Verkkokauppa

Formfutura EasyFil ABS pimeässähohtava

13,00 35,00 

Formfutura EasyFil ABS pimeässähohtava.

EasyFil ABS – pimeässähohtava tarjoaa kaikki EasyFil ABS -materiaalin ominaisuudet, mutta sillä on vertaansa vailla oleva kirkkaanvihreä, pimeässä hohtava väriefekti.

Filamentin läpimitta 1.75mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Formfutura EasyFil ABS pimeässähohtava

Formfutura EasyFil ABS pimeässähohtava

Formfutura EasyFil ABS pimeässähohtava on helppokäyttöinen ja huippuluokan akryylinitriilibutadieenistyreeninen 3D-filamentti.
EasyFil ABS tulostuu hieman korkeammilla tulostuslämpötiloilla kuin tavallinen ABS, mutta sen erinomainen prosessin vakaus ja fyysiset ominaisuudet tekevät EasyFil ABS:stä paljon kestävämpiä ja tulostettavia ABS-tyyppisiä filamenttejä verrattuna keskimääräisiin ABS-filamentteihin.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

  • Erinomainen prosessin vakaus ja rajallinen taipuminen
  • Merkittävästi suurempi iskunkestävyys kuin keskiverto ABS-filamentilla
  • Erittäin vahva ja kestävä
  • Kevyt
  • Vicatin pehmenemislämpötila ± 103 ° C

Yleiset tulostusohjeet. *

Suuttimen koko: ≥ 0.15mm Kerroksen korkeus: ≥ 0.1mm Virtausnopeus: ± 104%
Tulostuslämpötila: ± 220 – 270° C Tulostusnopeus: Keskitaso Takaisinveto: Kyllä ± 5mm
Lämpöpeti: ± 90 – 110° C Tuulettimen nopeus: 0-25% Kokemustaso: Keskitaso

*Edellä esitetyt asetukset ovat ohjeita optimaalisten tulostusasetusten löytämiseksi. Nämä asetukset toimivat useimmille tulostimille, mutta voit kokeilla muitakin asetuksia, jos olet sitä mieltä, että se sopii tulostimelle. Tulostimien, suuttimien ja tulostimien asetuksien eroja on paljon, joten on erittäin vaikeaa antaa kokonaisvaltaisia ohjeita asetuksille.

Huomioitavaa

Huomaa, että Pimeässä hohtava filamentit sisältävät suhteellisen suuren pitoisuuden äärimmäisen kovia fosforipartikkeleita, jotka ovat hankaavia. Yleensä nämä fosforipartikkelit nopeuttavat messinkisuuttimien kulumista paljon nopeammin kuin täyttämättömät filamentit. Suosittelemme käyttämään suuttimia, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai muusta karkaistusta seoksesta.

Valmistajan sivut