Verkkokauppa

SimLab Solid Edge sovellukset 12kk

220,00 

SimLab Solid Edge sovellukset helpottaa kehittyneiden VR kokemusten luomista Solid Edge malleista. Voit luoda interaktiivisia VR kokemuskia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SimLab Solid Edge sovellukset 12kk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SimLab Solid Edge sovellukset 12kk

SimLab Solid Edge sovellukset 12kk on SimLab Composerin intergraatio laajennus Solid Edgelle, joka toimii välikerroksena Solid Edgen ja Composerin välillä. Se luo aktiivisen linkin suunnittelun jakamiseksi ja tietojen synkronoimiseksi Solid Edgen ja SimLab Composerin välillä.

Valmistajan sivut

Perusominaisuudet

SimLab Solid Edge sovellukset 12kk

 

  • SimLab on suunnitelut pääasiassa luomaan suunnittelustasi interaktiivisemmat visualisointi ja lähtömuunnelmat mitä tarvitset suunnitelmissasi, SimLab Composer on helppo oppia ja helppokäyttöinen ohjelma, eikä SimLab intergraation avulla tarvitse viedä ja tuoda mallia jokainen kerta, jokainen Solid Edgen suunnittelu vaihe päivitettään Composerin sisällä säilyttäen Composerin muutokset.
  • PDF Solid Edgestä on lisäosa joka lisää jakamisominaisuuden Solid Edge sovellukseen. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa suunnittelunsa 3D PDF tekniikalla upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin. Adobe Acrobat Readerin ilmainen versio tukee alkuperäistä muotoa ja visualisoi sen vuorovaikutteisesti.

 

 

 

 

  • SimLab Composer helpottaa kehittyneiden VR kokemusten luomista Solid Edge malleista. Voit luoda interaktiivisia VR kokemuskia muutamassa minuutissa.
  • Renderoi mallisi erittäin nopealla, realistisella ja progressiivisella renderöinti laitteella, jossa on erilaisia lähtöjä: kuvia, videoita, animaatioita, 360 kuvia ja paljon muuta
  • Jaa työsi kaikkien kanssa erittäin kattavasti upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin.
  • Käytä materiaaleja ja polta tekstuureja saadaksesi erittäin realistisen ilmeen katsellessasi muotoilua, varsinkin kun jaat 3D PDF ja WebGL tiedostoja.
  • Luo ja simuloi helposti monimutkaisia mekanismeja, käytä erilaisia voimia ja luo graaffista tietoa simulaatiosta analysointia ja jälkikäsittelyä varten.

Lisätiedot

SimLab Solid Edge

SimLab Solid Edge 3D PDF Exporter, SimLab Solid Edge OBJ Exporter, SimLab Solid Edge Collada Exporter, SimLab Solid Edge FBX Exporter, SimLab Solid Edge GLTF Exporter, SimLab Solid Edge SketchUp Exporter, SimLab Solid Edge USDZ Exporter