Koulutus

KOULUTUS

KOULUTUS

3D-Cadsolutions on McNeel Europen valtuutettu Rhino koulutuskeskus ja kouluttaja, lisäksi Antti Sulkanen on pedagogisesti pätevä kouluttaja.

– valtuutettu Rhinoceros kouluttaja (McNeel Europe, Barcelona, 2003)
– valtuutettu Flamingo kouluttaja (McNeel Europe, Barcelona, 2006)
– valtuutettu Rhinoceros 4.0 kouluttaja (McNeel Europe, Barcelona, 2007)
– käyttänyt AutoCAD ohjelmistoa vuodesta 1992
– kouluttanut AutoCAD ja Rhinoceros ohjelmistoja vuodesta 2002
– käyttänyt ja kouluttanut lisäksi mm. myös AlphaCAM, RhinoCAM, VisualMill, VisualMill for SolidWorks, Stairdesigner, StairCon ohjelmistoja.

Tutustu Antin teho CAD-koulutukseen

 

Kauttamme koulutusta, konsultointia työpajoja. Ohjelmistot ja koneet.

3D-Cadsolutions toteuttaa yksilöllisiä räätälöityjä yrityskohtaisia 2D/3D CAD, CAM, CNC, kaiverrus, 3D-tulostus, 3D-skannaus koulutuksia pienryhmissä (1-6 hlöä, kysy myös isommille ryhmille). Asiakaskohtaisissa koulutuksissa keskitytään asiakkaan tarpeisiin ja pienryhmissä jokainen saa henkilökohtaista opastusta. Koulutus toteutetaan joko Tampereella, tai asiakkaan tiloissa. Toimitusaika asiakaskohtaisella koulutuksella on noin 2 viikkoa.

3D-tulostus, 3D-skannaus, 3D-mallinnus, CNC-koneistus, kaiverrus koulutus

 

Koulutuksissa ja työpajoissa toimitiloissamme voidaan hyödyntää verstaalla olevia koneita ja laitteita, joita ovat 3D-tulostimet, 3D-skannerit, CNC-jyrsin- ja kaiverruskoneet.

 

 

Ohjelmistoja

Rhinoceros, RhinoCAM, progeCAD, VisuaMill, VCarcve Pro, Aspire

Rhinoceros 3D-mallinnuskoulutus ja kurssien sisällöt sivut

 

ETÄ | ONLINE | WEBINAR | KOULUTUS

3D-Cadsolutions toteuttaa koulutuksia nyt myös reaaliaikaisena online palveluna. Online koulutuksessa voit osallistua opetukseen suoraan omalta työpisteeltä omalla tietokoneella tarvitsematta matkustaa minnekään. Näin säästyy matkustamiselta (sekä asiakas, että kouluttaja) sekä siihen käytetty aika ja päästään suoraan asiaan. Koulutukset voivat olla myös lyhyempiä esim. 1-2 tuntia.

Online koulutus tapahtuu reaaliajassa netin välityksellä niin, että kouluttaja jakaa työpöytänsä koulutettavien koneille. Koulutuksen aikana kouluttajalla mahdollisuus nähdä koulutettavan näyttö tarvittaessa. Puhe ja lyhytviestit toimivat online koulutuksessa reaaliajassa esim. Skypellä (kuulokkeet/kaiuttimet ja mikrofoni suositeltava). Online koulutuksessa käytettävä ohjelmisto (Teamviewer) asennetaan koulutettavien koneille.

Tätä samaista toimintoa käytämme myös tuki- ja konsultointi palveluissa.

Lataa etätuki ohjelmisto

TUKIPALVELU

3D-Cadsolutions tarjoaa tukipalveluita reaaliaikaisena salatulla online yhteydellä. Pystymme tulemaan asiakkaan tietokoneelle ratkaisemaan ongelmaa reaaliajassa. Kyseisellä palvelulla säästetään matka-ajassa ja kustannuksissa. Näin monesti saadaan ongelmatkin ratkaistua nopeammin.

Pyydä tarjous online tukipalvelustamme.