Felix 3D-tulostusta

element02

Felix 3D-tulostusta

Felix Pro 1 3D-tulostimen toimitusaika on tippunut neljästä viikosta kahteen viikkoon ja tulee tippumaan viikkoon. Felix Pro 1 3D-tulostinta voi nyt käyttää myös Kisslicer ja Simplidy3D ohjelmistoilla.

 

Suojakotelo

coverunit04

Lisää käyttöturvallisuutta suojakotelolla, saatavissa Felix Pro 1 3D-tulostimelle. Tutustu verkkokaupassa

Elementti

Elementti

Elementti on tehokas USB laite, joka yhdistää Felix 3D-tulostimet suoraan Formide online systeemiin. Plug&Play päivitys, joka kokonaan uuden ulottuvuuden 3D-tulostuskokemukseen. Useiden projektien tulostus useilla 3D-tulostimilla on tuottavaa.

 

Helppokäyttöinen

  • laita virrat päälle
  • kirjaudu tilille
  • asteta 3D-tulostimet, materiaalit, profiilit ja työt

Elementin avulla pystyt kontrolloimaan enintään kahdeksaa eri 3D-tulostinta USB-hubiin kytkettynä (usb-hubi ei kuulu toimitukseen).

Kirjaudu millä tahansa laitteella Formideen, millä pääsee nettiin ja kontrolloi tulostimia. Tiputa G-koodi suoraan tulostimeen paikallisesti tai pilvestä.

Tutustu verkkokaupassa

Magigoo

magigoo01

Levitä Magigoota tulostuspedille. Auttaa tulosteiden pysymistä pedissä kiinni. Erityisesti jos on ollut ongelmia ensimmäisen kerroksen tarttumisessa, niin Magigoo auttaa. Suunniteltu erityisesti PLA:lle ja ABS:lle. Tuloste irtoaa pedistä helposti, kun peti on jäähtynyt tulostuksen jälkeen.

Tutustu verkkokaupassa