progeCAD Architecture

progeCAD Architecture

 

progeCAD Arhitecture on 3D ja 2D arkkitehtuurinen ohjelmisto joka käyttää DWG:tä alkuperäisenä tiedosto formaattinaan. Hyvin intuitiivinen, sen tehokas BIM teknologia auttaa sinua piirtämään nopeasti ja helposti 3D:ssä ja 2D:ssä.
Helppo ja nopea AutoCADin ja progeCADin käytäjille ja 100% DWG.
Niin 3D kuin 2D näkymässä progeCAD Architecture tarjoaa sinulle älykkäitä ja parametrisiä objekti kirjastoja rakennustesi, talojesi tai sisustustesi piirtämiseen: seinät, ikkunat, ovet, portaat, parvekkeet, katot… Sinun tarvitsee vain valita muoto ja muokata sen mittasuhteet.
3D projektisi editointi on helppoa kaksoisklikkaamalla elementtiä jonka mittasuhteita haluat muokata ja/tai vedä ja tipauta se vaihtaaksesi sen sijaintia.
Helppo 3D älykkäillä ja parametrisillä objekteilla. AutoCAD ystävällinen: sama formaatti, saman näköinen ja tuntuinen. 2 ohjelmistoa samassa: Meidän arkkitehtuurinen ohjelmamme sisältää myös stannardi CAD ympäristöt ja toiminnot, joten voit käyttää sitä myös mihin tahansa CAD piirrokseen ja jopa tehokkaaseen BIM lähestymistapaan. Hyvin helppo ja nopea 3D suunnittelu älykkäillä parametrisillä objekteilla ja kattavilla kirjastoilla. Valitse vain muoto ja syötä sen mittasuhteet. Luo 3D portaita ja kattoja muutamalla klikkauksella. Hanki automaattisesti kaikki 2D piirokset ja näkymät 3D mallista: lattia kaavat, korkeusasemat, perspektiivi näkymät, poikkileikkaukset… Ja pidä ne päivitettyina realiajassa! Edullinen mutta tehokas!

Hyvin helppo oppia
Tunnettu myös erityisen edullisena vaihtoehtona Revitille tai ArchiCADille. ProgeCAD Architecture on paljon nopeampi ja intuitiivisempi oppia.

ProgeCAD Architecturen vahvuudet:
Verratonta tuotantokykyä: progeCAD Architecturen avulla piirrät 3D:ssä jopa nopeammin ja helpommin kuin 2D:ssä perinteisellä CAD ohjelmalla ja säästät paljon aikaa muokatessa. Voit myös määrittää kaikki 2D DWG piirrokset ja ohjelma päivittää ne automaattisesti kun muokkaat 3D projektia.
DWG yhteensopivuus yhdistetty innovatiivisen BIM lähestymistavan kanssa (Building Information Modeling)
Kehittynyt BIM rakenne päivittämään projektin piirroksia jatkuvasti (leikkaukset, näkymät, perspektiivit, jne.) samalla kun se säilyttää käyttäjän mahdolliset toimenpiteet (lisäykset kirjastossa esineet, tekstit, huomautukset jne.)
Samanlainen lähestymistapa Revit:iin ja Archicad:iin.
Projekti piirrokset älykäs explorer (”puu-näkymä” selain piirroksista)
Nopeampi visualisointi suorituskyky OpenGL:ään perustuen, sekä visualisoidun mallin läpikäynti.
Paranneltu katon mallintaja rajattomilla valinnoilla suunnitellaksesi minkä tyyppisiä katto rakenteita tahansa ja lisääkseksi komponentteja kuten ullakoita, parvia, kattoikkunoita, taipuisia aukkoja ja paljon muuta.
Älykästä suunnittelua luodaksesi entistä enemmän itsenäisiä rakennus kokonaisuuksia (ts. savupiippuja, pergoloita ja muuta.)
Upeita parannuksia arkkitehruurisen suunnittelun siistimisessä (ts. älykäs automaattinen yhdistys objektien rakentamisen vain kun se on välttämätöntä, seinien/laattojen rajojen piilottaminen näkymiin tai leikkauksiin, murtoviivojen erottelu, jne.) sekä topografinen suunnittelu (täysin automaattinen kolmioeiden luonti perustus mallien luomiseksi).
Verraton suorituskyky johtuu uudesta nopeasta IntelliCAD v6.6 koneesta. Muita uusia paranteluja: uusi liitäntä, ominaisuus paneeli, polaarinen seuranta, ja paljon muuta.
Muuta: automaattinen mitoitus, 3D huonekalu kirjastot ja läpi käynti videot, lista materiaaleista, 3D perustusten luominen ja kaivaminen.

progeCAD tilattavissa nyt myös verkkokaupastamme.

progeCAD Architecture demon lataus täältä

Laskulla maksettaessa tilaukset sähköpostilla tai nettilomakkeella, kiitos.
Lisenssit toimitetaan pääsääntöisesti ladattavana tiedostona, lisämaksusta toimitamme CDllä DVD-kotelossa.
Ennen hankintaa on hyvä ladata demo, niin näkee minkälainen softa on progeCAD.
Osto / tilaus on sitova, emmekä hyvitä, emmekä vaihda lisenssiä, koska demo versiolla saa testattua ohjelmistoa veloituksetta.

Kysy tarjousta useammasta lisenssistä, yritys kohtaisesta lisessistä, verkkolisessistä sekä konserni lisenssistä.
Progesoft on muuttanut lisenssiehtojaan ja nyt progeCAD Pro SL single lisenssin voi asentaa vain yhteen koneeseen kerrallaan, mutta on siirrettävissä koneesta toiseen.

Oppilaitoksille ja niiden opettajille sekä opiskelijoille progeCAD Pro käyttöön veloituksetta, eli progeCAD pitää ensin olla oppilaitoksella käytössä, ennenkuin opiskelijat ja opettajat saavat sen käyttöönsä.

 

 

Toiminnot

Arkkitehtuurista mallinnusta
ProgeCAD Architecturen avulla voit suunnitella suoraan 3D rakennus malliin manipuloimalla arkkitehtuurisia objekteja ja elementtejä ihan kuin ”keinotekoisia” objekteja, vapaasti muotoiltuja realiajassa. Tämä ei ole mahdollista pelkästään yksinkertaisissa rakennus objekteissa vaan myös yhdistetyissä sellaisissa jos niiden rakenne seuraa synergistä BIM logiikkaa. Tämä mahdollistaa jopa kaikkein monimutkaisimpien suunnittelu ideoiden toteuttamisen hyvin helposti ja nopeasti.
Korkealaatuista visualisointia
PhotoPRO:n avulla voit luoda korkealaatuisia fotorealistisia kuvia kiitos OpenGL:n nopean algoritmin ja huippu ray-seuranta teknologian. Koska jokainen objekti sisäistää materiaalit ja tekstuurit itseensä sen muokattavissa ominaisuukissa, ainut mitä joudut tekemään saadaksesi korkealaatuisen esityksen, on klikkaus hiirellä.
Elävää läpikäyntiä
WalkPRO:n avulla voit lähteä realiaikaiselle kierrokselle fotorealistiseen 3D malliin, kulkea sisä- ja ulkopuolella samalla kun käytät erilaisia toimintoja (nouse rappuja, avaa ovia jne.). Lisäyksenä voit kuvata myös video tiedostoja painamalla ”nauhoita” nappia.
Elementtien ja rakenteiden yhdistäminen
progeCAD Architecture sisältää sarjan monimutkaisia ikkunoita ja mallinnuksia laattojen, porrastasanteiden, kattojen, kaiteiden ja minkä tahansa muotoisten tai tyyppisten pystysuorien tai vaakasuorien elementtien luomiseksi. Minkä tahansa elementin dynaaminen muotoilu ja editointi esitetty läpi parametrisen progeCAD Architecture ikkunan joka käytännössä kattaa jokaisen rakennus tapauksen. Kaikkien näiden rakenteiden parametrinen käytös mahdollistaa suurimman osan niiden ominaisuuksien muuttamisen koska tahansa sunnittelu prosessissa. Näillä BIM työkaluilla käyttäjä voi helposti analysoida eri vaihtoehtoja valitakseen haluamansa ratkaisun.
Sekä muita progeCAD Architecture toimintoja
Valintaikkunoita määrittämään ja muotoilemaan palkkeja, pylväitä, laattoja ja muita rakennuselmenttejä.
Portaikon mallinnus monimutkaisisimpien muotojen, sekä niiden osien ja lisätarvikkeiden luomiseen.
Katon mallinnus rajattomilla mahdollisuuksilla minkälaisen kattorakenteen tahansa suunnitteluksi ja komponenttien kuten ullakoiden, parvien, kattoikkunoiden, kaltevien aukkojen ja muiden lisäämiseksi.
Ikkunoita pystysuorien elementtien, päätyjen, ramppien, kaiteiden ja monien muiden yksityiskohtaisempaa rakentamista varten, kuten savupiippuja ja pergoloita.
Edesauttaa Parametric Libary Generatoriin tarpeen vaatiessa (ts. aukot, ikkunaluukut jne.) ProgeCAD Architecture sisältää myös suuren määrän esineitä (objekteja, lisätarvikkeita, symboleja jne.) oikein ryhmiteltyinä temaattiseen kirjastoon (olohuoneen kalusteet, ruokasalin kalusteet, keittion kalusteet, työhuoneen kalusteet, laitteet, kasvit jne.). Lisäykseksi Dynamic Libraryn editorin läpi käyttäjä voi nyt määrittää ja lisätä uusia kirjastoja, editoida olemassaolevia esineitä, tai jopa lisätä mitä tahansa dwg piirroksia ja yhdistää niitä kirjaston esineisiin.
Topografisia komponentteja
ProgeCAD Architecture upottaa kokonaisia topografisia komponentteja mukaanlukien ryhmiä älykkäitä käskyjä nopeeita ja tarkkoja tobologisia piirroksia varten ja 3D perustus mallien automaattista luomista varten.