3DConnexion SpaceMouse Compact

3DConnexion SpaceMouse Compact 3D-hiiri

Tägit: , , ,

160,00  129,03  (alv.0%)

Kuvaus

3DConnexion SpaceMouse Compact

3DConnexion SpaceMouse Compact

 

3DConnexion SpaceMouse Compact on kehitetty tarjoamaan intuitiivinen, vaivaton ja tarkka 3D-navigointi CAD-sovelluksiin, joita ei voi kokeilla käyttämällä tavallista hiirtä ja näppäimistöä. Se on ihanteellinen työkalu nykyaikaisille insinööreille, arkkitehdeille ja suunnittelijoille, jotka tarkastelevat 3D-malleja ja tutkivat 3D-tiloja.

3Dconnexionin patentoitu 6-asteisen vapauden (6DoF) -anturi on suunniteltu erityisesti digitaalisen sisällön tai kameran aseman hallintaan alan johtavissa CAD-sovelluksissa. Voit yksinkertaisesti työntää, vetää, kääntää tai kallistaa 3Dconnexion-ohjainta intuitiivisesti panoroimaan, zoomaamaan ja kääntämään 3D-piirustuksen. Toinen käsi on nyt vapaa käyttää samanaikaisesti normaalia hiirtäsi mallin valitsemiseen, luomiseen tai muokkaamiseen.

Symbolinen, puhdas muotoilu SpaceMouse Compact on tarpeeksi pieni, jotta se sopii jokaiselle työpöydälle, kun taas harjattu teräspohja varmistaa laitteen vakauden tarkan 3D-navigoinnin avulla.

Helppo käyttää

Jokainen SpaceMouse Compactin kahdesta painikkeesta avaa oman 3Dconnexion radial -valikon. Ne tarjoavat suoran pääsyn jopa 8 suosikkisovellukseesi. 3DxWare 10 -ohjelmistomme avulla voit helposti luoda omat säteittäiset valikot sekunneissa tai valita hyödyllisistä asetuksista.

 

Yksi ajuri, monta laitetta

3DxWare 10 on yksittäinen ohjaimen perusta kaikille 3Dconnexion-laitteille. Sen yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä helpottaa kaikkien 3Dconnexion-tuotteiden yksilöllisyyttä huipputehokkuuden kannalta.

Tekniset tiedot

3Dconnexion® six-degrees-of-freedom (6Dof) sensor

2 programmable buttons

Dimensions & Weight

77mm x 77mm x 54mm (3.03 inches x 3.03 inches x 2.13 inches) (LxWxH) 480 g (16.93 oz)

Package Contents

3Dconnexion SpaceMouse Compact

Warranty

2 years

Supported Operating Systems

Microsoft® Windows, macOS

Certifications & Registrations

CE, FCC (Class B), BSMI, KCC, WEEE, WHQL

3DConnexion omat sivut