Polymaker PolyPlus PLA Grey

Polymaker PolyPlus PLA Grey 1.75mm – 750g

Tägit: , , , , , ,

35,81  28,88  (alv.0%)

Saatavuus:

1 varastossa

Kuvaus

Polymaker PolyPlus PLA Grey

Polymaker PolyPlus PLA Grey

Polymaker PolyPlus PLA Grey on premium-PLA, joka on suunniteltu kaikille työpöydän FDM/FFF 3D -tulostimille. Se on valmistettu patentoidulla Jam-Free™ -tekniikalla, joka takaa johdonmukaisen pursotuksen suuttimesta tulostuksen aikana ja estää tukosten muodostumista suuttimessa.

Yleiset tulostusasetukset PolyPlus™ PLA:lle:

 • Suositeltu 3D-tulostuslämpötila:
  • 195 – 230° C (halkaisija 1,75 mm)
 • Suositeltu 3D-tulostusnopeus:
  • 40 – 90 mm / s
 • Suositeltu tulostusalustan lämpötila:
  • Tulostusalustaa ei tarvitse lämmittää
 • Tulostusalusta
  • Kaikki tuotteemme toimivat hyvin yleisten tulostusalustan liimapintojen kanssa kuten sininen teippi, Kaptonteipin, lasin jne. Liima-arkkeja löydät >tämän linkin< takaa.

PolyPlus ™ PLA ominaisuudet:

Jam Free™: Patentoitu Jam-Free™-tekniikka parantaa merkittävästi PLA-filamenttien lämmönkestävyyttä yhdistämällä viimeisintä kehitystä olevaa biopolymeerikoostumusta kehittyneisiin polymeerintekniikoihin. Tämän seurauksena PolyPlus ™ PLA -filamenteilla pehmenemislämpötila on yli 140° C, yli 80 astetta enemmän kuin kaikilla muilla tällä hetkellä markkinoilla olevilla PLA-filamenteilla. Niinpä tulostuksen aikana filamentti ei koskaan pehmene ”kylmässä päässä” ja sulaa nopeasti tullessaan lämmitysvyöhykkeelle. Tämä johtaa äärimmäisen tasaiseen tulostukseen ja ei tuki suutinta!

Värikäs: Piristä tulostuksiesi ulkonäköä, ja valitse suosikkisi seitsemästä kauniista ja eläväisestä väristä tai tulosta kiiltäviä kappaleita läpinäkyvillä väreillämme. Valittavana on 11 eri väriä ja läpinäkyvää filamenttia, joista voit valita juuri sen oikean omiin tarpeisiisi.

Korkea laatu: PolyPlus™ PLA, kuten kaikki muutkin tuotteet, valmistetaan huippuluokan polymeerinkäsittelytekniikoiden ja -laitteiden avulla. Se sisältää kaikkein tiukimmat tiedot kaikista PLA-filamenteista markkinoilla. Kahdeksan vaiheen laadunvalvontaprosessimme tavoitteena ei ole pelkästään noudattaa teollisia standardeja, vaan pyrimme myös laadukkaan 3D-tulostamisen markkinajohtajaksi. Kaikki sen varmistamiseksi, että vain korkealaatuiset tuotteet tulevat kotiovellesi.

Turvallinen ja puhdas: PolyPlus™ PLA tuotetaan yksinomaan NatureWorksin Ingeo™ PLA -hartsilla. PolyPlus™ PLA ei tuota haitallisia hajuja luoden turvallisen ja puhtaan tulostuskokemuksen. Käyttämämme PLA ei ole vain elintarvikekontaktin sertifioitu, vaan se on myös täysin biohajoava ja sillä on yksi alan ympäristöystävällisimmistä valmistusprosesseista, mikä minimoi vaikutukset ympäristöömme.

PolyPlus PLA Grey

Valmistajan sivut

Lisätiedot

Paino 0.75 kg