3DConnexion CadMouse Wireless hiiri

3DConnexion CadMouse Wireless hiiri

Tägit: , , , ,

125,00  100,81  (alv.0%)

Kuvaus

3DConnexion CadMouse Wireless hiiri

3DConnexion CadMouse Wireless hiiri

 

3DConnexion CadMouse Wireless hiiri ei ole vain toinen hiiri

Se on työkalu ammattilaisille, joka on kehitetty suorituskyvyn, tarkkuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta CAD-suunnitteluun. Kompakti, ergonominen muotoilu tarjoaa kätevän keskimmäisen hiiren napin ja älykkään vierityspyörän. Se tarjoaa vaivatonta tarkkuutta optimaalisen 7,200 dpi: n optisen anturin ja jatkuvan kosketusnäytön ansiosta hiiren liikkumiselle. Voit työskennellä jopa 2 kuukauden ajan lataamatta ja liittää helposti Universal Vastaanotin, Bluetooth tai USB-kaapeli.

Kompakti ergonominen muotoilu

Nykyaikaiset konetekniikka- ja mobiililaitteiden käsitteet vaativat tehokkaita, mutta kannettavia laitteita. Uuden CadMouse Wirelessin avulla saat CAD-ominaisuuksia, kuten keskitetyn hiiren painikkeen ja älykkään vierityspyörän pienessä, langattomassa hiiressä.

 

Suunnittelun tarkkuus pitkäkestoiseen työskentelyyn

Erittäin tarkka, energiansäästöinen optinen anturi varmistaa, että hiiren osoitin on suunniteltu tavoitteesi mukaan. Kun tarkkuus on 7.200 DPI, sinulla on korkeat suorituskykyominaisuudet työskennellessäsi jopa 2 kk:n ajan ilman latausta.

 

Ylivertainen, kolminkertainen yhteys

Vain CadMouse Wireless -ominaisuudella voit valita kolmenlaisia yhteyksiä ja vaihtaa niiden välillä helposti: työskentele langattomasti Universal-vastaanottimen, Bluetoothin tai USB:n kautta lataamalla Li-Ion-akkua.

 

Ammattimainen zoomaus ja vieritysnäkymät CAD:ssä

Älykäs hiirenpyörä
Smart Scroll tunnistaa minkälaista sovellusta käytät ja tarjoaa automaattisesti oikeanlaisen selauksen: täsmällinen klikkaus napsauttamalla zoomaus CAD-sovelluksiin ja nopeuden rullaaminen inertiefekteillä selaimille ja dokumenteille.

Pikakohdistus
Zoomaa ja poista geometriaasi nopeasti yhdellä hiiren napin painalluksella. Hienosäädä zoomaustaso pitämällä painiketta painettuna.

 

Helppo pääsy sovelluskäskyihin

Painikkeen avulla voit avata sovelluksen tai ympäristöön liittyvän säteittäisen valikon, joka tarjoaa nopean pääsyn suosikki sovelluskomentoihin. Ne komennot, jotka aktivoidaan hiirellä tai napsauttamalla.

 

Vaivaton tarkkuus

CadMouse Wireless hiiressä on optimaalisesti muotoillut PTFE-jalat tarjoten optimaalisen tasapainon staattisen ja kineettisen kitkan välillä, joka johtaa vakio-olosuhteisiin. Muoto auttaa myös kosteuttamaan tärinää. Yhdistettynä CadMouse-padsiin saat täyden hyödyn irti laitteestasi.

 

Mukana räätälöity kantolaukku

Mobiililaitteessa usein vaihdat sijaintia ja tarvitset suojaa mobiililaitteellesi. Joten me sisällytimme kompaktin ja kevyen kantolaukun, jolla on kestävä pinta.

Yksi ajuri, monta laitetta

3DxWare 10 on yksittäinen ohjaimen perusta kaikille 3Dconnexion-laitteille. Sen yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä helpottaa kaikkien 3Dconnexion-tuotteiden yksilöllisyyttä huipputehokkuuden kannalta.

3DConnexion omat sivut