Formfutura ABSpro Flame Retardant – Palonkestävä

Formfutura ABSpro Flame Retardant – Palonkestävä.

ABSpro Flame Retardant on PC-ABS 3D-tulostinfilamentti, joka täyttää UL 94 V-0 -standardin. Sillä 3D-tulostetaan vahvoja ja itsestään sammuvia osia, joilla on erinomainen kerrosten välinen sidos ja korkea mittatarkkuus.

Tägit: , , , ,

20,00 155,00 

Tyhjennä

Kuvaus

Formfutura ABSpro Flame Retardant - Palonkestävä

Formfutura ABSpro Flame Retardant – Palonkestävä

Formfutura ABSpro Flame Retardant – Palonkestävä ABS-filamentti on ammattimainen, halogeenivapaa, itsestään sammuva filamentti, joka on suunniteltu täyttämään UL 94 V-0 -vastaavuusstandardit, mikä tarkoittaa, että filamentin tai sillä 3D-tulostetun kappaleen palaminen sammuu jo 10 sekunnin kuluessa.
Formfutura ABSpro Flame Retardant – Palonkestävä – yhdisteeseen käytetty yhdiste sisältää suuren prosenttiosuuden polykarbonaatista, ABS:stä ja halogeenittomista palonestoaineiden modifioijista. Vaikka yhdiste sisältää suuren prosenttiosuuden polykarbonaattia, palonestoaineen modifioijat sallivat filamentin tulostamisen suhteellisen alhaisissa lämpötiloissa.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

  • Itsensä sammuttava palo-ominaisuus
    • Suunniteltu täyttämään UL 94 V-0 -standardit *
  • Erinomainen ulottuvuusvakaus
  • Loistava välikerroksien tarttuminen
  • Halogeeni vapaa

*) ABSpro Flame Retardant filamentti on suunniteltu täyttämään UL 94 V-0 -palavuussäädökset. ABSpro Flame Retardant -materiaali/filamentti täyttää siis UL 94 V-0 -standardit sisäisen testimenettelyn perusteella, joka löytyy tämän sivun dokumentaatio-välilehdeltä. Underwriters Laboratories ei ole itse sertifioinut filamenttia, joten sillä ei ole UL-numeroa. Testausmenettelyt on suoritettu talon sisällä.

Yleiset tulostusohjeet*

Suuttimen koko: ≥ 0.15mm Kerroksen korkeus: ≥ 0.1mm Virtausnopeus: ± 100%
Tulostuslämpötila: ± 240 – 260° C * Tulostusnopeus: Keskitaso Takaisinveto: Kyllä ± 5mm
Lämpöpeti: ± 110 – 120° C * Tuulettimen nopeus: 0-25% Kokemustaso: Ekspertti

*Edellä esitetyt asetukset ovat ohjeita optimaalisten tulostusasetusten löytämiseksi. Nämä asetukset toimivat useimmille tulostimille, mutta voit kokeilla muitakin asetuksia, jos olet sitä mieltä, että se sopii tulostimelle. Tulostimien, suuttimien ja tulostimien asetuksien eroja on paljon, joten on erittäin vaikeaa antaa kokonaisvaltaisia ohjeita asetuksille.

*) Lisääntyneen polykarbonaatin suhteellisen suuren prosenttiosuuden takia ABS prolla on taipumus vääntyä ja siksi suositellaan käytettäväksi lämpötila säädettyä tulostuskammiota ja valmistelemaan lämpöalustasi DimaFix – kiinnittimellä, kun 3D-tulostetaan suuria kappaleita.

Valmistajan sivut

Formfutura 175 ABS pro Flame Retardant Black