Verkkokauppa

Raise3D Pro3 3D-tulostin

6 198,76  4 999,00  (alv.0%)

Raise3D Pro3 3D-tulostin, Pro3-sarjan tuplasuutin 3D-tulostimet yhdistyvät Raise3D:n 3D-tulostusohjelmistojen ekosysteemiin, joka sisältää 3D-viipalointiohjelman ideaMaker, avoimen ohjelmiston mallin nimeltä ideaMaker Library ja pilvipohjaisen 3D-tulostusohjelmistomme RaiseCloudin.

Ostettu tämän tuotteen kanssa

Raise3D Pro3 3D-tulostin + + Raise3D Pro3 buildtak tulostuspinta
Hinta kolmelle: 6 291,76 
Tuotetunnus (SKU): 26959 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Raise3D Pro3 3D-tulostin

Raise3D Pro3 3D-tulostin

Esittelyssä Pro3-sarja
Ketterä tuotanto yksinkertaiseksi tehty

Raise3D:n vastikään lanseeraama Pro3-sarjan ammattikäyttöön tarkoitettu Pro2-sarjan kaksoispuristimella varustettu ammattimainen 3D-tulostin vastaa sekä tuotannon että monikokoisten nopeiden prototyyppien valmistuksen tarpeisiin korkealla tarkkuudella ja ympärivuorokautisella vakaalla toiminnalla. Pro3-sarja koostuu Pro3-mallista, jonka tulostustilavuus on 300 x 300 x 300 mm, ja Pro3 Plus -mallista, jonka tulostustilavuus on 300 x 300 x 605 mm, ja ne täyttävät suuren mittakaavan tuotannon ja monikokoisten nopeiden prototyyppien vaatimukset. Laadukas tulostimen muotoilu, joka sisältää parannettuja ominaisuuksia ja EVE-nimellä tunnetun älykkään apujärjestelmän, jotka kaikki tekevät Pro3-sarjan kahden suuttimen 3D-tulostimista erinomaisen vaihtoehdon ammattimaiseen 3D-tulostukseen.

Pro3-sarjan tuplasuutin 3D-tulostimet yhdistyvät Raise3D:n 3D-tulostusohjelmistojen ekosysteemiin, joka sisältää 3D-viipalointiohjelman ideaMaker, avoimen ohjelmiston mallin nimeltä ideaMaker Library ja pilvipohjaisen 3D-tulostusohjelmistomme RaiseCloudin.

Parannetut tulostusalustan ominaisuudet

Pro3-sarjassa on päivitettyjä tulostusalustan ominaisuuksia, jotka takaavat laadukkaan tulostustuloksen ja paremman kokonaiskokemuksen.

 • Automaattinen pedin tasaus tekee 3D-tulostimen asettamisesta nopeampaa ja yksinkertaisempaa.
 • Joustava rakennuslevy mahdollistaa 3D-tulostettujen osien vaivattoman poistamisen.
 • Z-akselin tangon jäykkyyttä on lisätty 75 % vakaamman suorituskyvyn aikaansaamiseksi.

Näiden rakenteellisten muutosten ansiosta Pro3-sarja tarjoaa parempia tulostustuloksia ja helpompaa tulostuskokemusta.

 

 

 

 

Keskenään vaihtokelpoinen suuttimenpää ja suuttimen kansi

Pro3-sarjassa on itsenäinen modulaarinen suutin, jossa on kaksoispuserrusjärjestelmä. Tämän ansiosta Pro3-sarjassa voidaan tulostaa erilaisilla filamenteilla, vähentää tukkeutumista ja mahdollistaa komponenttien kätevä purkaminen ja vaihtaminen. Pro3-sarjan suuttimenpää on helppo irrottaa, mikä voidaan tehdä ilman työkaluja, joten sen vaihtaminen ja huoltaminen on helppoa. Käyttäjät voivat myös helposti irrottaa suuttimen etukannen, jotta he voivat paikallistaa tarkasti yleiset tulostustilanteet, kuten filamenttitukokset.

 

 

 

 

 

Ilmavirranhallinta parantaa lämmön haihtumistaRaise3D Pro3 3D-tulostin

Pro3-sarjan ilmavirranhallinta sijaitsee tulostimen takaosassa, mikä parantaa lämmöntuottoa ja ilmankiertoa ja luo vakaan ympäristön tulostuskammion sisälle. HEPA-ilmansuodattimella varustettu ilmavirranhallinta voi myös suodattaa ja puhdistaa kammion sisällä olevan ilman.

 

 

 

 

 

 

 

 

EVE älykäs avustajaRaise3D Pro3 3D-tulostin

Pro3-sarjassa on sisäänrakennettu EVE-avustinjärjestelmä, johon on valmiiksi ladattu yleisiä tulostusongelmia ja niihin liittyviä ratkaisuja. EVE-avustaja voi opastaa käyttäjiä löytämään ja ratkaisemaan tarkasti ongelmat, jotka voivat vaikuttaa lopulliseen tulostustyöhön. EVE-avustajassa on toiminto, joka antaa käyttäjille muistutuksia säännöllisistä suunnitelluista toimenpiteistä, jotta tulostimen huolto voidaan suorittaa ajoissa. Se auttaa myös lyhentämään huoltoon kuluvaa aikaa ja viestintäkustannuksia, jotta huoltoprosessi olisi tehokas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ammattimaiset Tuplasuutin 3D-tulostimetRaise3D Pro3 3D-tulostin

Kahden suuttimen 3D-tulostin voi suorittaa kehittyneempiä toimintoja, kuten kaksiväristen mallien ja kaksoismateriaalimallien tuottamisen. Ammattikäyttöön tarkoitetussa tuplasuuttimella  varustetussa 3D-tulostimessa on lisäsuunnitteluominaisuuksia, jotka johtavat laadukkaampaan tulostustyöhön.

Pro3-sarjan ammattikäyttöön tarkoitetuissa tuplasuuttimella varustetuissa 3D-tulostimissa on yhden puolen suuttimen nostotekniikka, jossa on nopea suuttimen vaihto. Siksi suuttimet voivat nostaa itsenäisesti ja vaihtaa sekunnissa ilman, että 3D-tulostusmateriaali tai lämpötila vaikuttaa niihin.

 

 

 

 


Tekniset yksityiskohdat

 • Korkea toistettavuus
  • <0,005 mm, 5 mikronia
 • Salamannopeus
  • < 1 sekunnin kytkentäaika
 • 1,5 mm nostoetäisyys
  • Yhteensopiva joustavien filamenttien kanssa

Miksi korkea toistettavuus on hyvä 3D-tulostimelle? Mitä korkea luotettavuus tarkoittaa?

3D-tulostus on prosessi, jossa esine rakennetaan ohuiden kerrosten avulla. 3D-tulostimen on liikuttava edestakaisin mallin pituussuunnassa luodakseen nämä ohuet kerrokset. Jos tulostin menettää asemansa tuon edestakaisen liikkeen aikana, 3D-tulostusprosessi ei ole enää linjassa, ja 3D-tulostettu esine on pilalla. Korkea toistettavuus ja luotettavuus varmistavat, että tulostin ei mene vinoon edestakaisten liikkeiden aikana.

 

Mitä salamannopeus tarkoittaa?

Salamannopeudella tarkoitetaan kokonaisaikaa, jonka 3D-tulostin tarvitsee esineen tulostamiseen. Tähän nopeuteen vaikuttaa kuitenkin suuresti tulostettavan projektin tyyppi ja se, kuinka nopeasti tulostin pystyy vaihtamaan suuntaa edestakaisen liikkeen aikana. < 1 sekunnin vaihtoaika tarkoittaa, että Pro3-sarjan tulostin pystyy vaihtamaan suuntaa objektin tulostuksen aikana. Tämä lyhentää 3D-tulostusprosessin suorittamiseen tarvittavaa kokonaisaikaa. Muista, että yleiseen ajansäästöön vaikuttaa edelleen projektityyppi.

Miksi 1,5 mm:n nostoetäisyys on hyödyksi 3D-tulostimelle?

Nostoetäisyydellä tarkoitetaan tyhjäkäynnillä olevan tulostussuuttimen ja tulostettavan objektin välistä etäisyyttä. Molempien välillä on oltava jonkin verran etäisyyttä, jotta tulostimen suutin ei häiritse tulostusta. Pro3-sarjan 1,5 mm:n nostoetäisyys pitää tyhjäkäynnillä olevan suuttimen ja mallin välillä riittävän etäisyyden, jotta se ei vaikuta tulostusprosessiin.

 


Käyttäjäystävälliset toiminnot

Kevyt kaapeli digitaalisella lämpötilanmittauksellaRaise3D Pro3 3D-tulostin

Pro3-sarja korvaa vetoketjukaapelin kevyellä kaapelilla, joka vähentää ekstruuderin painoa ja pitää painopisteen keskellä tulostuksen aikana vakaamman tulostuslaadun takaamiseksi.Pro3-sarjassa käytetään myös digitaalista lämpötilanmittausta, joka mahdollistaa tarkan lämpötilalukeman, joka auttaa estämään tukkeutumisen.

 

 

 

 

 

 

 

Automaattisen pedin tasauksen merkitysRaise3D Pro3 3D-tulostin

Pedin tasaus on prosessi, jossa varmistetaan, että tulostusalusta on mahdollisimman tasainen. Pro3-sarjassa tämä tasoitus on automaattinen toiminto. Automaattinen pedin tasaus ylläpitää tulostussuuttimien ja pedin välisen etäisyyden tasaisen rakennusalueen luomiseksi. Tämä parantaa pedin tarttuvuutta ja mahdollistaa suuttimien mukautumisen pienimpiinkin pinnan ääriviivojen muutoksiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivityskelpoinen HD-kameraRaise3D Pro3 3D-tulostin

Pro3-sarjassa käytetään HD-kameraa, joka valvoo jokaisen tulostustyön koko 3D-tulostusprosessia. Tämä kamera toimii yhdistämällä RaiseCloudiin, jolloin käyttäjät voivat seurata jokaista tulostustyötä etänä ja liikkeellä ollessaan. Tämä kyky tarkistaa 3D-tulostusprosessi antaa mielenrauhaa. Pro3-sarjassa on myös päivitetty CMOS-kenno, joka takaa paremman kuvanlaadun.

 

 

 

 

 

 

 

 


Pystyy tulostamaan useita filamenttejä jopa 300°C

PLA/AB/HIPS/PC/TPU/TPE/PETG/ASA/PP/PVA/Nailon/Infusoitu lasikuitu/Infusoitu hiilikuitu/Metallitäytteinen/Puutäytteinen

Raise3D Pro3 3D-tulostin


Turvallisuusominaisuudet

Virran menetyksen palautus

Joko sähkökatkos tai filamentin loppuminen voi aiheuttaa tulostustyön menetyksen, jos ne tapahtuvat kesken 3D-tulostusprosessin. Pro3-sarjan suuttimissa on kuitenkin filamentin loppumisen tunnistin, joka hälyttää, kun filamentti on loppumassa, ja tallentaa tulostustyön. Siinä on myös toisen sukupolven virrankatkostustoiminto, joka tallentaa tulostustilan sähkökatkoksen sattuessa ja voi jatkaa tulostusta samasta kohdasta, kun virta palautuu.

 

 

 

 

 

 

 

Automaattinen havaitseminen

Toinen Pro3-sarjan turvaominaisuus on, että se havaitsee automaattisesti, kun ovi avataan, ja keskeyttää tulostuksen välittömästi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Materiaalin yhteensopivuus

Pro3-sarja on yhteensopiva useiden eri 3D-filamenttien kanssa projektin vaatimusten täyttämiseksi.

Projektin tavoitteista riippuen tarvitaan useampaa kuin yhtä 3D-tulostusfilamenttia, jotta voidaan vastata erilaisiin rakenteellisiin tai toiminnallisiin vaatimuksiin (esimerkiksi joustavuus ja lujuus voivat olla osa vaatimuksista). Joskus samassa tulostustyössä tarvitaan useita filamentteja. Eri filamenttityyppien kanssa yhteensopiva 3D-tulostin on sekä kustannussäästö että käytännöllinen tulostustehtävissä, joissa tarvitaan useita filamentteja, ja se antaa tulostimelle lisää monipuolisuutta, jota muut tulostimet eivät pysty tarjoamaan.

 

 

 

 

 

 

Joustava tulostusalustaRaise3D Pro3 3D-tulostin

Joustava tulostusalusta helpottaa tulostettujen mallien poistamista. Pro3-sarja on varustettu joustavalla rakennuslevyllä. Joustavan tulostusalusta avulla tulostetut osat voidaan poistaa helposti ja samalla minimoida lopullisen tulosteen mahdolliset vauriot. Lisäksi joustava tulostusalusta voi palauttaa nopeasti muotonsa ja palata nopeasti tulostukseen. Pro3-sarja on yhteensopiva myös jäykän tulostusalusta sekä korkean lämpötilan borosilikaattilasisen rakennuslevyn kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEPA ilmansuodatusRaise3D Pro3 3D-tulostin

Päivitetty HEPA-ilmansuodatus poistaa 3D-tulostusprosessin aikana vapautuvat myrkylliset hiukkaset. Pro3-sarja käyttää HEPA-ilmansuodatusta, joka puhdistaa ilman 3D-tulostusprosessin aikana vapautuvista hiukkasista (myös nanohiukkasista). HEPA-ilmansuodatin toimii tehokkaasti luokkahuoneissa, toimistoissa sekä suurissa ja pienissä työtiloissa, ja se toimii äänettömästi, jolloin se toimii hiljaisesti minkä tahansa työtilan taustalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosketusnäytön ja ohjelmiston valvonta

7″ kosketusnäyttö tehokkuuden lisäämiseksi ja tulostusprosessin seuraamiseksi 3D-tulostusohjelmiston avulla. Pro3-sarjan 7″ kosketusnäyttöjen avulla käyttäjät voivat olla suoraan vuorovaikutuksessa tulostimen kanssa. Se tarjoaa myös näytöllä olevaa apua ja visuaalisia mallivalintoja, jotka yksinkertaistavat sekä 3D-tulostimen että 3D-tulostusprosessin käyttöä ja seurantaa. Kuten kaikki Raise3D:n 3D-tulostimet, myös Pro3-sarja on yhteensopiva 3D-viipalointiohjelman ideaMakerin ja pilvipohjaisen 3D-tulostuksen hallinta-alustan RaiseCloudin kanssa. Tämän langattoman yhteyden ansiosta käyttäjät voivat seurata jokaista tulostustyötä myös liikkeellä ollessaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TäysmetallirunkoRaise3D Pro3 3D-tulostin

Täysmetallirunko toimii luotettavana liikejärjestelmänä, joka mahdollistaa tasaisen liikkeen ja tarkan asemoinnin laadukkaampaa tulostusta varten. Laadukas 3D-tulostus tulee laadukkaista 3D-tulostimista. Pro3-sarjan ammattikäyttöön tarkoitetussa kahden ekstruuderin 3D-tulostimessa käytetään täysmetallirunkoa erityisen liikejärjestelmän luomiseksi, jonka ansiosta laite liukuu tasaisesti tulostaessaan. Tämä liikejärjestelmä toimii yhdessä tarkan paikannuksen kanssa, jotta 3D-tulostustyöt olisivat mahdollisimman tarkkoja. Vaihdettavien suuttimien ansiosta Pro3-tulostin voi tulostaa eri yksityiskohtaisuustasoilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Raise3D Pro3 3D-tulostin tekniset tiedot

YLEISET

Tulostustilavuus (L x S x K)

Yhden suuttimen tulostus:
300 × 300 × 300mm /
11.8 × 11.8 × 11.8″
Tuplasuuttimen tulostus:
255 × 300 × 300mm /
10 × 11.8 × 11.8″

Tulostimen koko (L×S×K)

620 × 626 × 760mm / 24.4 × 24.6 × 29.9″

Tulostusteknologia

FFF

Tulostuspääjärjestelmä

Elektronisella nostojärjestelmällä varustettu kaksoispää

Filamentin läpimitta

1.75 mm

XYZ askeleen koko

0.78125, 0.78125, 0.078125 mikronia

Tulostuspään liikenopeus

30–150 mm/s

Tulostusalusta

Joustava teräsalusta Buildtakin kanssa

Maksimi tulostusalustan lämpötila

120°C

Lämpöpedin materiaali

Silikoni

Tulostusalustan tasaus

Verkkotasoitus, tasaisuuden tunnistuksella

Filamentin loppumissensori

Saatavilla

Tuetut materiaalit

PLA/AB/HIPS/PC/TPU/TPE/PETG/ASA/PP/PVA/Nailon/Infusoitu lasikuitu/Infusoitu hiilikuitu/Metallitäytteinen/Puutäytteinen

Kerroksen korkeus

0.01 – 0.25 mm

Suuttimen läpimitta

0.4 mm (vakio), 0.2/ 0.6/ 0.8/ 1.0 mm (saatavilla)

Maksimi suuttimen lämpötila

300°C

Yhteys

Wi-Fi, LAN, USB-portti, Live kamera

Melupäästöt (akustinen)

<55 dB(A) tulostettaessa

Ympäristön käyttölämpötila

15-30°C, 10-90 % RH ei kondensoiva

Säilytyslämpötila

-25 ℃ – +55 ℃, 10-90 % RH ei kondensoiva

Suodatin

HEPA suodatin aktiivihiilellä

EVE Älykäs avustaja

Saatavilla

Nettopaino

52.5 kg

Bruttopaino (vain laatikko)

76.6 kg

Bruttopaino (laatikko ja kuormalava)

84.55 kg

SÄHKÖTEKNIIKKA

Virtalähteen syöttö

100-240 V AC, 50/60 Hz 230 V @3.3 A

Virtalähteen lähtö

24 V DC, 600 W

LAITEOHJELMISTO

Viipalointiohjelma

ideaMaker

Tuetut tiedostotyypit

STL/ OBJ/ 3MF/ OLTP

Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows / macOS/ Linux

Koneen koodityyppi

GCODE

TULOSTINOHJAIN

Käyttöliittymä

7″ Kosketusnäyttö

Yhteys

Wi-Fi, Ethernet

Sähkökatkoksesta palautus

Saatavilla

Näytön resoluutio

1024×600

Liikkeen hallinta

Atmel ARM Cortex-M4 120MHz FPU

Logiikan hallinta

NXP ARM Cortex-A9 Quad 1 GHz

Muisti

1 GB

Sisäinen Flash

8 GB

Käyttöjärjestelmä

Sisäinen Linux

Portit