3DConnexion SpaceMouse Wireless Kit 2

3DConnexion SpaceMouse Wireless Kit 3D-hiiri 2

Tägit: , , ,

295,00  237,90  (alv.0%)

Kuvaus

 

3DConnexion SpaceMouse Wireless Kit 2

3DConnexion SpaceMouse Wireless Kit 2

Kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen, mobiili-insinöörityöhön

Et aina työskentele samassa paikassa ja laitteesi on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi liikkuvana insinöörinä. SpaceMouse Wireless Kit -sovelluksella voimme täyttää nämä vaatimukset ja tarjota sinulle kestäviä, langattomia laitteita CAD-tekniikan kaksikantaiseen käyttöön. Tämä tekee suunnittelusta tehokkaamman ja miellyttävämmän.

SpaceMouse Wireless edistynyt 3D-navigointi missä tahansa

Puhdas, toimiva muotoilu tarjoaa mahdollisuuden navigoida intuitiivisesti 3D-sovelluksissa. Patentoidun Six-Degrees of Freedom (6DoF) -anturin avulla voit selata digitaalisia malleja. Voit käyttää enintään kahdeksaa suosikkisovellusta ja ympäristökohtaisia komentoja, joissa säteittäiset valikkotoiminnot toimivat kahdella kätevästi asetetulla painikkeella.

 

CadMouse Wireless CAD-ammattilaisen langaton hiiri

Jos työskentelet useita tunteja päivässä CAD-sovelluksissa, sinulla on oltava oikea työkalu työnkulun tukemiseen. CadMouse Wireless -hiiren avulla saat hiiren, joka on kehitetty ammattilaisten tarpeiden mukaan. CAD-ominaisuuksia, kuten omistettu keskimmäinen hiiren painike, kompakti muotoilu ja vertaansa vailla olevat yhteydet mobiililaitteellesi.

CadMouse Pad Compact – täydellinen tasapaino tarkuuteen ja mukavuuteen

Kehittynyt 3Dconnexion CadMouse -tuoteperheeseen, 3Dconnexion CadMouse Pad Compact tukee entistä tasalaatuisempaa ja tarkempaa liikkuvuutta korkealaatuisen mikrotason kuvioinnin ansiosta. Pienen koon ansiosta voit ottaa sen mukanasi riippumatta siitä, missä työskentelet.

 

Yleisvastaanotin (one for all)

USB-muistipaikoilla, jotka ovat harvinaisia nykyaikaisissa kannettavissa tietokoneissa, käytettävien laitteiden määrä kasvaa. Uuden 3Dconnexion-yleisvastaanottimen avulla voit liittää jopa viisi langatonta 3Dconnexion-tuotetta vain yhdellä pienellä USB-vastaanottimella.

Yksi ajuri, monta laitetta

3DxWare 10 on yksittäinen ohjaimen perusta kaikille 3Dconnexion-laitteille. Sen yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä helpottaa kaikkien 3Dconnexion-tuotteiden yksilöllisyyttä huipputehokkuuden kannalta.

3DConnexion omat sivut