Verkkokauppa

Revopoint Mini 3D-skanneri

961,00  775,00  (alv.0%)

Revopoint Mini 3D-skanneri​

Ostettu tämän tuotteen kanssa

Revopoint Mini 3D-skanneri + +
Hinta kolmelle: 1 002,00 
Tuotetunnus (SKU): 28443 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Revopoint Mini 3D-skanneri

Revopoint Mini 3D-skanneri

Revopoint MINI on erittäin tarkka sinivalo 3D-skanneri, jossa on uskomaton suorituskyky. MINI on kompakti ja sen tarkkuus on jopa 0,02 mm. Sen suorituskyky vetää vertoja ammattimaisille hammaslääkärin kipsiskannereille, joten ammattilaiset voivat käyttää MINIä ammattitaitoisesti hammaslääkärin kipsinvalmistukseen. MINI:ä voidaan käyttää myös korujen suunnitteluun, käänteiseen suunnitteluun, laadunvalvontaan, korjaamopakkausten jäljentämiseen, pienoismallien 3D-mallien valmistukseen jne. MINI on välttämätön mallinnustyökalu ammattilaisille, kuten suunnittelijoille, insinööreille, valmistajille sekä lääketieteen ja tieteellisen tutkimuksen työntekijöille.

 

 

Revopoint Mini 3D-skanneri

 

Hämmästyttävän tarkkuus 0.02mm

MINI:n teollisen skannerin 0,02 mm:n tarkkuus mahdollistaa pienimpienkin osien tarkan skannauksen ja esittämisen sellaisenaan. Tulostusmallissa on suuri pistepilvien tiheys 0,05 mm:n piste-etäisyydellä. Voit käyttää MINI:tä hammasvalujen valmistukseen, korusuunnitteluun, autotallipakettien jäljentämiseen, pienoismallien 3D-mallien valmistukseen ja muihin aloihin ja tapauksiin, joissa tarvitaan yksityiskohtaisia ja erittäin tarkkoja malleja.

 

 

 

 

Teollinen sininen valo

MINI käyttää teollisen luokan sinivaloteknologiaa, joka heijastaa erittäin korkean resoluution strukturoitua valoa ja kestää hyvin ympäristön valoa. MINI-skannerissa käytetty luokan 1 sininen valo on vaaratonta ihmiskeholle, ja se voidaan skannata suoraan iholle [2], mikä tekee siitä turvallisen ja käyttäjäystävällisen kaikissa mahdollisissa sovelluksissa.

 

 

 

 

 

 

Revopoint Mini 3D-skanneri

 

 

 

Skannausnopeus jopa 10 fps

Revopoint MINI:n skannausnopeus on jopa 10 fps. Päivitettyjen älykkäiden algoritmien avulla se voi vähentää merkittävästi peräkkäisen skannauksen pistovirheitä. Patentoidun sirun integroinnin ansiosta MINI voi suoraan tulostaa 3D dataa.

 

 

 

 

 

 

Monipuoliset skannaustilat

MINI on suunniteltu toimimaan käsiskannerina ja kääntöpöydän skannerina useita 3D-skannaussovelluksia varten. MINI tukee kahta kohdistustapaa: tekijää ja ominaisuutta. Se on ihanteellinen laite, jolla voi skannata erimuotoisia kohteita kaikenlaisiin 3D-mallinnustarpeisiin.

 

 

 

 

 

 

 

Revopoint Mini 3D-skanneri​

Helppokäyttöinen ohjelmisto

Revopoint on kehittänyt kolme tehokasta ohjelmistoa entistäkin täydellisemmän mallin saamiseksi: 3D-skannausohjelmisto Revo Scan, ammattimainen mallinmuokkausohjelmisto Revo Studio ja kalibrointiohjelmisto Revo Calibration. Jokaista näistä ohjelmistoista voidaan käyttää skannausprosessin eri vaiheissa, jotta voidaan luoda erittäin tarkka 3D-skannaus, joka tallentaa kaikki käyttäjän haluamat yksityiskohdat.

Revopoint Mini 3D-skanneri​

Yhteensopiva suunnitteluohjelmistojen kanssa

Revopoint-skannereiden tuottamat malliformaatit ovat yhteensopivia yleisimpien 3D-ohjelmistojen kanssa. Se on käyttäjille ihanteellinen tapa saavuttaa kätevä ja tehokas cross-platform-työnkulku.

Revopoint Mini 3D-skanneri​

Laaja valikoima sovelluksia

MINI soveltuu useisiin sovelluksiin, kuten käänteiseen suunnitteluun, fossiilien ja kulttuurijäänteiden digitaaliseen käsittelyyn, korusuunnitteluun, lääketieteellisiin sovelluksiin, 3D-animaatioihin, laadunvalvontaan jne.

Revopoint Mini 3D-skanneri​

Lisävarusteet useampia skenaarioita varten

Revopoint Mini 3D-skanneri​

 

 

Kädessä pidettävä vakain

S1-käsivakaaja on suunniteltu Revopoint 3D-skannerisarjoille, mukaan lukien POP- ja MINI-sarjat. Se on varustettu sisäänrakennetulla korkean tarkkuuden gyroskoopilla ja vakautuslaitteella. Sillä voidaan tehokkaasti poistaa huono pistepilven tarkkuus ja jäljittää kuvahäviöitä. Tämä mahdollistaa sujuvan skannauksen ilman pysähtymistä.

 

 

 

 

Revopoint Mini 3D-skanneri​

 

Kaksiakselinen kääntöpöytä

Kaksiakselinen kääntöpöytä A230 on räätälöity lisävaruste Revopoint-skannereita varten. Siinä on 360° vaakasuuntainen muotoilu, noin 30° pystykulma ja hallittu kiertorata nopeaa pistepilven tiedonkeruuta varten. Se ratkaisee aiemmat ongelmat, jotka johtuvat epätäydellisestä tiedonkeruusta tai epäasianmukaisten toimintojen, kuten ympäristön peittymisen, aiheuttamista rei’istä, mikä parantaa huomattavasti skannauksen laatua ja tehokkuutta.

 

 

 

 

 

Revopoint Mini 3D-skanneri​

 

 

Irrotettava kolmijalka ja pika-asennussarjat

Käyttämällä sarjoja skannerin säätämiseksi oikealle korkeudelle ja kulmaan voit skannata kätevämmin. Siinä on vapaa laajennus- ja korkeussäätö laajennettua laiteyhteensopivuutta ja useiden sovellusten mukauttamista varten.

 

 

 

 

Revopoint Mini 3D-skanneri​

 

Skannausspray

AESUB on maailmanlaajuisesti tunnustettu skannaussprayn toimittaja. Skannaussprayn tarkoituksena on luoda kohteisiin heijastamaton pinta skannauksen aikana skannauksen tehokkuuden lisäämiseksi. Se toimii tarjoamalla ohuen ja homogeenisen pinnoitteen, joka häviää itsestään 4 tunnissa, mikä tarkoittaa, että skannauksen jälkeistä puhdistusta ei tarvita. AESUB blue -sarja ei sisällä pigmenttejä eikä vahingoita herkkiä skannauslaitteita, laboratorioita tai tuotantolaitoksia.

 

 

 

 

Revopoint Mini 3D-skanneri​

Revopoint Mini 3D-skanneri​ tekniset ominaisuudet

Tuotteen nimi Revopoint 3D-skanneri
Tuotteen malli MINI
Teknologia Kaksois kameran sinivalo
Yhden kuvan tarkkuus 0.02 mm
Yksittäinen kaappausalue 64 mm x 118 mm
Työskentelyetäisyys 100 mm ~ 200 mm
Minimi skannaustilavuus 10×10×10 (mm)
Skannausnopeus Jopa 10 fps
Valonlähde 1. luokan sinivalo
Kohdistus Ominaisuus, merkki
Nappulan painaminen Kyllä
Ulostuloformaatti PLY, OBJ, STL
Tekstuurin skannaus Kyllä
Erikoisen objektin skannaus Käytä läpinäkyviin ja voimakkaasti heijastaviin kohteisiin skannaussprayta.
Skannausympäristö Sistila
Skannerin paino 160g
Mitat 120×38.5×25 (mm)
Tulostettavien tiedostojen ulostulo Pystyy viemään 3D-mallin suoraan 3D-tulostukseen
Vaaditut tietokoneen ominaisuudet Windows 8\10\11 (64-bit), Android, iOS, MAC
Wi-Fi 5 G
Liitäntätyypit Mikro USB
HUOM *Yllä oleva tarkkuus on saatu tavallisessa laboratorioympäristössä, joka saattaa vaihdella todellisesta käyttöympäristöstä riippuen.
* Windows 7:n tuki on loppunut.

Valmistajan kotisivut