Verkkokauppa

SimLab Alibre sovellukset

90,00 

SimLab Alibre sovellukset On SimLab Composerin intergraatio laajennus Alibrelle, joka toimii välikerroksena Alibren ja Composerin välillä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SimLab Alibre Sovellukset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SimLab Alibre sovellukset

SimLab Alibre sovellukset On SimLab Composerin intergraatio laajennus Alibrelle, joka toimii välikerroksena Alibren ja Composerin välillä. Se luo aktiivisen linkin suunnittelun jakamiseksi ja tietojen synkronoimiseksi Alibren ja SimLab Composerin välillä.

 

Valmistajan sivut

Perusominaisuudet

SimLab Alibre Sovellukset

 

  • SimLab Composer on suunnitelut pääasiassa luomaan suunnittelustasi interaktiivisemmat visualisointi ja lähtömuunnelmat mitä tarvitset suunnitelmissasi, SimLab Composer on helppo oppia ja helppokäyttöinen ohjelma, eikä SimLab intergraation avulla tarvitse viedä ja tuoda mallia jokainen kerta, jokainen Alibren suunnittelu vaihe päivitettään Composerin sisällä säilyttäen Composerin muutokset.
  • PDF Alibresta on lisäosa joka lisää jakamisominaisuuden Alibre sovellukseen. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa suunnittelunsa 3D PDF tekniikalla upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin. Adobe Acrobat Readerin ilmainen versio tukee alkuperäistä muotoa ja visualisoi sen vuorovaikutteisesti.

 

 

 

  • SimLab Composer helpottaa kehittyneiden VR kokemusten luomista Alibre malleista. Voit luoda interaktiivisia VR kokemuskia muutamassa minuutissa.
  • Renderoi mallisi erittäin nopealla, realistisella ja progressiivisella renderöinti laitteella, jossa on erilaisia lähtöjä: kuvia, videoita, animaatioita, 360 kuvia ja paljon muuta
  • Jaa työsi kaikkien kanssa erittäin kattavasti upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin.
  • Käytä materiaaleja ja polta tekstuureja saadaksesi erittäin realistisen ilmeen katsellessasi muotoilua, varsinkin kun jaat 3D PDF ja WebGL tiedostoja.
  • Luo ja simuloi helposti monimutkaisia mekanismeja, käytä erilaisia voimia ja luo graaffista tietoa simulaatiosta analysointia ja jälkikäsittelyä varten.

Lisätiedot

SimLab Alibre

SimLab Alibre 3D PDF Exporter, SimLab Alibre DWF Exporter, SimLab Alibre FBX Exporter, SimLab Alibre OBJ Exporter, SimLab Alibre SketchUp Exporter