Blog

Raise3D uusi mallisto

Raise3D uusi mallisto.

Raise3D uusi mallisto Pro3 sarjan älykkäämmän, viimeisimmän tulostimen joka vastaa pienerätuotannon tarpeisiin. Raise3D esittelee myös uuden E2CF Professional pöytä tulostimen hiilikuituosien tuotannon mahdollistamiseksi. Ennakko tilaukset täältä ,toimitukset Pro3 ja E2CF malleille alkavat tammikuussa 2022.

Pro3 mallit.

Raise3D julkisti vuoden lopussa Pro3 sarjan joka on oman luokkansa kehittynein 3D-tulostin, jossa on parannuksia joka korjaa tarpeet nopeaan pienerä tuotantoon tai varaosien, työkalujen ja muiden vastaavien tuotteiden pienerätuotannon.

Pro3-sarja sisältää kaksi tupla suutin sisältävää 3D tulostinta: Pro3, jonka maximitulostuksen koko on 300x300x300mm ja Pro3 Plus, jonka maximitulostuksen koko on 300x300x605mm. Palkittuun Pro2 sarjaan rakennetun Pro3-sarjan parannettu kestävyys, parempi laitteiden yleinen kestävyys ja teollisen tason toistettavuus tekeveät siittä luokkansa pranhaan valinnan kaikille asiakkaille, jotka käyttävät 3D-tulostusta nopeaan tai pienerätuotantoon.

E2CF.

Raise3D paljastaa nyt kaikki yksityiskohdat uudesta 3D tulostimesta E2CF. Palkittuun E2 3D tulostimeen perustuva E2CF on suunniteltu tulostamaan kuituvahvisteisilla materiaaleilla ja se on optimoitu hiilikuidulle. E2CF täyttää useiden teollisuusalojen tarpeet, mukaan lukien auto, ilmailu ja terveydenhuolto joiden on valmistettava osia joilla on korkea lujuus-painosuhde ja joilla on jatkuvasta korkea suoritus kyky pitkä aikaisissa toiminnoissa.

Raise3D uusi mallisto

Lisää ensin Pro3-sarjasta.

Materiaalien yhteensopivuuden osalta Pro3-sarja on tulostin, jolla on sarjansa laajin potentiaali ja joka pystyy tulostamaan mitä tahansa filamentteja, jotka pursottuvat jopa 300℃, mukaan lukien PLA, ABS, HIPS, PC, TPU, TPE, NYLON, PETG, ASA Mm. Asiakkaat voivat odottaa korkealaatuisia tuloksia kun käyttävät Raise3D filamentteja sekä Open Filament-ohjelman mukaisesti hyväksyttyjä kolmannen osapuolen filamentteja.

Pro3-sarjan tulostimet ovat helppo intergroida tuotantoympäristöön, koska ne muodostavat yhteyden Raise3D:n tulostusohjelmistojen ekosysteemiin, joka sisältää viipalointiohjelmiston ideaMaker Library ja tulostuksenhallintaohjelmiston RaisedCloud.

Vaihdettavat suuttimet.

Pro3-sarja on varustettu itsenäisellä modulaarisella suulakepursottimella jossa on kaksisuulakepursotin rakenne. Tämän ansiosta Pro3-sarja voi tulostaa käyttämällä erilaisia filamentteja samalla kun se vähentää tukkeutumista ja mahdollistaa komponenttien helpon purkamisen ja vaihtamisen mikä vähentää koneen seisokkeja. Uusi vaihdettava hotend-järjestelmä on ihanteellinen käyttäjille, jotka joutuvat usein vaihtamaan karkeista materiaaleista ei karkeisiin materiaaleihin, jotka vaativat erilaisia suuttimia, tai käyttäjille jotka haluavat tulostaa suuremmilla nopeuksilla ja vaativat eri kokoisia suuttimia. Ne on suuniteltu napsautus-ja lukitusmekanismilla, joka ei vaadi työkaluja, ja jokainen suutin tunnistetaan yksilöllisesti suuttimen käyttöajan seuraamiseksi ja tallentamiseksi.

Pedin automaattinen kalibrointi.

Vaikka  Pro2-sarjan tulostin on kalibroitu tehtaalla niin se vaatii vähän tai ei lainkaan kalibrointia käyttöön otossa. Pro3-sarja ottaa kuitenkin askeleen edelle käytettävyydessä ja se sisältää automaattisen pedin tasauksen. Uusi automaattinen pedin tasausominaisuus on tärkeä työkalu niille, jotka käyttävät tulostimia tuotanto tarkoituksiin ja jotka haluavat toteuttaa ennaltaehkäisevän huolto-ohjelman, jolla valmistetaan tulostettujen osien tasainen laatu. Automaattinen pedin kalibrointi minimoi kalibrointiin käytettävän ajan ja lisää tuottavuutta.

Ilmavirran hallinta.

Raise3D uusi mallisto Pro3-sarjan ilmavirtauksen hallintalaite sijaitsee tulostimen takana, mikä parantaa lämmön haihtumista ja ilmankiertoa ja luo vakaan ympäristön tulostuskammion sisällä. HEPA-ilmasuodattimella varustettu Air Flow Manager voi myös suodattaa ja puhdistaa ilman kammion sisällä. Niin kauan kun se toimii suositetulla lämpötila-alueella, ilmavirran hallinta varmistaa lämpötilan vakauden kammion sisällä, mikä parantaa korkealaatuisten tulosteiden toistettavuutta ulkoisista olosuhteista riippumatta.

EVE Älykäs assistantti.

Pro3-sarjassa on sisäänrakennettu älykäs avustusjärjestelmä, joka tunnetaan nimellä EVE. Avustaja voi opastaa käyttäjiä löytämään ja ratkaisemaan tarkasti ongelmat, jotka saattavat vaikuttaa lopulliseen tulostustyöhön. Siinä on myös toiminto joka analysoi tulostimen käyttöä ja lähettää käyttäjälle muistutuksia ajoitetuista toimenpiteistä varmistaakseen että tulostimen huolto suoritetaan ajallaan. Raise3D on ensimmäinen alansa yritys joka ottaa käyttöön tälläisen ominaisuuden ja tuo ammattimaisten 3D tulostimien kestävyyden uudelle tasolle.

Muut ominaisuudet.

  • Joustava peti joka mahdollistaa tulostettujen osien helpon poistamisen.
  • Z-akselin tangon jäykkyyttä kasvatettu 75% vakaamman suorituskyvyn takaamiseksi.
  • Automaattinen tunnistus, kun luuku avataan tulostus keskeytyy välittömästi ja se jatkuu luukun sulkemisen jälkeen.
  • Toisen sukupolven virransyöttö ja palautus, joka säästää tulostusksentilan sähkökatkon sattuessa ja jatkaa tulostusta samasta kohdasta virran palautumisen jälkeen.
  • HD-kamera parannetulla kuvanlaadulla ja valoitusherkkyydellä.

 

 

Raise3D uusi mallisto

Ja sitten E2CF Raise3D uusi mallisto

Sen lisäksi, että sillä on alan kattavin ekosysteemi mukaan lukien ideaMaker-viipalointiohjelmisto ja RaiseCloud-tulostuksen hallinta-alusta, sekä E2:n arvostetuimmat ominaisuudet kuten, IDEX- tekniikka, joustava rakennelevy, tulostuksen jatkotoiminnot, oven anturit ja virransäästötila.

E2CF sisältää:

  • Kaksivaihteinen suutinjärjestelmä, jossa on kaksinkertainen syöttövoima verrattuna E2:een ja rakennettu kovetetuista komponenteista, jotka on optimoitu erityisesti kuituvahvisteisilla filamenteilla tulostaessa syntyvään suurempaan kulumiseen.
  • Erittäin kestävä suutin ja syöttöjärjestelmä. Suuttimet on parannettu toiminnallisesti ja mekaanisesti pitkäaikaiseen käyttöön, mikä mahdollistaa yli 1000 tunnin tulostuksen Raise3D Industrial PA12CF filamentilla.
  • Erilliset kuivalaatikot: vakaan tulostusprosessin varmistamiseksi. E2CF on varustettu kahdella erillisellä suljetulla kuivalaatikolla, jotka Raise3D on kehittänyt käsittelemään nylon ja kuituvahvisteisten filamenttien korkeaa vedenimukykyä. Nämä kuivalaatikot on kiinitetty tulostimeen, jolloin materiaalit voidaan pitään mahdollisimman kuivina tulostamisen aikana.
  • Uusi avustettu automaattinen pedin kalibrointi kuituvahvisteisille filamenteille: varustettu erittäin tarkalla optisella anturilla, joka parantaa suuttimen korkeuden kalibroinnin tarkkuutta , parantaa ensimmäisen kerroksen tarttuvuutta ja tulostusta.

Valmistjan sivut

 

 

You might be interested in …