Veesus pistepilviohjelmistot

VEESUS PISTEPILVIOHJELMISTO

VEESUS PISTEPILVIOHJELMISTO

Veesus on yksi Euroopan johtavista pistepilvien visualisointiohjelmistojen toimittajista, ja se perustettiin vuonna 2012 auttamaan yrityksiä työskentelemään tehokkaammin pistepilvitietojen kanssa.

Veesus keskittyy tekemään ohjelmistoja, joiden avulla käyttäjät voivat tarkastella, käsitellä, muokata ja animoida kaikenkokoisia pistepilviä ilman kalliita tietokonelaitteita. Sen lippulaivaohjelmisto Veesus Arena4D on suosittu monilla eri aloilla arkkitehdeistä ja rakentamisesta puolustukseen ja poliisitoimintaan. Kaikki, jotka käyttävät tai haluavat käyttää pistepilviaineistoa työssään, voivat hyötyä Veesusin ohjelmistoista.

Veesus kotisivut

Veesus ohjelmat verkkokaupassa

Ohjelmisto

Veesusin ohjelmiston sydän on XStreamEngine, jonka avulla Veesus voi näyttää ja muokata massiivisia pistepilviä tavallisella PC:llä. Yhdessä XStreamEnginen ja Zappcha Cloudin avulla Veesusin käyttäjät voivat suoratoistaa pistepilvitietonsa pilvestä ilman laadun heikkenemistä – jopa massiivisten pistepilvitietoaineistojen osalta – mihin tahansa koneeseen, jossa on jokin ohjelmistotuotteistamme:

  • Arena4D, pistepilvien muokkaustyökalumme ja GIS-alustamme, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella, muokata ja animoida pistepilvitietoja ja yhdistää niitä erilaisiin muihin paikkatietoihin osana projektia.
  • Pistepilvet Rhinolle, McNeelin Rhino-ohjelmiston lisäosa, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella ja muokata pistepilviä luonnostaan Rhinossa.
  • Pistepilvet SolidWorksille, Dassault Systemsin SolidWorks-ohjelmiston lisäosa, jonka avulla SolidWorks-käyttäjät voivat tarkastella ja muokata pistepilviä natiivisti.