Quicksurface/Mesh2Surface käänteinen suunnittelu

QUICKSURFACE/MESH2SURFACE KÄÄNTEINEN SUUNNITTELU

QUICKSURFACE

Quicksurface tarjoaa keskeisimmät ominaisuudet, joiden avulla CAD-ohjelmisto voidaan luoda verkotetusta skannausdatasta erittäin käyttökelpoisessa itsenäisessä paketissa.

Yksinkertainen, tehokas mutta edullinen 3D käänteisen suunnittelun ohjelmisto
Quicksurface-ohjelmiston filosofia on tarjota kustannustehokkain ja helppokäyttöisin ratkaisu CAD-ohjelmiston luomiseen 3D-skannaustiedoista suurimpaan osaan vakiotarpeista.

 

 

Quicksurface valmistajan kotisivut

Quicksurface verkkokaupassa

MESH2SURFACE

Mesh2Surface tarjoaa keskeiset ominaisuudet ja toiminnot, joita tarvitaan CAD-tietojen luomiseen verkotetuista skannaustiedoista suoraan olemassa olevasta CAD-ohjelmistostasi. Mesh2Surface on saatavana SOLIDWORKS– tai Rhinoceros-ohjelmiin.

3D-käänteissuunnittelu on koko prosessi, jossa fyysinen esine digitoidaan kosketuksettomalla tai kosketusskannerilla, jolloin kaikki esineen piirteet tallennetaan, jotta se voidaan esittää tietokoneella. Valitettavasti CAD-paketit eivät ymmärrä tällaisia tietoja. Ne on muunnettava niin sanotuksi CAD- tai NURBS-objektiksi. Tätä prosessia, jossa meluisa data muunnetaan täydellisiksi objekteiksi, kutsutaan käänteiseksi suunnitteluksi.

Mesh2Surface valmistajan kotisivut

Mesh2Surface verkkokaupassa