Verkkokauppa

Raise3D Hyper Speed päivityssetti Pro3-sarjalle

1 240,00  1 000,00  (alv.0%)

Raise3D Hyper Speed päivityssetti Pro3-sarjalle

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 28544 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Raise3D Hyper Speed päivityssetti Pro3-sarjalle

Raise3D Hyper Speed päivityssetti Pro3-sarjalle

Hyper Speed päivityssetti on Raise3D:n Hyper FFF teknologian ensimmäinen tuote. Päivityksen avulla Pro3-sarjan 3D-tulostimen tulostusnopeus kasvaa keskimäärin 50-80 mm/s:sta 200-350 mm/s:iin ja kiihtyvyys 1000 mm/s2:sta 10 000 mm/s2:iin ilman, että tarkkuus tai tulosteen laatu heikkenee.

Hyper Speed päivityksellä varustettu tulostin voi tuottaa 600-1 000 grammaa filamenttia 24 tunnissa, mikä tarkoittaa, että kaikki alle 400 grammaa painavat osat valmistuvat 12 tunnissa.

Hyper FFF tekniikka

Pakkaus sisältää:

 • Päivityskirje
 • Ohjelmistopäivitykset
 • Kaksi Hyper Speed 0,4 mm suuttimenpäätä (vain Pro3-sarja).
 • Hyper Speed -automaattikalibraattori (vain Pro3-sarja)
 • Yksi kela Hyper Speed valkoista PLA filamenttia 1 kg / 1,75 mm.
 • Yksi kela Hyper Speed Natural ABS filamenttia 1 kg / 1,75 mm.

Päivytyspaketista juttua myös blokissa

Hyper Speed ABS filamentti

Hyper Speed ABS Filamenttti on yksi erityisesti FFF-tulostukseen kehitetyistä High-speed filamenttisarjan filamenteista. Kun tulostetaan suurilla nopeuksilla, filamentti syötetään nopeasti lämpölohkoon, ja polymeerillä on hyvin vähän aikaa sulaa kiinteästä tilasta sulaan tilaan, mikä voi aiheuttaa suuttimen tukkeutumista ja huonoa sidoslaatua kerrosten välillä. Lisäksi ABS voi vääntyä ja delaminoitua tulostetussa osassa suurella nopeudella tulostettaessa ilman lämmitettyä kammiota.

Optimoidun molekyylipainon ja jäykkyyden ansiosta Raise3D Hyper Speed ABS voi saavuttaa nopeamman sulamisen ja jäähtymisen suurnopeustulostuksen aikana, mikä johtaa pienempään lämpötilagradienttiin ja tulostetun osan sisäiseen jännitykseen. Koska Hyper Speed ABS ei juurikaan vääntyile ja sen kerrosten väliset sidokset ovat parantuneet, se soveltuu täydellisesti myös moniin toiminnallisiin prototyyppikappaleisiin, työkaluihin ja varusteisiin, joilla on monia erilaisia jälkikäsittelymahdollisuuksia.

Tulostusasetukset:

 • Suuttimenkärjen lämpötila: 210-260℃.
 • Tulostusnopeus: 25-300 mm/s
 • Tulostusalustan lämpötila: 55-65℃
 • Kerroskorkeus: 0,1 – 0,2 mm.
 • Kuivauslämpötila: 50℃

Hyper Speed PLA filamentti

Hyper Speed PLA filamentti on yksi erityisesti kehitetty filamentteja High-speed filamentti linja FFF tulostusta varten. Kun tulostetaan suurilla nopeuksilla, filamentti syötetään nopeasti lämpölohkoon, ja polymeerillä on hyvin vähän aikaa sulaa kiinteästä tilasta sulaan tilaan, mikä voi aiheuttaa suuttimen tukkeutumisen ja huonon sidoksen laadun kerrosten välillä. Optimoidun molekyylipainon ja viritetyn juoksevuuden ansiosta Raise3D Hyper Speed PLA:lla saavutetaan nopeampi sulaminen kuumassa päässä ja paljon nopeampi jäähtyminen materiaalin pursottamisen jälkeen. Tämän seurauksena Hyper Speed -filamenteilla tulostettujen osien pinnanlaatu on sileä ja useimmat terävät yksityiskohdat säilyvät. Mikä tärkeintä, optimoidun molekyylipainon ansiosta Hyper Speed PLA osoittaa erinomaista kerrosten välistä sidoslaatua ja Z-suunnan lujuutta. Siksi Hyper Speed PLA:ta voidaan käyttää konseptimalleihin ja hahmoihin, prototyyppien valmistukseen jne.

Tulostusasetukset:

 • Suuttimenkärjen lämpötila: 200-230℃
 • Tulostusnopeus: 50-300 mm/s
 • Tulostusalustan lämpötila: 45-60℃
 • Kerroskorkeus: 0,1 – 0,2 mm
 • Kuivauslämpötila: 40℃

Hyper Speed Automaattinen kalibraattori

Tämän automaattisen taajuuskalibraattorin avulla Pro3-sarjan tulostin pystyy mittaamaan oman taajuutensa ja säätämään parametrit itse. Pro3-sarjan vankan rakenteen ja vakaan rakenteen ansiosta tulostin voi pitää oman taajuutensa kuukausia ilman siirtymistä. Kalibrointi on suositeltavaa suorittaa 2-3 kuukauden välein. Mukana on myös manuaalinen kalibrointiprosessi.

Hyper Speed suuttimenpää 0,4 mm

Suuren virtausnopeuden suuttimenpäät, jotka on suunniteltu Pro3-sarjan tulostimelle Hyper Speed -tilassa.

Huomaa, että jotta Hyper Speed toimisi oikein, Hyper Speed suuttimenpäät 0,4 mm (vain Pro3 sarja), Hyper Speed Auto Kalibraattori (vain Pro3 sarja) ja Hyper Speed Filamentit on asennettava Pro3 Series -tulostimeen, joka on aktivoitu Hyper Speed -tilassa. Jos jokin näistä komponenteista puuttuu, tulostus voi epäonnistua.

Valmistajan kotisivut