Felix 3D-tulostin uusi versio

Felix 3D-tulostin uusi versio

Felixprinters on julkaissut päivitetyn 3.1 version heidän 3D-tulostimestaan. Näillä päivityksillä saa viilattua versiota 3.0 paremmaksi 3D-tulostimeksi.

 

* Z-akselin kalibrointimekanismi on suunniteltu uudelleen.

*Filamentin syöttö

extruder_wheelUusi ratas filamentin syöttöön. Ratas on terästä, terävät hampaat ja kaareva ura filamentille.

Tämä helpottaa erikoismateriaalien tulostusta esim. PVA ja joustavat filamentit.

 

 

 

Suuttimen runko

Suuttimen runkokokoonpanon osat on suunniteltu uudelleen. Runko on nyt jäykempi. Uudet jäykemmät osat vähentävät värinää suuttimen päässä ja mahdollistaa entistä parempia tulosteita. Muoviosat kiinnitetään paremmilla toleransseilla, mikä tekee kasaamisesta helpompaa.

 

Tuplasuutin mallin suuttimien kalibrointi

Uusi suuttimien runko mahdollistaa helpon kalibroinnin yksittäisille suuttimille. Työkalulla kakkossuutin saadaan paikoitettua samaan tasoon ykkössuuttimen kanssa. Uusi suuttimen runko mahdollistaa myös kakkossuuttimen laittamisen pois tieltä, kun tulostetaan yhdellä suuttimella.

 

Jouset

Jouset ovat olleet saatavissa jo hyvän aikaa. Jouset mahdollistavat paremman kontrollin filamentin syötössä, kuin kaarevat prikat.

 

Y-akseli

Uusitut y-akselin kiinnitysosat varmistavat, että y-akselin hammashihna pysyy kokoajan samalla korkeudella. Tämä parantaa tulostustarkkuutta y-suunnassa.

 

0.5mm suuttimen kärki

Lisävarusteena valikoimiin on tullut 0.5mm suuttimen kärki, normaalin 0.35mm kärjen lisäksi. 0.5mm suuttimen kärki on omiaan, kun tulostetaan erikois materiaaleja tai halutaan nopeampaa tulostusta.

 

Felixbuilder 3D-tulostusohjelma

felixbuilder01

Felixbuilder on Felix 3D-tulostimille tehty ohjelmisto. Felixbuilderissa käsittelet 3D-mallia, asettelet tulostuspöydälle ja viipaloit. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Felixbuilderissa on selkeä työnkulku, unohtamatta manuaalista käsittelyä.

 

Felixbuilder on saatavissa sekä Windows, että Mac ympäristöön. Felixbuilder on tehty yhteistyössä Materilisen kanssa.

 

Kolmen askeleen työnkulku: lataa 3D-malli, aseta haluttuun paikkaan tulostuspöydällä ja tulosta. Felixbuilder on tehty käyttäjäystävälliseksi. Uniikki ohjelmisto tekee alkuvalmistelut, säädöt ja muokkaukset helpoksi ennen tulostusta. Käyttöliittymä on luotu käyttäjän näkökulmasta.