Verkkokauppa

Shining3D EinScan HX 3D-skanneri

12 400,00  10 000,00  (alv.0%)

Shining3D EinScan HX 3D-skanneri

Ostettu tämän tuotteen kanssa

+ + Einscan H/HX tarttuvat skannausmerkit 3000kpl
Hinta kolmelle: 12 536,00 

Kuvaus

Shining3D EinScan HX 3D-skanneri

Shining3D EinScan HX 3D-skanneri

 

Shining3D EinScan HX 3D-skanneri. Vuosien 3D-mittauskokemuksen ja markkinoiden kysynnän perusteella SHINING 3D integroi innovatiivisesti sinisen LED-valon ja sinisen laserin EinScan HX -käsiskanneriin. Hybridilaser- ja LED-valonlähteet tekevät EinScan HX -3D-skannerista laajemman valikoiman objektikokoja vastaamaan käyttäjien moniin tarpeisiin. Korkea hyötysuhde ja luotettava tulos antavat EinScan HX:lle enemmän käyttömahdollisuuksia.

 

Hybridi sininen laser- ja LED-valo

Innovatiivisesti integroitu kaksoissiniseen LED-valoon ja siniseen laseriin parantaa skannausmateriaalien sopeutumiskykyä vähemmällä rajoituksella laajempaan sovellusalueeseen. LED-valo skannaus mahdollistaa nopean 3D-skannauksen. Laserskannaus, joka on vähemmän herkkä ympäristön valolle, parantaa heijastavaa ja tummaa väripintaa 3D-skannauksessa.

 

 

 

 

Luotettavat tulokset

Korkea resoluutio ja tarkkuus täyttävät useimpien teollisuussovellusten tarpeet käänteissuunnittelussa ja mittauksessa.

Pienin etäisyys pisteestä 0,05 mm

Tarkkuus jopa 0,04 mm laserskannauksessa

 

Korkea hyötysuhde

EinScan HX:n käsittelynopeus nopeassa skannaustilassa on jopa 1 200 000 pistettä / s, ja useiden sinisten laserlinjojen laserskannaustilassa skannataan useimmat kohteet muutamassa minuutissa käänteiseen suunnitteluun, CAD/CAM:iin, 3D-tulostukseen jne.

 

 

 

Kannettava ja helppo käyttö

EinScan HX on plug and play -toiminto käyttäjäystävällisellä ohjelmistolla, jota on helppo käyttää riippumatta siitä, oletko aloittelija vai jolla on ammattikokemusta 3D-skannauksesta. EinScan HX:n siirrettävyyden ja joustavuuden käyttöä on pidetty ergonomisena muotoiluna, jotta skannauskokemus olisi tehokkaampi.

Ergonominen muotoilu

Paino : 710g

Täysi väri

Sisäänrakennetulla värikameralla se tukee värillisen tekstuurin skannaamisen ja seurannan tekstuurin avulla.

 

 

 

 

 

 

 

Shining3D Einscan HX sivut