Blog

Felix 3D-tulostusta

element02

Felix 3D-tulostusta

Felix Pro 1 3D-tulostimen toimitusaika on tippunut neljästä viikosta kahteen viikkoon ja tulee tippumaan viikkoon. Felix Pro 1 3D-tulostinta voi nyt käyttää myös Kisslicer ja Simplidy3D ohjelmistoilla.

 

Suojakotelo

coverunit04

Lisää käyttöturvallisuutta suojakotelolla, saatavissa Felix Pro 1 3D-tulostimelle.

Elementti

Elementti

Elementti on tehokas USB laite, joka yhdistää Felix 3D-tulostimet suoraan Formide online systeemiin. Plug&Play päivitys, joka kokonaan uuden ulottuvuuden 3D-tulostuskokemukseen. Useiden projektien tulostus useilla 3D-tulostimilla on tuottavaa.

 

Helppokäyttöinen

  • laita virrat päälle
  • kirjaudu tilille
  • asteta 3D-tulostimet, materiaalit, profiilit ja työt

Elementin avulla pystyt kontrolloimaan enintään kahdeksaa eri 3D-tulostinta USB-hubiin kytkettynä (usb-hubi ei kuulu toimitukseen).

Kirjaudu millä tahansa laitteella Formideen, millä pääsee nettiin ja kontrolloi tulostimia. Tiputa G-koodi suoraan tulostimeen paikallisesti tai pilvestä.

Magigoo

magigoo01

Levitä Magigoota tulostuspedille. Auttaa tulosteiden pysymistä pedissä kiinni. Erityisesti jos on ollut ongelmia ensimmäisen kerroksen tarttumisessa, niin Magigoo auttaa. Suunniteltu erityisesti PLA:lle ja ABS:lle. Tuloste irtoaa pedistä helposti, kun peti on jäähtynyt tulostuksen jälkeen.

Tutustu verkkokaupassa

 

You might be interested in …