SketchUp 2020 uudet ominaisuudet

SketchUp 2020 uudet ominaisuudet

SketchUp 2020 uudet ominaisuudet

SketchUp Outliner

SketchUp 2020 uudet ominaisuudet, BIG-malliorganisaation muutos: Outliner. Yrittääksesi parantaa mallin suorituskykyä, sinun ei enää tarvitse luoda tasoja tasoihin Hallitse ja järjestä malliasi suoraan Outlinerissä. Vaihda mallisi tärkeimpien osien, kuten pääkerroksen ja huonekalujen, välillä ystävällinen silmämunan kuvake.

SketchUp Uudet kahvat rajauslaatikoissa

Uudet kahvat rajauslaatikoissa

Kun tartut objektin peitettyyn pisteeseen (kuten takakulmaan tai keskipisteeseen) ja alat liikuttaa sitä, objekti menee automaattisesti läpinäkyväksi, kun mallisi jotain häiritsee liikkuvaa kohdetta. Tämä toimii sekä Rotate-työkalun että Move-työkalun kanssa. Tämä muuttaa kirjaimellisesti työnkulun. Älä ota sanaamme: aloita kohteiden sijoittaminen vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin nähdäksesi mitä tapahtuu!

SketchUp Parempi piilotettujen esineiden hallinta

Parempi piilotettujen esineiden hallinta

Huomaat avattavassa valikossa, että erotimme piilotetut esineet piilottavasta geometriasta. Kuinka tämä muuttaa työnkulkuasi? No, tämä antaa sinulle mahdollisuuden hallita paremmin piilotettua geometriaa ja piilotettuja esineitä entistä helpomman mallinnuskokemuksen saamiseksi. Oletetaan esimerkiksi, että haluat muokata maiseman tai tasoitetun pinnan piilotettuja reunoja, mutta haluat silti pystyä piilottamaan lähellä olevia esineitä (kuten puita, pensaita tai rakennuksia) … voit tehdä sen nyt !

Päivitykset SketchUp-dictionaryyn

Meillä on muutama päivitys nimeämiskäytäntöihin, joita käytämme puhuttaessa SketchUpista. Tämä ei muuta työnkulkuasi … mutta haluamme varmistaa, että tiedätte, että sanomme nyt muutamia asioita toisin.

Tässä on kaatuminen! Objektit ovat nyt kollektiivinen termi ryhmille, komponenteille ja dynaamisille komponenteille. Tämä tarkoittaa vain, että meidän ei enää tarvitse sanoa ”ryhmien (viivojen) komponentit”. Myös kerroksiin viitataan nyt nimellä ”tagit”. Muista, että nämä kaksi termiä ovat vain nimeämiskäytäntöjä eivätkä vaikuta työnkulkuun.

LayOut 2020: asiakirjojen hallinta

Kyse on kaiken valvonnan ottamisesta takaisin … asiakirjan hallinta on! LayOut keskittyi parantamaan SketchUp & LayOut -sovelluksen vuorovaikutusta säästääksesi aikaa ja [aivo] energiaa. Tämä tarkoittaa sitä, että SketchUp päivittää kohtauksia vähemmän edestakaisin varmistaaksesi, että piirustuksesi näkyvät täydellisesti. Nyt sinulla on enemmän editointimahdollisuuksia, suoraan LayOutissa.

Lisää valtaa mallinäkymien säätämiseen

LayOut ymmärtää nyt paljon enemmän SketchUp-mallisi ja siitä, mitä olet ohittanut. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa tyyliä tai kamerakulmaa turvallisesti suoraan LayOutissa menettämättä muutoksia vahingossa (!!).

Mistä tiedät, mikä on erilainen LayOut-näkymässä verrattuna malliin? Kun teet muutoksia LayOut-sovelluksessa, valikkopalkin osat muuttuvat tummanharmaaiksi, ilmoittaen, että olet tehnyt ohituksen. Pidä mielessä: se, että olet tehnyt joitain muutoksia LayOutissa, ei tarkoita, että olet kiinni niistä. Voit aina synkronoida näkymäporttisi takaisin SketchUp-malliisi tarvittaessa.

Parannettu piirustusten mukauttaminen

Vie nämä LayOut-dokumentit seuraavalle tasolle eri malleilla ja näkymillä. Jos sinulla on yksi SketchUp-malli, joka on olemassa useissa näkymäportteissa, voit nyt linkittää vain yhden näistä näyttöportteista toiseen SketchUp-malliin. Aiemmin sinun oli poistettava kyseinen näkymä, asetettava uusi SKP-malli ja nollattava kaikki asteikkoasetukset ja näyttöportin koko. Tehokkaampi nyt? Joo!

Eikä siinä vielä kaikki! Sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa Tag-näkyvyys – suoraan LayOut-dokumentissa! Mitä tämä tarkoittaa työnkulullesi? Sinun ei tarvitse luoda ylimääräisiä kohtauksia vain LayOut-tiedostoillesi, jolloin säästät paljon aikaa edestakaisin LayOutin ja SketchUpin välillä.

SketchUp 2020 uudet ominaisuudet

SketchUp omat sivut

SketchUp verkkokaupassa