CNC-jyrsin Roland

CNC-JYRSIN ROLAND

Olemme valtuutettu Roland CNC-jyrsinkoneiden edustaja

Helppokäyttöiset ja hinta-laatu suhteeltaan ylivertaiset Rolandin tietokoneohjatut CNC-jyrsinkoneet

Roland CNC-jyrsinkoneet soveltuvat niin puun, muovin, vahan kuin metallien työstöön sekä prototyyppien valmistukseen (Subtractive Rapid Prototyping). 

Rolandin jyrsinkoneet ovat omiaan myös 3D-tulostukseen: jyrsimällä tapahtuva 3D-tulostus on huomattavasti edullisempaa ja nopeampaa. Näillä saat suunnitelmasi käsin kosketeltavaan muotoon. Koneet soveltuvat myös piirilevyjen jyrsintään. 

3D-Cadsolutions tarjoaa Rolandin tuotteille täyden tuotetuen;  asennukset, koulutukset, huollot ja rahoituksen. Rolandin koneilla on vuoden takuu sekä ISO 14001 ja ISO 9001:2000 sertifikaatit. Rolandin laitteet ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Koneiden käyttö työturvallisuuden kannalta on suunniteltu esimerkillisesti, tästä syystä koneet ovat omiaan myös oppilaitos ympäristössä.

Roland CNC-jyrsinkoneet verkkokaupassa. Laitteet ovat saatavilla myös leasingillä.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Toimitiloissamme käytössämme olevat Roland CNC-jyrsinkoneet

  • MDX-50 3D CNC  ja rotary axis
  • DE-3 kaiverruskone
  • MPX-95 metallikaiverrin

Sovi tapaaminen ja tule tutustumaan laitteisiin. Kauttamme myös koulutus, varaosat ja leasingrahoitus.

Mikäli olette kiinnostuneet investoimaan CNC-jyrsin Rolandiin, toimittakaa meille 3D-tiedosto sekä materiaali, niin teemme teille koejyrsinnän. Näin näette, mihin Roland pystyy.

Käytössämme on Rolandin sovellusten lisäksi Rhino, RhinoCAM, VisualMill, VisualMill for SolidWorks, Aspire, Cut3D, V Carve Pro, Cut2D ja V Photo Carve -ohjelmistot, joilla voimme tehdä työstöradat koejyrsintöihin.

Lue lisää CNC-jyrsinkoneiden käytöstä