3D-Palvelut

3D-PALVELUT

3D-PALVELUT

3D-laitteiden, -materiaalien ja ohjelmistojen lisäksi 3D-Cadsolutions tarjoaa monipuoliset 3D-palvelut Tampereella. Voimme rakentaa sinulle tai yrityksellesi sopivan kokonaisuuden kattavasta palvelutarjonnasta (3D-tulostus, -skannaus, -jyrsintä, -koulutus, -mallinnus ja -mittaus). Kysy lisää!

3D-tulostus ja 3D-skannauspalvelut

Jos sinulla on käyttöä 3D-tulostamiselle vain tietyssä projektissa tai harvoin, voi 3d-tulostimen hankintaa helpommaksi ja edullisemmaksi vaihtoehdoksi tulla 3D-tulostuspalvelu. 3D-tulostus voidaan tehdä valmiista 3d-mallista tai rakentaa 3d-malli olemassa olevasta kappaleesta 3D-skannaamisen avulla.

Skannaamisen lisäksi pystymme tekemään tarkkoja 3D-mittauksia. MicroScribe 3D-mittausvarsi G2 mittauskädellä voidaan nopeasti ja yksinkertaisesti digitoida 3D-mallin fyysinen geometria.

CNC-Jyrsintä

Saat myös kauttamme CNC-jyrsintäpalvelut pienille 2D- ja 3D-tuotteille (mm. Prototyypit, pienoismallit, liikelahjat, kyltit ja kilvet). CNC-koneistus onnistuu vain puulle ja muoville. Emme koneista metalleja. Suunnittelemme ja valmistamme myös asiakkaan omien tarpeiden ja ideoiden pohjalta tuotteita. Jos sinulla on idea, niin kerro se meille ja toteutetaan se yhdessä, vain mielikuvitus on rajana.

3D-koulutus

3D-cadsolutions on McNeel Europen valtuutettu Rhino koulutuskeskus. Olemme järjestäneet Rhinoceros- ja Autocad-koulutusta vuodesta 2002 asti. Tämän lisäksi saat kauttamme koulutusta ja konsultoivia työpajoja kaikista tarjoamistamme palveluista, kuten 3D-tulostamisesta, skannaamisesta tai vaikka CNC-koneistuksesta.