Verkkokauppa

SimLab Inventor sovellukset 12kk

65,00 

SimLab Inventor sovellukset 12kk on intergraatiolaajennus Inventorille joka toimii välikerroksena Inventor ja SimLab Composer sovellusten välillä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SimLab Inventor sovellukset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SimLab Inventor sovellukset 12kk

SimLab Inventor sovellukset 12kk on intergraatiolaajennus Inventorille joka toimii välikerroksena Inventor ja SimLab Composer sovellusten välillä. Se luo aktiivisen linkin suunnittelun jakamiseksi ja tietojen synkronoimiseksi Inventorin ja SimLab Composerin välillä.

Valmistajan sivut

Perusominaisuudet

SimLab Inventor sovellukset

 

  • SimLab Composer on suunnitelut pääasiassa luomaan suunnittelustasi interaktiivisemmat visualisointi ja lähtömuunnelmat mitä tarvitset suunnitelmissasi, SimLab Composer on helppo oppia ja helppokäyttöinen ohjelma, eikä SimLab intergraation avulla tarvitse viedä ja tuoda mallia jokainen kerta, jokainen Inventorin suunnittelu vaihe päivitettään Composerin sisällä säilyttäen Composerin muutokset.
  • PDF Inventorista on lisäosa joka lisää jakamisominaisuuden Inventor sovellukseen. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa suunnittelunsa 3D PDF tekniikalla upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin. Adobe Acrobat Readerin ilmainen versio tukee alkuperäistä muotoa ja visualisoi sen vuorovaikutteisesti.

 

 

 

 

  • SimLab Composer helpottaa kehittyneiden VR kokemusten luomista Inventor malleista. Voit luoda interaktiivisia VR kokemuskia muutamassa minuutissa.
  • Renderoi mallisi erittäin nopealla, realistisella ja progressiivisella renderöinti laitteella, jossa on erilaisia lähtöjä: kuvia, videoita, animaatioita, 360 kuvia ja paljon muuta
  • Jaa työsi kaikkien kanssa erittäin kattavasti upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin.
  • Käytä materiaaleja ja polta tekstuureja saadaksesi erittäin realistisen ilmeen katsellessasi muotoilua, varsinkin kun jaat 3D PDF ja WebGL tiedostoja.
  • Luo ja simuloi helposti monimutkaisia mekanismeja, käytä erilaisia voimia ja luo graaffista tietoa simulaatiosta analysointia ja jälkikäsittelyä varten.

Lisätiedot

SimLab Inventor

SimLab Inventor 3D PDF Exporter, SimLab Inventor HTML Exporter, SimLab Inventor FBX Exporter, SimLab Inventor SketchUp Exporter, SimLab Inventor Collada Exporter, SimLab Inventor OBJ Exporter, SimLab Inventor USDZ Exporter