Verkkokauppa

SimLab SolidWorks sovellukset

170,00 335,00 

SimLab SolidWorks sovellukset on lisäosa joka lisää jakamisominaisuuden SolidWorks sovellukseen, kuten 3D PDF, SketchUp ja monia muita.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

SimLab SolidWorks sovellukset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SimLab SolidWorks sovellukset

SimLab SolidWorks sovellukset On SimLab Composerin intergraatio laajennus SolidWorksille, joka toimii välikerroksena SolidWorksin ja Composerin välillä. Se luo aktiivisen linkin suunnittelun jakamiseksi ja tietojen synkronoimiseksi SolidWorksin ja SimLab Composerin välillä.

Valmistajan sivut

Perusominaisuudet

SimLab SolidWorks sovellukset

 

  • SimLab Composer on suunnitelut pääasiassa luomaan suunnittelustasi interaktiivisemmat visualisointi ja lähtömuunnelmat mitä tarvitset suunnitelmissasi, SimLab Composer on helppo oppia ja helppokäyttöinen ohjelma, eikä SimLab intergraation avulla tarvitse viedä ja tuoda mallia jokainen kerta, jokainen SolidWorks suunnittelu vaihe päivitettään Composerin sisällä säilyttäen Composerin muutokset.
  • PFD SolidWorksistä on lisäosa joka lisää jakamisominaisuuden SolidWorks sovellukseen. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa suunnittelunsa 3D PDF tekniikalla upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin. Adobe Acrobat Readerin ilmainen versio tukee alkuperäistä muotoa ja visualisoi sen vuorovaikutteisesti.

 

 

 

 

  • SimLab Composer helpottaa kehittyneiden VR kokemusten luomista SolidWorks malleista. Voit luoda interaktiivisia VR kokemuskia muutamassa minuutissa.
  • Renderoi mallisi erittäin nopealla, realistisella ja progressiivisella renderöinti laitteella, jossa on erilaisia lähtöjä: kuvia, videoita, animaatioita, 360 kuvia ja paljon muuta
  • Jaa työsi kaikkien kanssa erittäin kattavasti upottamalla 3D näkymät PDF tiedostoihin.
  • Käytä materiaaleja ja polta tekstuureja saadaksesi erittäin realistisen ilmeen katsellessasi muotoilua, varsinkin kun jaat 3D PDF ja WebGL tiedostoja.
  • Luo ja simuloi helposti monimutkaisia mekanismeja, käytä erilaisia voimia ja luo graaffista tietoa simulaatiosta analysointia ja jälkikäsittelyä varten.

Lisätiedot

SimLab SolidWorks

SimLab SolidWorks 3D PDF Exporter, SimLab SolidWorks FBX Exporter, SimLab SolidWorks USDZ Exporter, SimLab SolidWorks OBJ Exporter, SimLab SolidWorks SketchUp Exporter, SimLab SolidWorks DWF Exporter, SimLab SolidWorks Collada Exporter, SimLab SolidWorks HTML Exporter, SimLab SolidWorks JT Exporter, SimLab SolidWorks GLTF Exporter