BCN3D on julkistanut uudet Sigma R19 ja Sigmax R19 3D-tulostimet

BCN3D on julkistanut uudet Sigma R19 ja Sigmax R19 3D-tulostimet

BCN3D on julkistanut uudet Sigma R19 ja Sigmax R19 3D-tulostimet

Ei vuottakaan, kun espanjalaisen BCN3D esitteli 3D Sigmax 3D-tulostimen. Nyt he ilmoittivat kahden uuden mallin julkistuksesta: BCN3D on julkistanut uudet Sigma R19 ja Sigmax R19 3D-tulostimet. Mutta mikä erottaa ne aiemmista versioistaan? Sopeutuvatko nämä innovaatiot markkinoiden vaatimaan teolliseen tuotantoon?

 

Brändin uuden sukupolven koneet säilyttävät kaksipuolisen tulostuksen FDM-tekniikalla, joka on aiemmin valittu yhdeksi parhaista brändeistä, joissa on kaksi suutinta. Uusien koneidensa osalta Sigma R19 on 3D-työpöytätulostin, jossa on IDEX-arkkitehtuuri (riippumaton kaksoissuutin järjestelmä), jonka avulla voidaan valmistaa osia useilla korkean resoluution materiaaleilla. Toisaalta Sigmax R19 3D-tulostin, myös IDEX-arkkitehtuurilla. Se on ammattimaisempi tulostin, jossa on tulostusmäärä, joka mahdollistaa teollisuusasteen tuotantosarjan valmistuksen.

 

”Uusi Sigma R19 ja Sigmax R19 on varustettu tehokkaimmilla suutinjärjestelmillä ja myös ainutlaatuisella IDEX-arkkitehtuurilla. Tällainen erinomainen yhdistelmä kääntää molemmat tulostimet kahteen tuottavimmista ja luotettavimmista 3D-tulostimista, joita ikinä näkee ”, sanoo BCN3D Technologiesin toimitusjohtaja Xavier Martínez.

 

Sigma R19: n ja Sigmax R19: n uudet suuttimet

BCN3D-koneiden uudet suuttimet on suunnitellut brittiläinen yritys e3D. Mikä on antanut heille teknistä tietämystään kehittää luotettavampia ja tarkempia päitä. Ne ovat yhteensopivia myös brändin 3D-tulostimien ensimmäisen sukupolven kanssa. Uudet R19-tulostimet voivat käyttää kuutta päätä (0,3 mm – 1,0 mm suuttimet), mikä parantaa 3D-tulostuksen monipuolisuutta.

Sigma R19: n ja Sigmax R19: n uudet suuttimet

Uusilla koneilla on kytkin, joka havaitsee filamentin. Jos havaitaan, että filamentti loppuu, tulostus pysähtyy automaattisesti. Jokaisella on myös värillinen kosketusnäyttö, joka sisältää uuden käyttöliittymän.

 

”Tämän sukupolven BCN3D-tulostimien lisäksi olemme työskennelleet loistavan laitteiston luomisen lisäksi myös käyttäjien käyttökokemuksen parantamisessa, luomalla hienostuneen graafisen käyttöliittymän uusilla informatiivisilla näytöillä, huoltosuosituksilla, uusilla ohjatuilla avustajilla ja lisäasetuksilla. ”Toteaa Marc Felis, BCN3D Technologiesin markkinointipäällikkö.

 

BCN3D: n odotetaan säilyttävän uusilla Sigma R19- ja Sigmax R19 malleilla avoimen lähdekoodin laitteina, kuten se on tehnyt muiden koneiden kanssa. Ensimmäinen virallinen esitys R19-sukupolvesta oli TCT-näyttelyn aikana Englannissa.

 

Tarkempaa tietoa suoraan BCN3D:n omilta nettisivuilta

Nämä uudet BCN3D 3D-tulostimet tilattavissa verkkokaupastamme

Tulossa näille tulostimille myös suojakuoret.