Mecsoft RhinoCAM

MECSOFT RHINOCAM

MECSOFT RHINOCAM

Mecsoft RhinoCAM toimii täysin Rhinon sisällä. Yhdistämällä Rhinon vapaamuotoisen mallinnukset tehon ja VisuaMILLin legendaariset koneistus mahdollisuudet, tämä lisämoduuli tarjoaa helppokäyttöisen mutta tehokkaan monikäyttöisen koneistus ohjelman yleiseen koneistukseen. RhinoCAM-Mill sisältää 2½, 3, 4 & 5 akselisen jyrsintä ja reiän teko toiminnan, sen mukana tulee satoja ilmaisia postprosessoreita sekä postprosessori generaattori käyttäjän määriteltävien postprosessoreiden luomiseksi. RhinoCAM yhdistää Rhinon vapaamuotoisen mallinnuksen tehon ja VisualMILL:in legendaariset koneistus mahdollisuudet luodakseen sinulle ylivertaisen tuotteen vapaamuotoista pintojen koneistusta varten. Saumattoman käyttöliittymän, valikon ja näytön integraation kanssa RhinoCAM toimii ja tuntuu siltä kuin työskentelisit Rhinolla kun luot työstöratoja. Mecsoft RhinoCAM-Mill tarjoaa uskomattoman helppokäyttöisen liitännäisen suunnitteluun, tehokkaasti, nopeasti ja edullisesti.

Tehokkuus
RhinoCAM-Mill perustuu tunnettuun VisualMILL ohjelmistoon, jolla on takanaan yli vuosikymmen tuotantotestausta ja tuhansia laitteistoja maailmanlaajuisesti. Sillä on äärimmäisen tehokas toiminto valikoima joka mahdollistaa 2 ½, 3, 4 ja 5 akselisten työstöratojen luomisen Rhino 2D ja 3D mallien CNC.koneistukseen. Sen mukana tulee satoja ilmaisia postprosessoreita, sekä mahdollisuus luoda tarvittaessa omia.

Helppokäyttöisyys
Mecsoft RhinoCAM-Mill on täysin integroitu Rhinoceros 3D-mallinnusohjelman kanssa., tarjoten intuitiivisen käyttöliittymien yhdistelmän CAD:lle ja CAM:lle ja täysin assosiatiivisen työstöratojen sukupolven. Verrattuna erilliseen CAM järjestelmään, Mecsoft RhinoCAM-Mill säästää lukemattomia tunteja päivittämällä työstöradat automaattisesti kun mallisi muuttuu. Täysin integroitu tarkoittaa että sinun täytyy opetella vain yksi käyttöliittymä, mikä säästää kallista aikaa.

Edullisuus
Tämä on keskeisin ero Mecsoft RhinoCAM-Mill ja muiden tuotteiden välillä. Rhino/RhinoCAM yhdistelmätuotteen hinta on yksi edullisimmista täysivaltaisista CAD/CAM järjestelmistä nykypäivän markkinoilla. Käytä mitä tahansa perustetta mitataksesi edullisuutta: hankintamenot, kokonaiskustannukset, sijoitetun pääoman tuotto, ja huomaat että Rhino/RhinoCAM on mennen tullen johtaja edullisuudessa nykypäivän CAD/CAM markkinoilla.

Mecsoft RhinoCAM versiosta on saatavissa viittä eri laajuutta, joista voi valita tarvetta vastaavan version.

Xpress (XPR): 2, 3-akseliset koneistukset harrastajille

Standard (STD): 2, 2.5, 3-akseliset peruskoneistukset
Expert (EXP): 2, 2.5, 3, 4-akseliset peruskoneistukset
Professional (PRO): 2, 2.5, 3, 4, 5-akseliset koneistukset (5-akselinen indeksoiva)
Premium (PRE): 2, 2.5, 3, 4, 5-akseliset koneistukset (5-akselinen jatkuva)

RhinoCAM, Mecsoft sivut

Saatavilla olevat valmiit postprosessorit

Mecsoft lisenssit verkkokaupassa