Verkkokauppa

SimLab Modo sovellukset 12kk

55,00 

SimLab Modo sovellukset 12kk On SimLab Composerin intergraatio laajennus Modolle, joka toimii välikerroksena Modon ja Composerin välillä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SimLab Modo sovellukset 12kk

 

 

 

 

 

 

 

SimLab Modo sovellukset 12kk

SimLab Modo sovellukset 12kk On SimLab Composerin intergraatio laajennus Modolle, joka toimii välikerroksena Modon ja Composerin välillä. Se luo aktiivisen linkin suunnittelun jakamiseksi ja tietojen synkronoimiseksi Modon ja SimLab Composerin välillä.

Valmistajan sivut

Pääominaisuudet

SimLab Modo sovellukset 12kk

 

  • SimLab Composer on suunnitelut pääasiassa luomaan suunnittelustasi interaktiivisemmat visualisointi ja lähtömuunnelmat mitä tarvitset suunnitelmissasi, SimLab Composer on helppo oppia ja helppokäyttöinen ohjelma, eikä SimLab intergraation avulla tarvitse viedä ja tuoda mallia jokainen kerta, jokainen Modon suunnittelu vaihe päivitettään Composerin sisällä säilyttäen Composerin muutokset.
  • PFD Modosta on lisäosa joka lisää jakamisominaisuuden Modo sovellukseen. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa suunnittelunsa 3D PDF tekniikalla upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin. Adobe Acrobat Readerin ilmainen versio tukee alkuperäistä muotoa ja visualisoi sen vuorovaikutteisesti.

 

 

 

 

  • SimLab Composer helpottaa kehittyneiden VR kokemusten luomista Modo malleista. Voit luoda interaktiivisia VR kokemuskia muutamassa minuutissa.
  • Renderoi mallisi erittäin nopealla, realistisella ja progressiivisella renderöinti laitteella, jossa on erilaisia lähtöjä: kuvia, videoita, animaatioita, 360 kuvia ja paljon muuta
  • Jaa työsi kaikkien kanssa erittäin kattavasti upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin.
  • Käytä materiaaleja ja polta tekstuureja saadaksesi erittäin realistisen ilmeen katsellessasi muotoilua, varsinkin kun jaat 3D PDF ja WebGL tiedostoja.
  • Luo ja simuloi helposti monimutkaisia mekanismeja, käytä erilaisia voimia ja luo graaffista tietoa simulaatiosta analysointia ja jälkikäsittelyä varten.

Lisätiedot

SimLab Modo

SimLab Modo 3D PDF Exporter, SimLab Modo SKP Exporter, SimLab Modo DWF Exporter, SimLab Modo 3D PDF/U3D Importer, SimLab Modo DWG Importer, SimLab Modo Inventor Importer, SimLab Modo Step Importer, SimLab Modo DWF Importer, SimLab Modo IGES Importer, SimLab Modo SKP Importer