Rhino ja sovellukset

Rhinoceros Rhino3D on erittäin tunnettu ja arvostettu 3D-mallinnusohjelmisto, johon käyttäjät luottavat ympäri maailman pienemmissä ja suuremmissakin 3D-mallinnustarpeissa. Rhino3D-mallinnusohjelmaan saa paljon erilaisia lisenssejä, myös opiskelu- tai koululaitoskäyttöön.

CAM-lisäosat Rhino3D-mallinnusohjelmaan

Mecsoftin RhinoCAM-ohjelmistot tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaiseen tarkotukseen soveltuvia CAM-lisäosia. Esimerkiksi RhinoCAM NEST mahdollistaa CNC-koneistettavien osien optimointia ja hukan pienentämistä. RhinoCAM-tuoteperheeseen kuuluu myös erilaisten koneiden ohjaus – esimerkiksi RhinoCAM-TURN on tarkoitettu 2-akselisten CNC-sorvauskeskusten ohjaukseen.

VisualARQ – arkkitehdin työväline

Rhinoceros Rhino3D-ohjelmiston VisualARQ lisää Rhinoon kaikki työkalut arkkitehdeille – monimutkaisemmatkin arkkitehtuurilliset kokonaisuudet onnistuvat helposti työkaluun integroiduilla ominaisuuksilla. VisualARQ-ohjelmistosta on saatavilla myös edullinen opiskelijalisenssi.

Visualisointi – V-Ray

Visualisointiin on saatavilla lisäosia – niistä useasta on saatavilla myös opiskelijalisenssi. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme!

Filters

Näytetään tulokset 1–12 / 45