progeCAD Architecture

PROGECAD ARCHITECTURE

PROGECAD ARCHITECTURE

ProgeCAD Arhitecture on 3D- ja 2D-arkkitehtuurinen ohjelmisto, joka käyttää DWG:tä alkuperäisenä tiedostoformaattinaan. Hyvin intuitiivinen, Architecturen tehokas BIM-teknologia auttaa sinua piirtämään nopeasti ja helposti 3D- ja 2D-näkymässä. Löydät ProgeCAD Architecture-lisenssit verkkokaupastamme.

HUOM! Tämä ei toimi Win10:ssa, toimii vielä Win7:ssa.

Helppo ja nopea AutoCADin ja progeCADin käytäjille ja 100% DWG

Niin 3D- kuin 2D-näkymässä progeCAD Architecture tarjoaa sinulle älykkäitä ja parametrisia objektikirjastoja rakennustesi, talojesi tai sisustustesi piirtämiseen: seinät, ikkunat, ovet, portaat, parvekkeet, katot. Sinun tarvitsee vain valita muoto ja muokata sen mittasuhteet.

3D-projektisi editointi on helppoa kaksoisklikkaamalla elementtiä, jonka mittasuhteita haluat muokata ja/tai vedä ja tipauta se vaihtaaksesi sen sijaintia. Luot 3D-portaita ja kattoja muutamalla klikkauksella. Hanki automaattisesti kaikki 2D-piirokset ja näkymät 3D-mallista: lattia kaavat, korkeusasemat, perspektiivi näkymät, poikkileikkaukset. Ja muutokset päivittyvät reaaliajassa. Edullinen, mutta tehokas vaihtoehto!

Helppo 3D älykkäillä ja parametrisilla objekteilla ja kattavilla kirjastoilla. Jos sinulla on aiemmin kokemusta vain Autocadista, niin se ei haittaa, sillä Progecad on hyvin AutoCAD-käyttäjäystävällinen: tuttu DWG-formaatti, käyttöliittymä näyttää ja tuntuu samalta. 2 ohjelmistoa samassa: Progecadin arkkitehtuurinen ohjelma sisältää myös standardit CAD-ympäristöt ja toiminnot, joten voit käyttää sitä myös mihin tahansa CAD-piirroksiin ja jopa tehokkaaseen BIM lähestymistapaan.

ProgeCAD Architecture tunnetaan erityisen edullisena vaihtoehtona Revitille tai ArchiCADille. ProgeCAD on kokemusten perusteella myös nopeampi ja intuitiivisempi oppia.

Hyvä tietää ennen tilaamista

Kun haluat tilata Progecad Architecturen laskulla, pyydämme toimittamaan tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeen kautta.

3D-Cadsolutions tarjoaa myös monia vaihtoehtoja Progecad Architecturen yrityskäyttöön. Voit kysyä meiltä tarjousta useammasta Progecad-lisenssistä, yritys- tai konsernikohtaisesta lisenssistä tai verkkolisenssistä. Kerro tarjouksessa teidän tarpeistanne niin katsotaan yhdessä teidän yrityksellenne parhaiten sopiva ratkaisu.

Verkkokaupasta tilattavat lisenssit toimitetaan ladattavana tiedostona. 

Osto/tilaus on sitova, emme hyvitä, tai vaihda lisenssiä. Ilmaiseksi ladattavalla 30 päivää kestävällä täysversion kokeilujaksolla voit tutustua Progecad Architectureen veloituksetta.

Oppilaitokset, opettajat ja opiskelijat voivat saada progeCAD Architecture-version käyttöönsä veloituksetta. Architecture otetaan ensin oppilaitoksella käyttöön, jonka jälkeen se on opettajien ja opiskelijoiden otettavissa käyttöön. Kysy lisää!

ProgeCAD Architecturen vahvuudet

Ohjelma tarjoaa verratonta tuotantokykyä. Architecturen avulla piirrät 3D:ssä jopa nopeammin ja helpommin, kuin 2D:ssä perinteisellä CAD-ohjelmalla ja säästät paljon aikaa muokatessa. Voit myös määrittää kaikki 2D DWG-piirrokset ja ohjelma päivittää ne automaattisesti, kun muokkaat 3D projektia.

DWG-yhteensopivuus on yhdistetty innovatiivisen BIM-lähestymistavan kanssa (Building Information Modeling). Kehittynyt BIM-rakenne pystyy päivittämään projektin piirroksia jatkuvasti (leikkaukset, näkymät, perspektiivit, jne.). Samalla se säilyttää käyttäjän mahdolliset toimenpiteet (lisäykset kirjastossa esineet, tekstit, huomautukset jne.).

Muista ammattiohjelmistoista Progecadiin vaihtaminen käy vaivattomasti, sillä Architecturen lähestymistapa on hyvin samanlainen Revitin ja Archicadin kanssa.

Projektipiirroksien älykäs tiedostonhallinta (”puunäkymä”-selain piirroksista).

Nopeampi visualisoinnin suorituskyky OpenGL:ään perustuen, sekä visualisoidun mallin läpikäynti.

Architecturessa on paranneltu katon mallintaja rajattomilla valinnoilla suunnitellaksesi minkä tyyppisiä kattorakenteita tahansa tai lisätäksesi komponentteja kuten ullakoita, parvia, kattoikkunoita ja taipuisia aukkoja ym.

Ohjelmisto tarjoaa älykästä suunnittelua luodaksesi entistä enemmän itsenäisiä rakennuskokonaisuuksia (esim. savupiippuja, pergoloita ja muuta.)

Upeita parannuksia arkkitehtuurisen suunnittelun siistimisessä (muun muassa älykäs automaattinen yhdistäminen objektien rakentamiseen vain kun se on välttämätöntä. Seinien/laattojen rajojen piilottaminen näkymiin tai leikkauksiin, murtoviivojen erottelu, jne.). Sekä topografinen suunnittelu (täysin automaattinen kolmioiden luonti perustusmallien luomiseksi).

Progecad Architecturen verraton suorituskyky johtuu uudesta nopeasta IntelliCAD v6.6 koneesta. Muita uusia paranteluja: uusi liitäntä, ominaisuus paneeli, polaarinen seuranta. Automaattinen mitoitus, 3D-huonekalukirjastot ja läpikäyntivideot, lista materiaaleista, 3D-perustusten luominen ja kaivaminen.

Progecad Architecturen yleiset toiminnot

ProgeCAD Architecturen avulla voit suunnitella suoraan 3D-rakennusmalliin, manipuloimalla arkkitehtuurisia objekteja ja elementtejä ihan kuin ”keinotekoisia” objekteja. Tämä ei ole mahdollista pelkästään yksinkertaisissa rakennusobjekteissa vaan myös yhdistetyissä objekteissa jos niiden rakenne seuraa synergistä BIM-logiikkaa. Tämä mahdollistaa jopa kaikkein monimutkaisimpien suunnitteluideoiden toteuttamisen nopeasti ja kätevästi.

Korkealaatuista visualisointia ja elävää läpikäyntiä

PhotoPRO:n avulla voit luoda korkealaatuisia fotorealistisia kuvia kiitos OpenGL:n nopean algoritmin ja huippu ray-seuranta teknologian. Koska jokainen objekti sisäistää materiaalit ja tekstuurit itseensä sen muokattavissa ominaisuuksissa, ainoa mitä joudut tekemään saadaksesi korkealaatuisen esityksen, on klikkaus hiirellä.

WalkPRO:n avulla voit lähteä reaaliaikaiselle kierrokselle fotorealistiseen 3D-malliin, kulkea sisä- ja ulkopuolella samalla kun käytät erilaisia toimintoja (nouse rappuja, avaa ovia jne.). Lisäyksenä voit kuvata myös videotiedostoja kierrokselta.

Elementtien ja rakenteiden yhdistäminen

progeCAD Architecture sisältää sarjan monimutkaisia ikkunoita ja mallinnuksia laattojen, porrastasanteiden, kaiteiden ja minkä tahansa muotoisten tai tyyppisten pystysuorien tai vaakasuorien elementtien luomiseksi. Minkä tahansa elementin dynaaminen muotoilu ja editointi esitetty läpi parametrisen progeCAD Architecture ikkunan, joka käytännössä kattaa jokaisen rakennustapauksen. Kaikkien näiden rakenteiden parametrinen käytös mahdollistaa melkein kaikkien ominaisuuksien muuttamisen missä tahansa suunnitteluprosessin vaiheessa. Näillä BIM-työkaluilla käyttäjä voi helposti analysoida eri vaihtoehtoja valitakseen haluamansa parhaan ratkaisun.

Käytössäsi on valintaikkunoita määrittämään ja muotoilemaan palkkeja, pylväitä, laattoja ja muita rakennuselementtejä. Portaikon mallinnus monimutkaisimpien muotojen, sekä niiden osien ja lisätarvikkeiden luomiseen.

ProgeCAD Architecture sisältää myös suuren määrän esineitä (objekteja, lisätarvikkeita, symboleja jne.) oikein ryhmiteltyinä temaattiseen kirjastoon (olohuoneen kalusteet, ruokasalin kalusteet, keittiön kalusteet, työhuoneen kalusteet, kasvit jne.). Lisäykseksi Dynamic Libraryn editorin kautta käyttäjä voi nyt määrittää ja lisätä uusia kirjastoja. Editoida olemassa olevia esineitä, tai jopa lisätä mitä tahansa dwg-piirroksia ja yhdistää niitä kirjaston esineisiin.