3D-skannausta RangeVision 3D-skannerilla

3D-skannausta RangeVision 3D-skannerilla

3D-skannausta RangeVision 3D-skannerilla

3D-skannausta RangeVision 3D-skannerilla lisää sisäänajoa täysin uudistuneeseen Rangen softaan. RangeVisionin uusi, vielä beta vaiheessa oleva skannaussofta on näyttänyt vahvuutensa, ainakin minulle. Hommassa huokuu vaivattomuus ja helppous sekä se, että homma vaan toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan. Parhaiten sisäänajo tapahtuu todellisten hommien kautta.

 

Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa, sanotaan. Niin myös tässä. Kuva ja video näyttää minkälaista jälkeä saadaan aikaan RangeVison Spectrum 3D-skannerilla. Kun käytetään automaattista pyörityspöytää, eikä skannattava tuote ole kiinni misään puristimessa tms., niin vaikka tuotteen asentoa vaihdetaan ja otetaan useista suunnista skannauksia, niin ohjelma yhdistää automaattisesti skannaukset toisiinsa. Vaikka tuote olisi sen muotoinen, että se pitää olla kiinni puristimessa, niin skannausten yhdistäminen käy äärimmäisen helposti ja nopeasti.

RangeVisionin 3D-skanneri on siitä mukava laite, että tarkkuus pysyy myös pienempien osien 3D-skannauksissa ja isompiakin pystyy helposti yhdistelemään osa skannauksista.

Kyllä, myönnän. Uuden softan myötä olen tykästynyt työskentelmään yhä enemmän RangeVisionin 3D-skannerilla. Saatan jopa elvyttää naftaliinista 2013 ostamani Standard mallin. Senkin pystyisi päivittämään uusilla kameroilla. No se onkin sitten toinen tarina.

3D-mallin esittely on tehty SpaceClaim ohjelmistossa, jossa STL lisäosalla saadaan tehokkaat työkalut 3D-skannattujen 3D-mallien käsittelyyn.

 

RangeVision 3D-skannerit verkkokaupasta

RangeVision