Verkkokauppa

V-Ray visualisointisovellus

87,00 8 906,00 

V-Ray visualisointisovellus

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

V-Ray visualisointisovellus

Tämän paketin mukana tulee jokainen V-Ray integraatio

  • V-Ray 3ds Maxille
  • V-Ray SketchUpille
  • V-Ray Mayalle
  • V-Ray Rhinolle
  • V-Ray Revitille
  • V-Ray Unrealille
  • V-Ray Cinema 4Dlle
  • V-Ray Houdinille
  • V-Ray Nukelle

V-Ray 5 SketchUpille
Lopullinen ratkaisu SketchUpin renderöintiin.

V-Ray for SketchUp on 3D-renderöintiohjelmisto, jossa yhdistyvät reaaliaikainen ja fotoreaalinen renderöinti – kaikki SketchUpissa. Aloittelijasta ammattilaiseen, Chaos® V-Rayssä on kaikki työkalut, joita tarvitset 3D-arkkitehtuuriprojekteidesi visualisointiin alusta loppuun.

V-Ray 6 3ds Maxille
Maailman kattavin 3D-renderöintiohjelmisto huippuluokan visualisointiin ja tuotantoon.

V-Ray for 3ds Max on tuotannossa hyväksi todettu renderöintiohjelmisto. Se tunnetaan monipuolisuudestaan ja kyvystään käsitellä kaikenlaisia projekteja – massiivisista, dynaamisista kohtauksista, joissa on tuhansia valoja, aina yleviin asetelmiin – ja se on 3D-alan taiteilijoiden ja suunnittelijoiden ensisijainen ratkaisu.

V-Ray 5 Mayalle
Maailman täydellisin renderöintiohjelmisto animaatioihin ja visuaalisiin efekteihin.

Nopeaa ja joustavaa renderöintisovellusta tarvitseville 3D-taiteilijoille suunnattu Chaos V-Ray on suunniteltu nopeutta ja tuotantoa varten. Projektista riippumatta V-Ray tuottaa silloin, kun se on tärkeintä.

V-Ray 5 Rhinolle
All-in-one visualisointiratkaisu
Rhino- ja Grasshopper-ohjelmille.

V-Ray for Rhino on 3D-renderöintiohjelmisto, joka yhdistää reaaliaikaisen ja fotoreaalisen renderöinnin yhdeksi täydelliseksi visualisointityökalupaketiksi. Arkkitehtuurista tuotesuunnitteluun, siinä on kaikki, mitä tarvitset seuraavan suunnitteluprojektisi toteuttamiseen.

V-Ray 5 Revitille
Reaaliaikainen ja fotoreaalinen renderöinti yhdessä.

V-Ray for Revit on monipuolinen visualisointityökalupaketti, joka tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet – reaaliaikaisen visualisoinnin ja fotorealistisen renderöinnin. Se on kaikki yhdessä. Ja kaikki Revitissä. Aloittelijasta ammattilaiseen, Chaos V-Rayssä on kaikki työkalut, joita tarvitset Revit-projektisi visualisointiin alusta loppuun.

V-Ray 5 Unrealille

Tuo V-Ray-kohtauksia, paistovalaistus ja renderöi Unrealista.

Tutki V-Ray-kohtauksiasi reaaliajassa. Renderöi korkealaatuisia valokarttoja valon paistamista varten. Ja renderöi fotorealistisia, raytracettuja kuvia ja animaatioita. Kaikki tämä V-Ray for Unreal -ohjelmalla.

V-Ray 5 Cinema 4Dlle
Ammattimainen 3D-renderöintiohjelmisto Cinema 4D -taiteilijoille ja -suunnittelijoille.

V-Ray for Cinema 4D tuo Cinema 4D -taiteilijoiden ja -suunnittelijoiden käsiin alan standarditeknologian fotorealistiseen 3D-renderöintiin. Älykkäiden työkalujen ja tehokkaiden renderöintiominaisuuksien ansiosta Chaos V-Rayn nopeuden ja luovan hallinnan yhdistelmä sopii mihin tahansa projektiin.

V-Ray Houdinille
Ylivoimaisesti paras 3D-renderöintiohjelmisto proseduraalisia tehosteita varten.

V-Ray for Houdini on tuotantokäytössä todistettu CPU- ja GPU-renderöintiohjelmisto huippuluokan VFX- ja animaatioihin. Se sisältää kaikki työkalut, joita taiteilijat tarvitsevat renderöidäkseen hämmästyttävän näköisiä proseduraalisia tehosteita. Se on integroitu saumattomasti Houdiniin ja mahdollistaa sujuvan kohtausten vaihdon ja iteroinnin Houdinin ja muiden DCC-sovellusten välillä.

V-Ray 5 Nukelle
V-Ray 5 for Nuke on nyt yhteensopiva Nuke 13.0:n kanssa.

V-Ray 5 for Nuke tuo lisää hallintaa ja tehokkuutta kompositointiin sekä monia työnkulun optimointeja, jotka säästävät aikaa, jotta voit maksimoida luovuutesi.


Mikä on V-Ray visualisointisovellus?

Chaos V-Ray on 3D-renderöintilaajennus, joka on saatavilla suosituimmille suunnittelualustoille, kuten 3ds Max, SketchUp, Rhino, Revit ja Maya. Sitä käytetään laajalti arkkitehtonisessa visualisoinnissa, mainonnassa sekä elokuvien ja television visuaalisissa efekteissä. V-Rayn avulla taiteilijat ja suunnittelijat voivat tutkia ja jakaa projektejaan reaaliaikaisella säteenseurannalla ja renderöidä korkealaatuisia visualisointeja.

V-Ray on luotettu 92:ssa 100:sta suurimmasta arkkitehtitoimistosta, ja se on integroitu suurimpien elokuva- ja visuaalisia tehosteita tuottavien yritysten putkistoihin, ja se on suunniteltu käsittelemään vaativimpia kohtauksia ja suurimpia projekteja.

V-Raylla on suuri käyttäjäkunta, ja se on tunnettu uskomattomasta monipuolisuudestaan. V-Ray on palkittu Sci-Tech Academy Award- ja Engineering Emmy Award -palkinnoilla siitä, että se on tuonut täysin säteenseuratun fotorealistisen CGI:n elokuva- ja televisioteollisuuteen.

V-Ray visualisointisovellus

Fotorealistinen säteenseurattu renderöinti.

V-Ray eroaa muista renderointiratkaisuista siinä, että se sisältää sekä CPU- että GPU+CPU-hybridirenderointivaihtoehdot. V-Ray renderöi käyttämällä mukautuvaa säteenseurantatekniikkaa(Raytracing) ja omaa skenaario-älyä luodakseen kuvia, joita ei voi erottaa valokuvasta. Se laskee tarkasti valon jakautumisen sekä minkä tahansa materiaalin fysikaaliset ominaisuudet.

 

 

 

 

 

 

 

Alan johtava 3D-renderointiohjelmisto.

Monipuolisuutensa ansiosta V-Rayta käyttävät nykyään pienet yritykset ja suuret studiot ympäri maailmaa.

Muita V-Rayn 3D-renderointiohjelmiston tukemia toimialoja ovat animaatio, arkkitehtuuri, sisustussuunnittelu, autoteollisuus, muoti ja vaatetus sekä tuotesuunnittelu.

Valmistajan kotisivut