Blog

Raise3D Pro3 hyperspeed ja E2CF juttua

Raise3D Pro3 hyperspeed ja E2CF juttua

 

 

 

 

 

 

 

 

Raise3D Pro3 hyperspeed ja E2CF juttua

Raise3D Pro3 hyperspeed ja E2CF juttua ,kun siihen on aihetta.

 

Raise3D E2CF

Raise3D E2CF esiteltiin Formnext:ssa Frankfurtissa 2021. Verstaalle tämä uutuus saatiin tammi-helmikuun taitteessa 2022. Raise3D on speksannut E2CF 3D-tulostimen komposiittimateriaaleille, kuten hiilikuituvahvisteiselle nailonille yms. Ennen E2CF mallia, verstaalla oli käytössä E2. Alkuun ihmetys E2CF:n kanssa oli, että materiaalit oli lukittu ja pystyi käyttämään vain Raisen omia nailon materiaaleja. Mutta alkuun se ei haitannut tahtia, sillä homma sujui ja tulosteet oli ensiluokkaisia.

Nyt vihdoin Raise3D on vapauttanut E2CF:n materiaalit. Kun ajaa uusimman softapäivityksen tulostimeen, niin enää ei ole materiaali lukkoja. Pidän tätä merkittävänä uudistuksena ko. tulostimelle. Heti päivityksen jälkeen ajettiinkin tulostimella BASF PET GF filamentilla.

Lataa uusin softapäivitys täältä

 

Raise3D HyperSpeed

HyperSpeed päivitystä hypetettiin vuosi sitten Formnext:ssa Raisen osastolla ja muutenkin. Nyt kuitenkin hyperspeed on paremminkin arkipäiväistynyt. Me annettiin hypen laantua täällä verstaalla ja asennettiin omaan Raise3D Pro 3 3D-tulostimeen Hyper Speed päivitys vasta kesällä. Heti päivityksen jälkeen tuli ajatus, että olisihan tuo kannattanut asentaa jo aiemmin. Hyper Speed päivitys, ei pelkästään nopeuta tulostusta hyper speed filamenteilla, vaan ihan normi filamenteillakin tulostukseen saa nopeutta. Lisäksi Raise3D on tiputtanut päivityssetin hintaa puolella.

Hyper Speed alkaa olemaan päivän sana yhdellä jos toisellakin tulostin valmistajalla. Lisäksi materiaalivalmistajat tuovat markkinoille hyper speed filamentteja. Raiseltakin saa hyper speed PLA filamenttia jo muitakin värejä, kuin valkoista. Raisen lisäksi hyperspeed filamenttia saa jo mm. Polymakerilta ja Crealitylta. Lisäksi ruotsalainen Addnorth on tuomassa hyperspeed filamenttia tarjolle. Nopeudet tulostimissa ja tulostuksessa lisääntyy ja tulostusajat lyhenee muillakin, kuin Raisella.

Raise3D Pro 3 3D-tulostin on ollut verstaalla tammi-helmikuun taitteesta 2022. Pro3 on selvästi meidän käytetyin tulostin ja sillä on ajettu jos vaikka mitä materiaaleja.

Sekä Raise3D Pro 3:lla, että Raise3D E2CF:lla voidaan tulostaa kohtuu kokoinen sample. Ole rohkeasti yhteydessä tai tule poikkeamaan.

 

Raise3D hyper speed PLA filamentti

Polymaker Polysonic High Speed PLA

Raise3D 3D-tulostimet verkkokaupassa

 

Raise3D sivut

 

You might be interested in …