Verkkokauppa

E3D Hemera lämpökatko

13,00 30,00 

E3D Hemera Lämpökatko. Vaihto-osa 1.75mm titaaniseen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuun Hemera lämpökatkoon.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

E3D Hemera lämpökatko

E3D Hemera lämpökatko

Hemera lämpökatko ruostumattomasta teräksestä

Korvaava 1,75 mm ruostumaton teräs Hemera lämpökatko. Vaikka tämä lämpökatko käyttää M4 -kierretä kylmällä puolella, kuuma puoli on edelleen M6 -kierre, jotta se pysyy yhteensopivana V6, Volcano ja Super Volcano lämpölohkojen kanssa.

E3D Hemera titaaninen lämpökatko

Titaaninen Hemera lämpökatko on täydellinen päivitys korkeammissa lämpötiloissa tulostamiseen, mikä auttaa ylläpitämään terävästi määriteltyä sulamisaluetta korkeammissa lämpötiloissa.

Aidoissa E3D lämpökatkoissa on hienostunut sisäpinta, joka vähentää puserrusvoimaa ja parantaa sisäänvetämisen luotettavuutta. Nämä luokan 5 titaanista valmistetut lämpökatkot ovat poikkeuksellisen vahvoja ja niiden lämmönjohtavuus on alhaisempi kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla lämpökatkoilla, joten voit pitää suuttimenpään kylmän puolen vieläkin kylmempänä.

Näiden lämpökatkojen lisääntynyt lujuus tarkoittaa, että ne ovat myös paljon vähemmän todennäköisesti halkeilevia tai napsahtavia, joko kuumakiristyksen aikana tai satunnaisessa törmäyksessä painettuihin osiin tai tulostusalustaan.

Valmistajan kotisivut