Verkkokauppa

Formfutura ABSpro – PC ABS

18,00 35,00 

Formfutura ABSpro – PC ABS

Filamentin läpimitta 1.75mm

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Formfutura ABSpro

Formfutura ABSpro – PC ABS

Formfutura ABSpro – PC ABS on ammattimainen luja ABS-akryylinitriilibutadieenistyreeni pohjainen 3D-tulostus filamentti, joka on vahvistettu styreeni maleiinihappoanhydridi (SMA) ja polykarbonaatti (PC) seoksella, mikä tuottaa uskomattoman vahvan ja iskunkestävän filamentin. ABSpro on erittäin vahva, erittäin kiiltävä ja sopii erinomaisesti mekaanisten osien tulostamiseen erittäin tarkalla ja yksityiskohtaisella jäljellä.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

  • Erittäin vahva ja iskunkestävä
  • Erittäin tarkka tulostusjälki
  • Kiiltävä
  • Hyvä kemikaalien kestävyys

Yleiset tulostusohjeet*

Suuttimen koko: ≥ 0.15mm Kerroksen korkeus: ≥ 0.1mm Virtausnopeus: ± 106%
Tulostuslämpötila: ± 245 – 275° C * Tulostusnopeus: Keskitaso Takaisinveto: Kyllä ± 5mm
Lämpöpeti: ± 110 – 120° C * Tuulettimen nopeus: 0-25% Kokemustaso: Ekspertti

*Edellä esitetyt asetukset ovat ohjeita optimaalisten tulostusasetusten löytämiseksi. Nämä asetukset toimivat useimmille tulostimille, mutta voit kokeilla muitakin asetuksia, jos olet sitä mieltä, että se sopii tulostimelle. Tulostimien, suuttimien ja tulostimien asetuksien eroja on paljon, joten on erittäin vaikeaa antaa kokonaisvaltaisia ohjeita asetuksille.

*) Lisääntyneen polykarbonaatin suhteellisen suuren prosenttiosuuden takia ABS prolla on taipumus vääntyä ja siksi suositellaan käytettäväksi lämpötila säädettyä tulostuskammiota ja valmistelemaan lämpöalustasi DimaFix – liimalla, kun 3D-tulostetaan suuria kappaleita.

Valmistajan sivut