli materiaaleilla, heijastuksilla, läpinäkyvyydellä ja pehmeillä varjostuksilla on pian saatavilla valinnaiseksi moduuliksi.

CAD-ohjelman tarjoamien varjostusten lisäksi, voit löytää yli 300 lisävarjostuskuviota laatoille, seinille, lattioille, paneeleille, maalle, tiilille, lasille, puulle jne.

Monilinja-objektit (multilines) voivat koostua jopa 16 rinnakkaisesta linjasta joita kutsutaan ”elementeiksi”. Multilines-toiminnolla voit luoda nopeasti seiniä, teitä, eristeitä jne. iCADMac tarjoaa täydellisen kokoonpanomaskin, joka on suunniteltu erityisesti määrittämään erilaisia multiline-tyylejä.

ACIS® solid

iCADMac lukee ja kirjoittaa 3D-tilavuusmalliobjekteja (solid) ACIS Solid Modeling-kirjastojen kanssa (sama kuin AutoCAD:ssa). Olennainen työkalu niille jotka työskentelevät teollisen muotoilun, muottien, monimutkaisten arkkitehtuuristen elementtien kanssa. ACIS solidit ovat saatavilla Spatialin kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta. Spatial on teknologiatoimittaja kiintoainemallinnusta varten monille maailman tärkeimmistä CAD-ohjelmisto yrityksistä. Progesoft on toteuttanut täydellisen ACIS solidien hallinnan Macille, mukaan lukien katselu, tulostus, luominen ja editointi. Vaihda CAD-projektin tietoja toisen CAD-ohjelman kanssa (esim. Autocadin), joka käyttää ACIS solideja.

Kolmiulotteisten muotojen luominen käyttämällä tilavuusmalleja on tehty helpoksi verrattuna perinteisempiin tekniikoihin.

iCADLib- kehittynyt blokkikirjasto

20 000 blokkia on valmiina käytettäväksi rakentamiseen, arkkitehtuuriin, sisustukseen , mekaniikkaan, sähkö-, elektroniikka- ja teräsprofiileihin ja monille muille teollisuuden aloille.

Blokkikirjaston hallintamoduulin avulla on helppoa ja nopeaa löytää tarvitsemasi symboli. ICADLib:ä voidaan käyttää myös symbolikirjaston hallintaan tai kun haluat muokata valmiina olevia symboleja.

iCADLib sisältää myös pääsyn Tracepartsiin ProgeCAD:ia varten. Yhdistä ProgeCAD:n Traceparts web portaalin kanssa, jonka kautta saat yli 100 miljoonan blokin valikoiman. Ohjaa lisättävä blokki suoraan verkosta piirustukseesi vain yhdellä painalluksella.

iCADMac sallii helpon Menu räätälöinnin GUI:sta XML:ään. Lisp ja C++ (DRX) tuki. Helppo siirtyminen olemassa oleville AutoCAD-rutiineille ja sovelluksille.