Verkkokauppa

Progesoft iCADMac

865,52  698,00  (alv.0%)

iCADMac on käyttäjäystävällinen 2D/3D CAD ohjelmisto MAC:lle, joka lukee ja tallentaa DWG-tiedostoja. Ohjelmisto on helppokäyttöinen, kiitos laajan AutoCAD yhteensopivuuden. iCADMAC on yhteensopiva kaikkien Intel pohjaisten Apple Mac:n kanssa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

icadmac

iCADMac on käyttäjäystävällinen 2D/3D CAD ohjelmisto MAC:lle, joka lukee ja tallentaa DWG-tiedostoja. Ohjelmisto on helppokäyttöinen, kiitos laajan AutoCAD yhteensopivuuden. iCADMAC on yhteensopiva kaikkien Intel pohjaisten Apple Mac:n kanssa.

 

Tutustu ja testaa iCADMac:iin täällä

 

Hyvä tietää ennen tilaamista

Kun haluat tilata Progecad-sovellukset laskulla, pyydämme toimittamaan tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeen kautta.

3D Cadsolutions Oy tarjoaa myös monia vaihtoehtoja Progecadin yrityskäyttöön. Voit kysyä meiltä tarjousta useammasta Progecad lisenssistä, yritys- tai konsernikohtaisesta lisenssistä tai verkkolisenssistä. Kerro tarjouksessa teidän tarpeistanne niin katsotaan yhdessä teidän yrityksellenne parhaiten sopiva ratkaisu.

Verkkokaupasta tilattavat lisenssit toimitetaan ladattavana tiedostona.

Osto/tilaus on sitova, emme hyvitä, tai vaihda lisenssiä. Ilmaiseksi ladattavalla täysversiolla voit tutustua Progecadin ohjelmistoihin veloituksetta 30 päivän ajan. Lataa siis demo ja testaa ennen ostoa.


Mitä uutta iCADMac 2024:stä löytyy

Parannettu yhteensopivuus

  • macOS Sonoma (v14) tuki
  • ARM- ja Intel-versiot
  • Nopea käynnistys ARM M1:llä tai paremmalla

Cubo view – 3D-näkymän navigaattori

Siirry näkymien välillä nopeasti

Kyn käytät 3D-ympäristössä uutta View navigator työkalua, voit vaihtaa mallin vakionäkymirn ja isometristen näkymien välillä yhdellä napsautuksella. Näkymän navigaattorin intuitiivinen käyttöliittymä toimii 3D-suuntausindikaattorina, jonka avulla näet nykyisen näkymän suunnan. Näkymänavigointitoiminto on erittäin hyödyllinen ominaisuus 3D-ympäristössä työskenneltäessä, sillä voit helposti vaihtaa rinnakkais ja perspektiivinäkymien välillä. Voit käyttää sitä myös 2D:ssä.

Linkitä Excel-tiedostot

Linkitä taulukon tiedot Excelin kanssa

Taulukoiden sisältö voidaan linkittää taulukkolaskentataulukoiden kanssa toistensa päivittämiseksi. Voit luoda taulukoita iCADMacissa – on kuitenkin kätevämpää ja joustavampaa käyttää taulukkolaskentaohjelmia tietojen täyttämiseen ja hallintaan. Joskus saatat saada valmiin taulukkolaskentataulukon, joka sinun on sisällytettävä piirrustukseen, mutta sen uudelleen kirjoittaminen tai kopioiminen ja liittäminen on työlästä. Molemmissa näissä tilanteissa tämä uusi ominaisuus voi säästää aikaa ja vaivaa. Nut voit ottaa kaikki tiedot, jotka olet jo syöttänyt Microsoft Excel -taulukoihin, ja käyttää niitä uudelleen iCADMacissa luotuun taulukkoon. Voit linkittää koko laskentataulukkoon, ennalta määritettyyn solualueeseen tai Excelin solualueeseen.

Työkalupaletit

Työkalupaletit tarjoavat yhdistetyn tavan käyttää työkaluja. Tylkalupaletit tarjoavat parhaan puolen molemmista maailmoista, Ribbonin tai työkalupalkista. Tylkalupaletit voivat koostua lohkoista, luukkukuvioista, komennoista tai makro- ja Lisp-toiminnoista. iCADMacissa on monia oletustyökaplupaletteja ja -luokkia, joita voidaan laajentaa tai muokata joulloin voit luoda sellaisen omiin tarpeisiisi. Voit telakoida työkalupaletit tai saada ne leijumaan työtilassa tai jopa toisessa näytössä.

Tuo/Vie aiemmin AutoCAD-ohjelmalla luotujen räätälöitujen työkalujen ja tietojen kokoelmat varmistaaksesi käyttäjien sujuvan siirtymisen iCADMaciin.

Työkalupaletti, jossa yhdistyvät käyttövalmiit lohkot ja valmiiksi määritetyt kokonaisuudet: ei vain moniviiva, vaan moniviiva, jolla on tietty väri ja kerros, joka edustaa tiettyä seinätyyppiä. Esikonfiguroi minkä tahansa tyyppinen kokonaisuus: tässä tapauksessa viiva osoitetaan automaattisesti tietylle kerrokselle: “A_ Wall”. Muita parametreja jotka voidaan määrittää etukäteen, ovat värit, viivan paino tai viivatyyppi.

Kiertovalinta

Oikeat työkalut piirustuksia yöstäessäsi auttavat sinua työskentelemään tehokkaasti. Kiertovalinta on aikaa säästävä ratkaisu, kun työskentelet ahtaiden piirustusten kanssa, joissa on pinottuja ja päällekkäisiä kohteita. Kun viet hiiren kursorin päällekkäisten olioiden päälle, pieni kuvake ilmoittaa, että olioita on useampi kuin yksi. Kun napsautat määritä entiteetit, näyttöön tulee valintaikkun, jossa voit valita muokattavan entiteetin.

Uusi PLOT -valintaikkuna

AutoCADin kaltainen käyttöliittymä, jossa on helppo määrittää piirrosparametrit ja jossa on PDF-, JPG-, PNG ja SVG tulostus natiivilla virtuaaliohjaimella.

UUSI mukautetut lohkot (Dynamic Blocks yhteensopiva)

Uusi Custom block -editori auttaa sinua luomaan älykkäämpiä lohkoja

Custom block -editori käynnistyy komennolla EditCustomBlock tai lohkon kaksoisnapsauttamisen jälkeen. Sen avulla voit muokata mitä tahansa lohkoviittausta ja tehdä niistä myös koon ja muodon suhteen parametrisia. Kontekstinauhassa on ominaisuuksia, joilla voit yhdistää erikoisotteita ja toimintoja, kuten Move, Scale, Stretch, Rotate, Pattern tai Mirror. Voit esimerkiksi luoda mukautetun lohkon, jonka kokoa voidaan dynaamisesti säätää ote, jota voit venyttää. Vaihda saman lohkon eri tyyppien välillä. Voit myös luoda mukautettuja lohkoja, joilla on eri tiloja, joissa on piilotettuja tai näytettyjä elementtejä. Näin voit esimerkiksi käyttää vain yhtä logkoa eri vaihtoehtojen näyttämiseen. Yksi mukautettu lohko voi korvata useita lohkoja. Yhdistämällä useita näistä otteista ja toiminnoista voit luoda paljon älykkäämpiä lohkoja. Yksi mukautettu lohko voi korvata kymmeniä tällä hetkellä käyttämiäsi lohkoja, ja näin ollen tuottavuutesi kasvaisi merkittävästi.

Muunna dynaamiset lohkot mukautetuiksi lohkoiksi

Voit käyttää AutoCADillä luotuja dynaamisia lohkoja sellaisenaan. Ne säilyttävät älykkyytensä ja parametrit iCADMacissa. Mutta nyt voit vaihtoehtoisesti käyttää CBCONVERT-komentoa muuntaa ne mukautetuiksi lohkoiksi, joiden määritelmää voicaan edelleen muokata iCADMacissa.

Testitila Block editorissa

Block editori sisältää nyt “Test Block” -toiminnon (komento CBTESTBLOCK), jolla voit kokeilla mukautetun luhkon määrittelyä poistumatta lohkoeditorista.

Määritä useita pohjapisteitä

Perinteisillä lohkoilla on vain yksi pohjapiste. Nyt mukautetuissa lohkoissa voit määritellä useampia pohjapisteitä, joista voit valita lisäyksen aikana. Painamalla Ctrl-näppäintä voit vaihdella niiden välillä, mikä auttaa merkittävästi lohkon sijoittamisessa ja kohdistamisessa ilman muita toimenpiteitä.

Etäisyyskerroin ja kulmapoikkeama

Voit määritellä arvon inkrementtinä rajoittaaksesi lopulta sitä, miten olion koko vaihtelee, ja välttää esimerkiksi kokoonpanoja, joita ei voi olla olemassa tai tuottaa. Voit myös määritellä etäisyyskrtoimen, jonka avulla voit vaihtoehtoisesti määrittää kertoimen, jolla mukautetun lohkon etäisyysarvoa kasvatetaan tai pienennetään (esimerkiksi kaksinkertaistaa koon jokaisen lisäyksen jälkeen). Kulmapoikkeama voimii samalla tavalla, mutta kulmien kanssa. Voit esimerkiksi määritellä, että oliot voivat pyöriä vain 60°:n kulmakerroilla.

Dynaamiset lohkot vs. mukautetut lohkot

-AUTOCADin dynaamisten lohkojen käyttö iCADMacissa

iCADMac lukee ja käyttää AutoCADin dynaamisia lohkoja aivan kuten AutoCAD. Kun joku jakaa kanssasi AutoCADissä luotuja dynaamisia lohkoja, niitä voidaan käyttää iCADMacissa samoilla vuorovaikutteisilla toiminnoilla, mukaan lukien niiden muodon, koon ja konfiguraation muuttaminen. Kun niihin on tehty vuorovaikutteisia muutoksia ja piirustus on tallennettu iCADMacissa, lohkot näkyvät edelleen dynaamisina lohkoina AutoCADissa. Kun kuitenkin haluat muokata AutoCADin dynaamista lohkoa iCADMac-lohkoeditorilla, se muunnetaan mukautetuksi lohkoksi.

-iCADMacin mukautettujen lohkojen käyttäminen muossa CAD-ohjelmissa.

iCADMacilla luotuja mukautettuja lohkoja voidaan lukea muissa CAD-ohjelmissa, kuten AutoCADissa, mutta vain yksinkertaisina lohkoina. Kun jotakin iCADMacin mukautettua lohkoa muokataan toisessa ohjelmassa, se menettää iCADMacilla määritellyn vuorovaikutteisuuden. Onneksi voit muokata piirrustuksen muuta osaa toisessa ohjelmassa rikkomatta lohkojen vuorovaikutteisuutta, kunhan et koske mukautettuihin lohkoihin. Kun haluat muokata iCADMacin mukautettua lohkoa AutoCAD lohko Block -editorilla, on määriteltävä otteet ja toiminnot uudelleen alusta alkaen.

3D:stä 2D:ksi; Flatten & Flatshot

-Flatten

Uusi FLATTEN-komento otetaan käyttöön 3D-olioiden muuntamisen 2D projektioksi. Se on hyödyllinen myös sellaisten olioiden ongelmien ratkaisemisessa, joiden korkeutta ei ole asetettu oikein.

-Flatshot

MAKEFLATSNAPSHOT-komento oli jo olemassa iCADMacissa ennen tätä versiota. Nyt komennossa on kuitenkin joitakin parannettuja vaihtoehtoja, joiden avulla piilotetut viivat voidaan esittää paremmin:

  • “Foreground Lines”, jolla määritetään etualan viivojen väri ja viivatyyli
  • “Hidden Lines”, piilotettujen viivojen, jotka voidaan näyttää valitsemalla “Show”, väriä ja viivatyyliä voidaan nyt muuttaa.
  • “Show tangent edges”, tämä vaihtoehto näyttää tangenttiset reunat tasomaisessa esityksessä.

Ribbon UI

Tunnettu Ribbon-käyttöliittymä (UI)

Nyt myös iCADMacissa voit hyödyntää kontekstisidonnaisia nauhoja, joiden avulla pääset käsiksi työkaluihin ilman piilotettuja tasoja ja voit helposti muistaa komennot kuvakkeiden avulla.

Kontekstuaaliset Ribbon välilehdet

Muokkaa nopeasti luukkuja, mittoja, xrefejä, kuvia ja muuta.

iCADMacin käyttöliittymää on nyt parannettu kontekstuaalisilla nauhoilla, jotka tulevat näkyviin, kun valitset tiettyjä olioita grafiikka-alueella tai kun käytät tiettyjä olioita grafiikka-alueella tai kun käytät tiettyjä komentoja uusien olioiden luomiseen.

Suorituskyvyn parannukset

iCADMacin DWG-ydinteknologian uusi päivitys mahdollistaa tässä versiossa merkittäviä parannuksia useisiin toimintoihin. Zoomaus, valinta, kopiointi ja liittäminen sekä peruuttaminen. Valinta voi olla 50% nopeampi kuin aiemmissa versioissa, Kopiointi ja liittäminen ovat 25% nopeampia ja kumous voi joissakin tapauksissa olla 8x nopeampi. Suorituskykytesteissä, jotka iCADMac-tiimi teki 2024-versiota varten, oli mukana joukko esimerkkipiirustuksia eri toimialoilta parempaa perusteellista arviointia varten, ja edellä mainitut suorituskyvyn parannukset osoittavat keskimääräisen ajan, joka on rekisteröity suoritettaessa joitakin kriittisiä ja yleisiä toimintoja näillä eri piirustuksilla.

FLISP – LISP-editori ja debuggeri

Tämä uusi LISP-editori on Visual Studio Code – laajennus, jonka avulla voit helposti muokata ja debugata koodiasi.

Monilla käyttäjillä ja yrityksillä on muokkauksia LISPissä. Kieli ei vaadi paljon resursseja tai työkaluja toimiakseen, ja internetistä löytyy paljon hyödyllisiä koodinpätkiä, joten LISP on hyvin yleinen tapa automatisoida tai mukauttaa DWG-editorisovelluksia.

LISP-ohjelmien debuggaus voi kuitenkin joskus olla haastavaa. Tämän vuoksi iCADMacin uusi versio tarjoaa Visual Studio Code – laajennuksen, jonka avulla kuka tahansa LISP-kehittäjä voi muokata ja debugata rutiineja kunnolla – ja säästää samalla aikaa.

Arkkisarjojen parannukset

Jaa arkkisarjat eTransmitin avulla – Kerää kaikki automaattisesti yhteen yhteistyökumppaneita varten.

Pack and Go (eTransmit) -ominaisuutta on parannettu, jotta sitä voidaan käyttää arkkisarjojen kanssa. Sen avulla voit helposti paketoida zip-tiedostoon kaikki arkkisarjan viitteet, kuten kaikki projektisi piirustukset, mutta myös niihin lisätyt kuvat tai aluskatteet. Lisäksi hakemistorakenne säilyy suhteellisten polkujen avulla, mikä varmistaa että mikään linkki ei katkea, kun yhteyshenkilösi purkaa projektin pakkauksen.

Sheet List Table – Vähennä turhaa työtä täyttämällä taulukot automaattisesti.

Tämä toiminto sijaitsee Sheet Set Managerin hiiren oikealla painikkeella napsautettavassa valikossa, ja sen avulla voit luoda piirustuksen sisälle taulukon, jossa luetellaan kaikki arkit tai osajoukot. Näin ollen käyttäjät voivat välttää tämän taulukon täyttämisen manuaalisesti tai arkin nimen tai muiden arkkijoukossa jo annettujen tietojen kirjoittamisen uudelleen.

Julkaise arkkisarjat DWF- tai DWFx-tiedostona – Kaksi uutta ulostuloformaattia liittyy julkaise PDF-tiedostona vaihtoehtoon.

Prantaaksemme tapoja, joilla Sheet Set Manager voi viedä piirustuksia, otimme käyttöön tuen DWF ja DWFx -tiedostomuodoille, jotka ovat paljon enemmän pakattuja kuin DWG tiedostot, joten niitä on helppo siirtää internetissä. Nämä ovat vain kaksi lisävaihtoehtoa Julkaise komentoon suosituin PDF-muodon ja paperille tulostamisen mahdollisuuden lisäksi.

Älykäs laskinpaletti

Saat vastauksia poistumatta piirustuksestasi. Smart Calculator näkyy sivupaletissa, jonka avulla voit suorittaa laskutoimituksia ja muokata piirustusta samanaikaisesti.

Jaa useita entiteettejä

Uusi vaihtoehto laajentaa komentotoimintoa. SPLIT-komennin uuden Multiple vaihtoehdon avulla voit valita useita entiteettejä ja katkaista ne leikkausviivoilla niiden leikkauspisteissä. Aukkoja ei synny ja jaetut segmentit pysyvät piirustuksessa.

ALIGNX

Kohdistaa useita oliotyyppejä

Uusi ALIGNX-komento kohdistaa useita eri tyyppisiä intiteettejä ensimmäisen valitsemasi entiteetin sijainnin mukaan.

Merkintämonitori

Löydä irrotetut merkinnät nopeasti

Uuden Annotation Monitor – järjestelmämuuttujan avulla voit helposti tunnistaa, mitkä annotaatiot eivät ole enää yhteydessä niihin liittyvään geometriaan, ja ryhtyä tarvittaviin toimiin kussakin tapauksessa: liitä annotaation uudelleen tai poista se.

Liitäntäkansio DNG:lle, piirustuksille, kuville ja PDF-tiedostoille.

Tuo automaattisesti ja peräkkäin kaikki käyttäjän osoittamassa kansiossa olevat tiedostot (valitussa muodossa).

Valmistajan kotisivut