Blog

Antin teho CAD-koulutus

Antin teho CAD-koulutus

Antin teho CAD-koulutus

Antti on pitkän linjan CAD- ja CAM-ohjelmistojen käyttäjä sekä kouluttaja. Ensimmäisen kosketuksen Antti otti AutoCADiin 90-luvun alussa ja koulutukset oman firman kautta aloitettiin 2003.

 

Nyt tällä kokemuksella olen luonut Antin teho CAD-koulutuksen. Koulutus on nimensä veroisesti tehokas 1 päivän (6 tuntia) kestävä koulutus. Tällä teho koulutuksella on tarkoitus potkia CAD-ohjelmiston käyttäjä alkuun CAD-piirtämisessä. Tietenkään kenestäkään ei kuudessa tunnissa tehdä täysveristä CAD-piirtäjää. Päivän aikana käydään läpi CAD-piirtämisen lainalaisuudet läpi sekä perus piirtämiseen käytettävät työkalut.

 

Olen tätä konseptia käyttänyt ja saanut hyvää palautetta koulutettavilta. Koulutuksia olen pitänyt niin yhdelle henkilölle, kuin isommallekkin porukalle sekä täällä omalla verstaalla Tampereella sekä asiakkaan luona.

 

Tässä koulutuksessa keskitytään nimenomaan CAD-piirtämisen lainalaisuuksiin sekä kyseisen ohjelman työkalujen käyttöön. Eli tässä ei anneta koulutusta johonkin tiettyyn toimialaan esim. sähkö, lvi, arkkitehti yms.

 

Tällä hetkellä, tällä konseptilla pystyn kouluttamaan mm. AutoCAD LT, progeCAD, GStarCAD (ja muut AutoCAD kloonit), Rhino3D, VisualMill, RhinoCAM, Vectricin kaiverrus ja jyrsintä softat.

 

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä. Saatte tarkemman sisällön koulutuksesta ja voin laskea teille tarjouksen, kun tiedän missä koulutus pidetään ja montako osallistujaa.

You might be interested in …