Blog

Creality K1 MAX 3D-tulostin kokemuksia

Creality K1 MAX 3D-tulostin kokemuksia

 

 

 

 

 

 

 

 

Creality K1 MAX 3D-tulostin kokemuksia

Creality K1 MAX 3D-tulostin kokemuksia on nyt takana useamman sadan tunnin tulostusten kanssa. Creality K1 MAX oli helppo ottaa käyttöön ja helppo käyttää. Edes suuttimen vaihdon jälkeen ei tarvinnut itse kallibroida tulostinta mitenkään. Vaihdettiin siis tähän Micro Swiss suuttimenkärki alkuperäisen messinkisen kärjen tilalle.

Muutamia eri materiaaleja on ehditty myös käyttämään tällä, mm. PLA , TPU ja PP. Polymakerin 95A joustava filamentti suoriutui hienosti tällä. PP filamentti tulostuu hienosti ja pysyy pedissä, kun laittaa pintaan pakkausteippiä. Tässä me ollaan pyhitetty yksi tulostusalusta PP:n käyttöön, sillä K1:n tulostusalusta ei ole entisensä, kun siihen laittaa pakkausteippiä ja sitten irroittaa sen.

 

AddNorth puufilamentti tuloste
AddNorth puufilamentti tuloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pään tulostus, materiaalina Crealityn Hyper PLA
Pään tulostus, materiaalina Crealityn Hyper PLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikki päät 3D-tulostettu Creality K1 MAX 3D-tulostimella

 

 

 

 

 

 

Kaikki päät 3D-tulostettu Creality K1 MAX 3D-tulostimella ja käytetty Creality Hyper PLA:ta. Täyttö prosentti noin 10%. Tulostusaika noin 26-28 tuntia per pää.

 

Tässä kuvassa materiaalina käytetty saksalaista PPprint:in PP filamenttia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä kuvassa materiaalina käytetty saksalaista PPprint:in PP filamenttia ja tosiaan pakkausteipillä tuloste pysyy hyvin pedissä.

 

Kaiken kaikkiaan tästä Creality K1 MAX 3D-tulostimesta on hyvin myönteiset kokemukset tähän asti. Crealityn oman viipalointiohjelmiston kanssa ei ole ollut mitään ongelmia (no joskus on kaatunut, mutta se ei ole ollut ongelma) ja mikä mukavinta slicerista saa lähetettyä tulostusohjelman tulostimelle ja laitettua sen tulostamaan. Lisäksi, kun tulostimessa on kamera, niin tulostusta on mukava valvoa omalta työpisteeltä.

 

Creality Print viipalointiohjelmistoon saa lisättyä Crealityn tulostimia ja lähetettyä tulostusohjelmat tulostimelle, mikäli ne on kytketty langattomaan verkkoon. Mikäli tätä ominaisuutta ei ole suoraan tulostimessa, niin oiva apu on Creality  Sonic pad, me ollaan siihen kytketty meidän Creality S1 Pro 3D-tulostin ja saadaan suoraan softasta lähettyä tulostimelle ohjelma ja pistettyä se tulostamaan.

 

Creality K1 MAX 3D-tulostin verkkokaupassa

 

Valmistajan sivut

 

 

 

 

 

You might be interested in …