HP Scanning Specialist

HP Scanning Specialist

HP Scanning Specialist

HP Scanning Specialist

HP Scanning Specialist, 14.-15.9.2017 HP järjesti HP Scanning Specialist koulutuksen Koblenz:ssa Saksassa. Osallistuin tähän koulutukseen ainoana suomalaisena. Nyt käsissäni on HP sertifikaatti kyseisestä koulutuksesta, josta suoriuduin hyväksytysti. HP:n sertifikaatti osoittaa, että sen saaneilla on hyvä tietotaito ja osaaminen HP:n 3D-skannereista. Tämä kyseinen koulutus oli nyt ensimmäistä kertaa HP:n isännöimä.

 

Olen ollut DAVID 3D-skannereiden myyjä ja käyttäjä jo hyvin pitkään. Ensimmäiset kosketukset otin 2000-luvun lopulla, kun tarjolla oli käsikäyttöinen 3D-laserskanneri. Heti, kun DAVID julkisti ensimmäisen SLS-1 3D-skannerin (Structured Light Scanner), eli valo-ohjattu 3D-skanneri, piti se heti hommata. Samaan tahtiin myös seuraavat mallit SLS-2, SLS-3 sekä viimeisimpänä SLS-3 Stereo.

 

DAVID on luonnehtinut itseään ohjelmisto yritykseksi, ei ihme, sillä jo SLS-1 3D-skannerin kanssa olen tykännyt juurikin heidän skannausohjelmasta, jossa on mielestäni mietitty käyttäjää erittäin paljon. Nyt tietysti ohjelmisto on saanut uuden nimen HP 3D Scan.

 

Ensimmäinen reisu Koblenziin oli 2015, jolloin sain ensimmäisen sertifikaatin, toinen reisu samaan paikkaan oli 2016, jolloin tuli toinen sertifikaatti. Kaikilla kolmella reisulla on ollut 2 päivänen koulutus. Koulutukset ovat olleet hyvin antoisia ja on tuonut uutta osaamista. Uusia oppeja on ollut helppo vielä käytäntöön, kun laitteita on entuudestaan käyttänyt säännöllisesti. Pelkästään osalllistuminen tähän viimeisempään koulutukseen ei taannut HP:n sertifikaattia. Piti löytyä myös historiaa aiemmilta vuosilta, että yleensäkin pääsi osallistumaan koulutukseen.

Nykyään kuka tahansa HP tuotteita myyvä yritys voi myydä myös HP 3D-skannereita, mutta vain minulla on uusin sertifikaatti Suomessa, jolla on osoitettu osaaminen ja tietotaito, jota nämä spesifit laitteet vaatii.

 

Osalllistumalla valmistajan järjestämään koulutukseen mahdollistaa myös keskustelut heidän kanssaan, sekä muiden myyjien ympäri maailmaa. Nytkin oli hyvä nähdä HP:n väkeä Euroopasta ja Amerikasta. Viimeisimpään koulutukseen osallistujia oli reilu 40. Paljon oli jo tuttuja kasvoja aiemmilta vuosilta. Eli aktiivisimmat osallistuu aina Taiwania ja Amerikkaa myöten.

 

Osaamista ylläpidän aktiivisella 3D-skannauspalvellulla.

Työhuoneelleni voi tulla tutustumaan 3D-skannaukseen ja 3D-skannereihin, joista kerron mielelläni lisää. Kannattaa sopia aika etukäteen, niin tiedän olla paikalla. Hätäisimmille asiakkaille 1h koulutus laitteen hintaan. Tarjousta voi pyytää myös kattavammasta koulutuksesta.

3D-skannerit verkkokaupassa

 

hp 3d scan

contel koblenz
Koulutuspaikkana Contel hotelli. Kuvassa keltainen rakennus. Paikka alkaa tulla tutuksi, kun kolmas kerta samassa paikassa.

Valmistajan sivut